Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:2 (kon.) | Banská Bystrica – Detva 5:2 (kon.) | Poprad – Miskolc 4:5 (po pr.)
Trenčín – Zvolen 2:1 (kon.) | MAC Budapešť – Košice 3:5 (kon.) | Nitra – Žilina 9:3 (kon.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
5:2 (0:1, 1:1, 4:0)
HK Detva
Pátek 07.12.2018, 17:30 • ZŠ Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:38
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Domácí celek v závěrečném dějství jasně kontroluje vývoj zápasu. Také GUILLAUME ASSELIN si za svůj dnešní výkon zasloužil branku a nyní se dočkal. Po přihrávce Marshalla se prosadil Asselin tvrdou střelou. Asistence: Benjamin Marshall.
     
    50:51
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Banská Bystrica ve třetí třetině jasně přehrává Detvu a podle toho také padají branky. Již třetí zásah v posledních minutách pro domácí tým. Ščurko nepřesně rozehrával z vlastní třetiny a toho využil BENJAMIN MARSHALL, který překonal Petríka. Bez asistence.
     
    47:49
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    ÉRIC FAILLE přidává ke dvěma asistencím také branku a Banská Bystrica tak dokonale otáčí stav dnešního utkání. Asselin našel před brankou Failleho, který střelou z prvního doteku poslal puk do sítě. Asistence: Guillaume Asselin.
     
    46:23
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Banská Bystrica srovnává krok ve třetí třetině! Puliš si v souboji počínal nedovoleně, při signalizovaném vyloučení se dostal k puku v útočné třetině ANDREJ ŠŤASNÝ, který prudkou střelou dokázal srovnat krok. Asistence: Éric Faille, Branislav Kubka.
     
    37:39
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Banské Bystrici se daří ještě před druhou přestávkou snížit stav zápasu! Faille počkal na JÁNA SÝKORU, který se dokázal uvolnit na modré čáře. Následně střílenou přihrávkou poslal puk až za záda hostující brankáře a využívá tak přesilovou hru. Asistence: Éric Faille, Benjamin Marshall.
     
    29:59
    Tým Detva právě vstřelil branku! Téměř přesně v polovině zápasu přidávají hostující hokejisté druhý zásah! Fekiač dokázal vyhrál vhazování přesně k JOZEFU SLÁDKOVI, který přesnou střelou překonal Williamse. Asistence: Viktor Fekiač.
     
    07:09
    Tým Detva právě vstřelil branku! RASTISLAV GAŠPAR sám projel do útočného pásma a celou situaci vzal na sebe. Pořádně ostrou střelu poslal směrem k domácí brance, Williams si sice na puk sáhl, ale už ho nedokázal vyrazit mimo tři tyče. Bez asistence.

    Vít Schück

    Branky a nahrávky: 38. Sýkora (Faille, Marshall), 47. Šťastný (Faille, Kubka), 48. Faille (Asselin), 51. Marshall, 54. Asselin (Marshall) – 8. Gašpar, 30. Sládok (Fekiač)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Marshall, Nemčík, Sloboda, Biro, Kubka, Ďatelinka, Petrinec – Asselin, Faille, Selleck – Sýkora, Šťastný, Varga – Kabáč, Češík, Gabor – Török, Sojka, Lichanec
    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Kuklev, Chovan Mar., Hraško, Sládok, Gachulinec, Fekiač F., Surový, Šimon – Puliš, Murček, Ščurko – Žilka, Fekiač V., Ďaloga – Král, Gašpar, Tibenský – Giľák, Valent, Chovan Mat.

    Rozhodčí: Orolin, Rencz – Šoltés, Kis-Király
    thejrc.org