Leganés – Getafe 1:1 (kon.)
konec
CD Leganés
1:1 (0:1)
Getafe CF
Pátek 07.12.2018, 21:00 • Estadio Municipal de Butarque, Leganés • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13. (22:56:03)
     
    Čtyři nastavené minuty uplynuly a derby týmů sídlících pouhých šest kilometrů od sebe končí nerozhodně 1:1.

    Úvodní poločas začal v pořádném tempu. Hned v osmé minutě zaváhal s vyběhnutím proti vysokému centru Soria, ale Rodríguez svou hlavičku do opuštěné branky neusměrnil. Na druhé straně vyzkoušel Cuéllara Molina, ale brankář Leganés byl připravený. Jediný zásah v první pětačtyřicetiminutovce obstaral Leandro Cabrera, který tečoval Suárezův pas z téměř poloviny hřiště. Po změně stran domácí výrazně zvýšili útočnou aktivitu a byli po zásluze odměněni. Allan Nyom proměnil nepřehlednou situace v pokutovém území ve vyrovnání. Další branka už nepadla, ale v samém závěru nastaveného času byl ještě vyloučen Rubén Pérez.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Červená karta
     
    90+4
    Hlavní rozhodčí uděluje v samém závěru červenou kartu! Pérez zasáhl vysokou nohou Cristófora do hrudníku!
     
    90+3
    Getafe se pokoušelo ještě v nastaveném čase domácí zatlačit. Foulquier hledal na levé straně rozběhnutého Antunese, ale ani čerstvý útočník na balon nedokázal dosáhnout.
     
    90+2
    Simitris Siovas přenášel hru přes celou šířku trávníku na pravou stranu. Z velké dálky se rozhodl ke střele Nabil El Zhar. Jeho dělovku však dokázal David Soria vytlačit před sebe.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90
    Domácí rozehráli rohový kop jen na krátko. Následně ale centr do vápna stejně přiletěl. Carrillo si pomohl v boji o místo ke hlavičce faulem a domácí museli odevzdat míč.
     
    89
    Vitorino Antunes se uvedl po příchodu na trávník nepříjemným lobem z velké dálky. Balon ale skončil vysoko za domácí brankou a Iván Cuéllar může rozehrávat.
     
    88
    Guido Carrillo se chystal k úniku. Při převzetí mu ale balon lehce odskočil od kopačky a toho dokázal využít bránící Dakonam, který předskočil soupeře a ten ho musel faulovat.
     
    87
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Óscar Rodríguez, přichází Nabil El Zhar.
     
    86
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Francisco Portillo, přichází Vitorino Antunes.
     
    85
    Jorge Molina byl sice s míčem v pokutovém území, ale nedokázal se otočit čelem k brance. Omeruo stačil vytlačit hostujícího kapitána až téměř k postranní čáře.
     
    84
    Vesgovi nyní utekl balon až za postranní lajnu. Carrillo si nebezpečně nabíhal po levé straně, ale míč už k němu Vesga dokázal dostat.
     
    83
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Allan Nyom, přichází Juanfran.
     
    82
    I tentokrát mířil míč nebezpečně do pokutového území. Soria se k zákroku nedostal, ale ani domácí nemohli přesně hlavičkovat. Jako poslední se dostal k balonu Suárez.
     
    81
    Domácí rychle vhodili míč do hry zpoza postranní lajny. Nyom chyboval přihrávkou na Bustinzu, ale další faul předvedl na obranné polovině Foulquier.
     
    79
    Vesga byl navíc faulován střídajícím Cristóforem na podobném místě, z kterého udeřili v prvním poločase hosté. Tentokrát ale právě Siovas zakončoval mimo.
     
    78
    Vesga zatím není tolik vidět jako v prvním poločase, ale nyní se uvedl parádní přihrávkou do vápna. Rodríguez sice prohrál hlavičkový souboj, ale domácí pokračují v držení balonu.
     
    77
    Hlavní rozhodčí musel uklidňovat před rohem hráče v pokutovém území. Nakonec se ale domácím nepodařilo zahrozit hlavičkou a hosté se snadno ubránili.
     
