Juventus – Inter 1:0 (kon.)
konec
Juventus FC
1:0 (0:0)
Inter Milán
Pátek 07.12.2018, 20:30 • Allianz Stadium (Turín) • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:16. (22:26:29)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Juventusu, který svého soupeře porazil poměrem 1:0. Inter vstoupil do druhého poločasu mnohem aktivněji, avšak ke kýžené brance se nedostal. Juventusu opět chvíli trvalo, než začal hrát, avšak poté se k jediné brance utkání dostal Mandžukić, který hlavičkou propálil Handanoviće. Koncovka utkání nám nabídla kouskovanou hru, která nám nepřinesla nic moc nebezpečného. Juventus se snažil vycházet ze zajištěné obrany, což mu přineslo neporazitelnost také po patnáctém kole letošního ročníku Serie A.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Na zemi ještě leží Mandžukić, hlavní sudí ještě nastavený čas trochu protáhne.
     
    90+3
    Do pokutového území se nastěhoval také Škriniar. Najednou se Interu přesila vyplatila, do zakončení se dostal Martínez, který ani tentokráte netrefil branku.
     
    90+2
    K autovému vhazování se postavil De Sciglio, po jehož nabídce skončil na zemi Bentancur, nicméně hlavní sudí i tentokráte nechal pokračovat ve hře.
     
    90+1
    Baldé měl na levé straně celkem dost času na centr, i přesto si vybral hlavu jednoho z protihráčů. Posléze Valero přihrával absolutně mimo dosah Asamoaha.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Juventus i nadále drží jednobrankové vedení. Interu se krátí čas, určitě můžeme ale počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Ronaldo si dokázal narazit s Costou, avšak poté se zjevil ve velkém střeleckém úhlu. Úspěchem je zisk rohového kopu, který z levé strany rozehraje Cancelo.
     
    86
    Zdálo se, že si Baldé vykoleduje faul od soupeře, jenomže hlavní sudí nakonec nechal pokračovat ve hře. Stará dáma tak opět útočí podél autové čáry.
     
    85
    K přímému kopu se pochopitelně postavil sám Ronaldo, který to zkoušel přímo na bránu. Portugalec zamířil pouze do zdi, jenomže domácí zůstávají u míče.
     
    84
    Jenomže na zemi skončil hvězdný Ronaldo, kterého na zelený pažit poslal vracející se Perišić. Aby toho nebylo málo, tak si nedovoleným zákrokem pomohl také Valero.
     
    83
    Posléze si hosté moc neporozuměli na pravé straně hrací plochy, k hracímu předmětu se tedy dostal brankář Szczęsny, který okamžitě založil akci svého celku.
     
    82
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Miralem Pjanić, přichází Emre Can.
     
    82
    Opět se do zakončení natlačil hostující Baldé, jehož ránu ale zablokoval jeden z protihráčů. Následovat bude rohový kop, který z pravé strany rozehraje Brozović.
     
    81
    Po jednom ze soubojů skončil na zemi Mandžukić, avšak hlavní sudí přisoudil odpískal ve prospěch Interu. Hosté s rozehrávkou nikterak nečekali.
     
    80
    Nakonec jsme se dočkali zakončení, které obstaral hostující Martínez. Jednalo se o velice nepovedenou střelu, která neměla sebemenší šanci na úspěch.

    David Suchý

    Branky: 66. Mandžukić (Cancelo)

    Karty:   6. Pjanić (JUV), 54. Bentancur (JUV) – 55. Perišić (INM), 57. Brozović (INM), 84. Valero (INM)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 8:4. Rohy: 9:8. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 13:16.
    Juventus FC: Szczęsny – De Sciglio, Bonucci, Chiellini (C), Cancelo – Bentancur, Pjanić (82. Can), Matuidi – Dybala (71. Costa), Mandžukić, Ronaldo.
    Náhradníci: Perin, Pinsoglio – Can, Benatia, Bernardeschi, Costa, J. Cuadrado, Rugani, Spinazzola.

    Inter Milán: Handanovič – Vrsaljko, Škriniar, Miranda, Asamoah – Gagliardini (70. Baldé), Brozović, Mário (77. Lautaro Martínez) – Politano (58. Valero), Icardi (C), Perišić.
    Náhradníci: D. Padelli – Candreva, Valero, D'Ambrosio, de Vrij, Baldé, Lautaro Martínez, Ranocchia, Vecino.

    Rozhodčí: Irrati – Meli, Passeri
    ocianews.com