Slavia – Přerov 2:3 (kon.) | Kladno – Poruba 2011 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Prostějov 1:3 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 6:2 (kon.) | Frýdek-M. – Havířov 3:7 (kon.) | Vsetín – Kadaň 5:2 (kon.)
Jihlava – Motor ČB 0:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 08.12.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:01
    Beránek i Havránek mají teď ohromné štěstí. Havránek s tím, že jeho hodně tvrdý náraz do mantinelu neměl žádné větší následky, Beránek pak za to, že Havránka netrefil celým tělem. Beránek za brankou Budějovic poslal totiž domácí #28 hodně tvrdě na mantinel a dostává 2+10 minut. Dnes tak prakticky dohrál.
     
    48:40
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Martin Jandus – 2 min., držení).
     
    35:55
    Po delší době se dostává na české stadiony pravidlo pozdní dohrání. Za tvrdý, ale čistý hit na Válu, si jde své dvě minuty odsedět Gilbert.
     
    24:54
    Naprosto jasná záchranná brzda. Pronikajícího Čachotského do předbrankového prostoru musel Pavlin stáhnout za sebe. Toho si všiml i rozhodčí a Pavlin dostává dvě minuty.
     
    19:41
    Disciplína pokulhává i na druhé straně. Třetí vyloučení Dukly, tentokrát jde ven Vála za podrážení.
     
    17:16
    Budějovice mají druhou přesilovku. A pokud ji budou hrát podobnou té první, tak to bude rozhodně zajímavé. Pekr je vyloučen za vysokou hůl.
     
    12:10
    A ty zahájí první přesilovou hrou Motor. Holý pronikajícímu útočníkovi hostí dal do jízdy tělo, bez zájmu hrát puk. Po komerční pauze tak může přijít Motor s vedoucím gólem.
     
    09:49
    Plášil dostává nakonec 2+10, menší trest odsedí Pavel Novák.
     
    07:13
    Disciplinovanost Budějovicím v úvodu zápasu chybí. Třetí trest za osm minut. Tentokrát to ale nebyl faul, nýbrž technický přestupek v podobě šesti hráčů na ledě. Za hosty jde na trestnou Bradley.
     
    04:53
    Čermák si teď může drbat helmu. Zbytečným útočným faulem, kdy před Lundströmovou brankou podrazil Havránka, si vysloužil dvě minuty a Dukla druhou přesilovku.
     
    01:51
    První vyloučení dnešního utkání přichází na hostující straně. Babka v souboji podrazil novou posilu Dukly Holého, a stejně jako v prvním utkání, i on je první vyloučený hostí.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 29. Karabáček (Čermák), 47. Babka (Beránek, Dančišin)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, J. Holý, Štebih, Půža, Štindl, Vála – Anděl, Skořepa, Pekr – Klíma, Čachotský, Zeman – Jiránek, M. Hlinka, Dostálek – Harkabus, T. Havránek, Hrníčko.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Plášil, Fillman, Pýcha, Vydarený, Pavlin, M. Jandus – M. Novák, Gilbert, Endál – Beránek, R. Přikryl, Babka – Čermák, Bradley, Karabáček – Doktor, Dančišin, P. Novák – Z. Doležal.

    Rozhodčí: Koziol, Obadal – Bartek, Dohnal

    Diváci: 4 085
    thejrc.org