    76
    Žlutou kartou je potrestán také stoper Getafe Djené Dakonam. Zezadu totiž sestřelil Carrilla, který si akorát přebíral přihrávku od Péreze.
     
    76
    Cristóforo byl faulován ve středu pole a po krátkém čase se hosté znovu osvobozují z nepříjemného tlaku před vlastním pokutovém území.
     
    75
    Leganés pokračují v aktivní hře směrem do útoku. U postranní lajny byl přistrčen Allan Nyom, ale hlavní rozhodčí posoudil celou situaci jako čistou.
     
    74
    Právě Siovas nyní chyboval při přihrávce, vinnou kluzkého trávníku navíc skončil na zemi. Následně se ale faulem provinil hostující Portillo.
     
    72
    Ani Getafe to ale směrem dopředu nevzdává. Maksimović cpal balon na rozběhnutého Molinu, ale kapitán hostů v souboji s Siovasem neuspěl.
     
    71
    Domácí jsou i nadále natlačeni na útočné polovině. Po odvráceném rohovém kopu zkoušel ještě centrovat do šestnáctky Omeruo, ale domácí stoper odpálil balon vysoko do zámezí.
     
    70
    Nastala podobná situace jako při vyrovnávací brance akorát z druhé strany. Tentokrát pálil ihned z první Bustinza, ale připraveného obránce před sebou neprostřelil.
     
    69
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází Sebastián Cristóforo.
     
    68
    Siovas se nyní vžil do role nahrávače. Parádní přihrávkou po trávníku našel Rodrígueze, který ale střelou z první neuspěl. Mata následně zůstal ležet na trávníku a hra musí být přerušena.
     
    67
    Getafe se po inkasované brance usadilo na útočné polovině. Siovas dokázal odvrátit centr od rohového praporku mimo pokutové území.
    65. Allan NYOM - 1:1
     
    65
    Leganés právě vstřelili branku! Leganés zaslouženě srovnává krok! Domácí dlouho tlačili do obrany Getafe až jí dokázali překonat! Po dlouhém autovém vhazování balon proskotačil vápnem až ke zcela volnému ALLANU NYOMOVI, který na nic nečekal, rychle si udělal prostor ke střele a dělovkou k přední tyči srovnává.
     
    64
    Getafe se v posledních minutách mohlo bránit, ale nyní se vydalo do nebezpečného kontru. Ve vápně už už napřahoval k nůžkám Mata, ale těsně před ním srazil balon Vesga.
     
    63
    Domácí zvyšují nasazení. Vesgova přihrávka za obranu našla Nasjrího, kterému ale balon odskočit od špičky kopačky mimo hru.
    62. Rodríguezova akce vyrovnávací brankou neskončila
     
    62
    Neskutečná akce Óscara Rodríguéze! Na pravé straně udělal z Cabrery školáka kličkou do středu trávníku, poté si navedl míč do vápna, ale tvrdou ránou trefil pouze Maksinoviće do hry. Následný pokus Carrilla neměl potřebnou razanci.
     
    61
    Ošetřován musí být Damián Suárez. Hráč který připravil zatím jediný zásah dnešního zápasu potřebuje pomoc lékařů.
     
    60
    Po hodině hry stále vede Getafe na trávníku svého velkého rivala o jednu branku. O tu se postaral již v prvním poločase lehkou tečí Leandro Cabrero.
     
    59
    Bruno González musel pořádně zabrat směrem dopředu. Po pravé straně si to totiž namířil až do vápna Bustinza. Nakonec domácí rozehrávali rohový kop, který však skončil nepřesným zakončením Siovase.
     
    58
    Také Leganés se připomnělo směrem dopředu. Pérez skvěle našel na hranici ofsajdu postaveného Carrilla, ten z prvního doteku cpal balon do šestnáctky, ale k zakončení nedošlo.
     
    57
    Tentokrát je Nyom faulován. Do domácího záložníka se až příliš s velkou agresivitou opřel Portillo. Střídající hráč ale "odměněn" žlutou kartou nebyl.
     
    56
    Teď už to bylo z pohledu Getafe nadějnější. Molina si narazil se Matou, následně se dostal na hranici vápna, ale proti třem obráncům se nedokázal prosadit.
     
    55
    Úvod druhé půle výrazně zaostává za prvním dějstvím. Ani jeden z týmů se nemůže na delší dobu udržet na útočné polovině. Cuéllar i Soria ještě zasahovat nemuseli.
     
    54
    Portillo udržel míč pro hosty. Dlouho si ale Getafe balonu neužilo. Maksimović totiž mizerně přihrával na Molinu jen přesně k nohám Péreze.
     
    52
    Domácím se nedaří držet balon. Tentokrát se hnal do útoku Najsrí, ale po lehké nepřesnosti musel faulovat a balon tak získávají znovu po malé chvíli hosté.
     
    51
    Žlutá karta pro Allana Nyoma opravdu přichází. Po napomínání v prvním poločase nyní Nyom fauloval loktem a hlavní rozhodčí neměl slitování.
     
    50
    Óscar Rodríguez si navedl míč k pravé strany více k ose trávníku, poté vypálil levou nohou, ale David Soria nakonec zasahovat nemusel. Balon prosvištěl jen kolem tyče.
     
    49
    Následný rohový kop ale Getafe vůbec nevyšel. Mata sice hlavičkoval v nadějné pozice, ale míč umístil pouze vysoko nad branku domácího celku.
    48. Molinovu ránu dokázal Omeruo ztečovat do boční sítě
     
    48
    Až příliš prostoru dostal Jorge Molina. Po parádní přihrávce Foulquiera pálil hostující kapitán s přispěním obránce Omerua jen do boční sítě.
     
    47
    Leganés vstupuje do druhého dějství aktivněji. Vesga zkoušel prostrčit balon mezi obránci na Carrilla, ale nakonec se dokázal González otočit a míč vypíchnout.
     
    46
    Druhý poločas rozehráli ze středového kruhu hostující fotbalisté. Dlouhým nákopem se ale dostal balon pouze do náručí brankáře Ivána Cuéllara.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:03.
     
    Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. O poznání spokojeněji odcházejí do šaten hosté, kteří vedou v Leganés o jednu branku.

    Úvodní poločas začal v pořádném tempu. Hned v osmé minutě zaváhal s vyběhnutím proti vysokému centru Soria, ale Rodríguez svou hlavičku do opuštěné branky neusměrnil. Na druhé straně vyzkoušel Cuéllara Molina, ale brankář Leganés byl připravený. Jediný zásah v první pětačtyřicetiminutovce obstaral Leandro Cabrera, který tečoval Suárezův pas z téměř poloviny hřiště.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Závěr prvního poločasu patří hostům. Nyom ztratil balon ve středu pole, následně mohli hosté vhazovat zpoza postranní lajny, ale s rozehrávkou Cabrera rozhodně nepospíchal.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí v prvním poločase nastavuje dvě minuty.
     
    45
    Carrillo byl v solidním náběhu na levé straně, chtěl ještě kličkou obejít Suáreze, ale nakonec se balon za brankovou lajnu odrazit právě od domácího útočníka.
     
    44
    Minutu před pauzou se hra přesunula do vápna hostujícího celku. Siovas posílal balon nebezpečně na přední tyč, ale David Soria dokázal bez větších potíží balon vyboxovat.
     
    43
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Jaime Mata. Útočník Getafe zastavil jen za cenu faulu rozběhnutého Péreze.
    41. Leandro CABRERA - 0:1
     
    41
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok! Getafe totiž rozehrávalo volný přímý kop téměř z poloviny trávníku. Suárezova pravačka skvěle poslala balon do ohně před brankou Ivána Cuéllara. Lehkou tečí změnit směr pokusu LEANDRO CABRERA a následně už propukla radost Getafe. Pro Cabrera je to vůbec první branka v Primera Division.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Na úvodní zásah stále čekáme, ani jeden z týmů si větší tlak v průběhu prvního dějství zatím nevytvořil.
     
    39
    Vesga se opět vžil do role tvůrce hry. Tentokrát Vesgova přihrávka za obranu byla o něco přesnější, ale Carrilla pro změnu zradilo zpracování.
     
    37
    Také Suárez vyvinul tlak na rozehrávajícího Siovase, ale nakonec se dopustil faulu. Leganés si mohlo oddechnout, protože Suárez už by měl cestu k brance volnou.
     
    36
    Mikel Vesga byl opět u balonu. Kolmicí za obranu oslovil Nasjrího, ale marocký útočník si nepohlídal ofsajdové postavení a náběh musel zastavit.
     
    35
    Jaime Mata při snaze vybojovat míč byl až příliš agresivní. Faulem si pomohl v souboji s rozehrávajícím Gumbauem a hlavní rozhodčí vše posoudil správně.
     
    34
    Carrillo byl odzbrojen na útočné polovině, poté se ale domácí museli rychle vracet do obrany. Střídající Portillo pořádně provětral levou stranu, ale na jeho centr už si nikdo nevyskočil.
     
    33
    Vesgova přihrávka přistála jen u kopaček Foulquiera. Následně se ale hostující kotel zlobí na rozhodčího, který odpískal ve středu pole přísné hraní rukou.
     
    32
    Leganés pokračovalo rozehrávkou rohového kopu. V pokutovém území se však dostal jen k obranné hlavičce Jorge Molina. Leganés ztratilo míč po nepřesnosti Siovase.
     
    31
    Po několika tvrdých soubojích u středové čáry se zmocnil balonu Mikel Vesga. Domácí záložník následně oslovil přihrávkou Carrilla, který se znovu položil do hlavičky a přinutil Soriu k povedenému zákroku.
     
    30
    Po divokém úvodu zápasu se tempo pomalu snižuje. Rodríguez zkoušel připravenost hostujícího brankáře, ale podebranou střelou ohrozil jen diváky ve dvacáté řadě.
     
    29
    Mata dokázal skvěle zpracovat prudkou přihrávku, poté ale už neměl s kým kombinovat a tak proti velké přesile před vápnem Leganés přišel o balon.
     
    28
    Getafe se přihlásilo o slovo. Suárezova přihrávka podél postranní lajny našla Molinu. Následně se ale hosté sami připravili o nadějnou akci nepřesným centrem.
     
    27
    Ve střední části trávníku se píská faul. Allan Nyom musel být hlavním rozhodčím důrazně napomínán, domácí záložník to už bude mít příště za žlutou kartu.
     
    26
    Od Damiána Suáreze putovala přihrávka k Molinovi. Hostující kapitán by ale potřeboval měřit minimálně jako basketbalista. Na druhou stranu následně pádil Carrillo, který hlavičkou branku netrefil.
     
    24
    Cuéllar nerozehrál nejlépe. Balon se od hostujícího brankáře dostal jen za postranní lajnu. Domácí hráči se tak zadarmo dostali do nebezpečného prostoru.
     
    23
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Amath Ndiaye, přichází Francisco Portillo.
     
    22
    Óscar Rodríguez měl v úvodu velkou šanci, ale od té doby snad nebyl ani jednou u balonu. Nyní se dostal do slušné rychlosti, ale na Dakonama si stejně nepřišel.
     
    21
    Foulquier postupoval do útoku z pravé strany, dokázal si narazit se Suárezem, ale ve vápně nebyl nikdo z hostujících hráčů připraven zakončovat.
     
    20
    Úvodní dvacetiminutovka branku nepřinesla. Amath Ndiaye je znovu na trávníku, tentokrát už to vypadá opravdu zle. Senegalec nebude moci pokračovat a Getafe musí vystřídat.
     
    19
    Suárez posílal do pokutového území pořádně nebezpečný pas po trávníku. Před Matou však stačil skluzem odklidit balon do bezpečí Kenneth Omeruo.
     
    18
    Tak Amath Ndiaye to ještě zkusí. Po zhruba dvou minutách za postranní lajnou se krajní záložník Getafe vrací do hry. Krátké oslabené hosté zvládli bez potíží.
     
    17
    Leganés drží balon na útočné polovině, ale pouze v postupné kombinaci. Domácí se nemohou prokousat staženou obranou soupeře.
     
    16
    Pořádná komplikace pro hosty! Amath Ndiaye zůstává po lehkém kontaktu na trávníku a nepadá to s ním vůbec dobře. Senegalský útočník bude nejspíše muset střídat pro zranění kolene.
     
    15
    Maksimović mohl získat balon na své polovině, ale od hrudníku se mu míč odrazil jen k soupeřům. Nakonec ale přece jen zachránil Getafe Foulquier. Nebezpečnou střelou mimo tři tyče se prezentoval Jorge Molina.
     
    14
    Cabrera měl prostor na levém kraji, po několika rychlých krocích přišel centr do pokutového území, ale před Cuéllarem byl nejvýše pouze domácí obránce Omeruo.
     
    12
    Po faulu u středového kruhu mohli hosté rozvinout svou útočnou akci. Arambarri však zbrklou rozehrávkou poslal míč jen mimo dosah rozběhnutého Moliny.
     
    11
    Úvodní desetiminutovka nabídla po jedné velké šanci na každé straně. Více se ale u balonu zdrželi domácí fotbalisté.
     
    10
    Také hosté se mohli radovat z branky! Po pravé straně jakoby nic prošel až do vápna Ndiaye. Následně předložil skvělou přihrávku proti noze Molinovi, který ale trefil jen připraveného brankáře Leganés.
     
    9
    Siovas zaváhal v rozehrávce ve středu pole a toho využil k zisku balonu Maksinović. Místo rychlého postupu kupředu ale poslal míč zpět k obráncům.
    8. Rodríguezova hlavička skončila těsně vedle hostující branky
     
    8
    Domácí tým rozehrál od své branky jen do kombinace k obráncům. Od Omerua tak putoval balon přes levou stranu až do vápna, kde hlavičkoval pořádně nebezpečně Rodríguez. Soria předvedl mizerný výběr, balon nezasáhl, ale Rodríguez hlavičkoval těsně vedle.
     
    7
    Cabrera vhazoval zpoza postranní lajny. Hostující tým dokázal přenést přes celou šířku trávníku až k Maksimovićovi, následný pas skončil až jen vysoko nad domácí brankou.
     
    6
    Domácí tým zkoušel útočit po levém kraji. Před Nyoma putoval míč k Carrillovi, který toho ale zády k brance příliš předvést nemohl. Domácí ale zůstávají u balonu.
     
    5
    Také Getafe se prodralo do blízkosti pokutového území. Po vysokém pasu se pokoušel dotírat na Cuéllara Jaime Mata, ale domácí brankář s klidem sebral míč do rukavic.
     
    4
    Domácí pokračovali v mírném tlaku rozehrávkou od rohového praporku. Nyom si ale ve vápně dělal prostor rukama a hlavní rozhodčí odpískal útočný faul.
     
    3
    Ani jeden z týmů nechce v úvodu udělal chybu. Pomalou rozehrávku domácího celku výrazně zrychlil ve středu pole Pérez, následně byl ve střelecké pozici na pravé straně Nasjrí, ale Soria dokázal zasáhnout.
     
    2
    Poprvé se ke slovu dostalo také Getafe. Foulquierova přihrávka podél postranní lajny měla najít Molinu, ale kapitán hostujícího celku byl pokryt hned dvojicí obránců.
     
    1
    Hráči domácího celku rozehráli první poločas ze středového kruhu. Vesgovi se ale zamotal míč pod nohama a tak raději volil přihrávkou jen zpět k obráncům.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas patnáctého kola nejvyšší španělské soutěže Primera Division tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    CD Leganés: Cuéllar – Gumbau, Omeruo, Siovas – Bustinza (C), Vesga, R. Pérez, Nyom – Nasjrí, Óscar Rodríguez, Carrillo.
    Náhradníci: Lunin – Juanfran, Rolán, Ojeda, El Zhar, Eraso, Merino.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Bruno González, Cabrera – Foulquier, Maksimović, Arambarri, Ndiaye – J. Molina (C), Jaime Mata.
    Náhradníci: Chichizola – Antunes, Portillo, Ángel Rodríguez, Šibasaki, Cristóforo, Miquel.

    Rozhodčí: González – García, Rodríguez.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    04.02. 2018 Getafe – Leganes 0:0
    08.09. 2017 Leganes – Getafe 1:2
    23.05. 2004 Leganes – Getafe 0:0
    21.12. 2003 Getafe – Leganes 3:1
    08.10. 2003 Getafe – Leganes 1:2
     
    Getafe CF

    Getafe v minulé sezoně Primera Division bojovalo o příčky zaručující postup do evropských pohárů až do posledních kol. I díky skvělému závěru se Getafe vyhouplo na konečné osmé místo se ztrátou pouhé tři body na Sevillu, která se nakonec probojovala do Evropské ligy.

    V přípravných zápasech na novou sezonu Getafe ani jednou neprohrálo. Po vítězných soubojích s týmy z nižších španělských soutěží se Getafe dokázalo vytáhnout také na portugalskou Boavistu. Nerozhodný výsledek vznikl z duelů proti Gijonu i Gironě.

    I letos patří Getafe do lepší poloviny španělské soutěže. Po čtrnácti odehraných kolech patří Getafe deváté pozice jen s minimálním odstupem na týmy před sebou. Na pátý Real Madrid to má Getafe pouze tři body, které může ukořistit právě v dnešním duelu. Naposledy Getafe dokázalo jasně 3:0 přehrát Espanyol na vlastním trávníku, o góly se podělili Molina, Mata a Antunes.
     
    CD Leganés

    Leganés sice v loňském ročníku nejvyšší španělské soutěže skončilo na sedmnáctém místě, pouhou jednu příčku nad sestupem, ale s velkým bodovým náskokem na týmy pod sebou. I přes nevyvedený závěr sezony si udrželo příslušnost v Primera Division s luxusním náskokem čtrnácti bodů před La Coruňou nebo Las Palmas.

    V přípravě na nový ročník Leganés dokázalo držet krok i s týmy se zvučnějším jménem. S řeckým Olympiakosem uhráli Španělé bezbrankovou remízu, následně v domácím prostředí přehráli 5:2 Zaragozu a 2:0 také Vallecano.

    Po čtrnácti odehraných kolech se Leganés drží znovu jen těsně nad sestupovým pásmem. Na první tříbodový zisk Leganés čekalo až do šestého zápasu ve kterém na domácí půdě šokovalo Barcelonu! I v posledních týdnem se Leganés daří sbírat důležité body. Doma přehrálo 1:0 Alavés, následně si před týdnem přivezlo vítězství 4:2 také z Valladolidu.
     
    Krásný páteční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž Primera Division pokračuje patnáctým kolem a my se společně zaměříme na předehrávku ve které přivítá Leganés před domácím publikem Getafe.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vít Schück

    Branky: 65. Nyom – 41. Cabrera (Damián Suárez)

    Karty:   51. Nyom (LGS) – 43. Jaime Mata (GET), 76. Dakonam (GET)   90+4. R. Pérez (LGS)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 8:2. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:13.
    CD Leganés: Cuéllar – Gumbau, Omeruo, Siovas – Bustinza (C), Vesga, R. Pérez, Nyom (83. Juanfran) – Nasjrí, Óscar Rodríguez (87. El Zhar), Carrillo.
    Náhradníci: Lunin – Juanfran, Rolán, Ojeda, El Zhar, Eraso, Merino.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Bruno González, Cabrera – Foulquier, Maksimović, Arambarri (69. Cristóforo), Ndiaye (23. Portillo, 86. Antunes) – J. Molina (C), Jaime Mata.
    Náhradníci: Chichizola – Antunes, Portillo, Ángel Rodríguez, Šibasaki, Cristóforo, Miquel.

    Rozhodčí: González – García, Rodríguez
    thejrc.org