Karlovy Vary – SOHO Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.) | HC Sparta Praha Sledge – Zlín sledge 0:8 (kon.) | SHK Mustangové – Studénka Sledge 3:7 (kon.)
konec
SHK Mustangové AUTO IN
3:7 (1:3, 0:1, 2:3)
HC Sledge Studénka
Sobota 08.12.2018, 18:00 • ZS Čáslav • Česká para hokejová liga • 9. kolo
Partner:
     
    37:38
    Obrana Mustangů opět výrazně propadla, od poloviny hřiště šel sám na gólmana Sandro Kalegaris. Znovu to byla přímá rána, kterou ale tentokrát skvělým zákrokem vytáhl nad břevno brankář Boček!
     
    36:35
    Studénka právě vstřelila branku!
    One man show DMITRIJE LISOVA pokračuje! V souboji jeden na jednoho si ukázkově pohrál s Richardem Buhrem a v samostatném úniku zapsal sedmý kanadský bod – 3:7! Bez asistence.
     
    35:51
    Pardubice právě vstřelily branku!
    S brankami se v Čáslavi roztrhl pytel! Štěpják posunul kotouč na BERNHARDTA HERINGA, který se přesnou ranou zapsal do střelecké listiny dnes podruhé – 3:6! Asistence: Lukáš Štěpják.
     
    35:28
    Studénka právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! DMITRIJ LISOV první střelou odrazil puk o plexisklo nad brankou zpět na svoji hokejkou a pohotovou dorážkou upravil již na 6:2! Bez asistence.
     
    34:09
    Studénka právě vstřelila branku!
    Ne, není co řešit, Studénka má Lisova. Právě ruský mladík si šikovnou akcí pohrál s obranou Pardubic, předložil puk pro SANDRA KALEGARISE, který ostrým zakončením pod břevno nedal Bočkovi šanci – 2:5! Asistence: Dmitrij Lisov a Sylwester Flis.
     
    33:31
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Že bychom se přece jen ještě dočkali dramatu? Přesilovou hru Mustangové sice nevyužili, chvíli po jejím skončení ale na rozdíl dvou branek snížil PAVEL KUBEŠ – 2:4! Bez asistence.
     
    31:12
    Vyloučení v týmu HC Sledge Studénka (Dmitrij Lisov – 2 min, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    26:50
    Naopak na opačné straně postupoval sám na gólmana Sandro Kalegaris, vše vyřešil nekompromisní ranou, která zazvonila o břevno!
     
    25:01
    Pavel Kubeš měl ihned po vhazování na hokejce korekci stavu, Martin Kudela ale skvělým zákrokem podržel Studénku!
     
    24:52
    Rostislav Staněk (STS) dostává menší trest za nedovolené bránění. Přesilovka pro Mustangy.
     
    20:50
    Studénka právě vstřelila branku!
    Předchozí tvrzení již neplatí. Kombinace tří zahraničních hráčů přináší čtvrtý gól v síti Bočka. SYLWESTER FLIS se dostal do samotného úniku, který zakončil ukázkovou kličku a doklepnutím přesně k levé tyči – 1:4!
     
    18:26
    Lisov mohl dovršit hattrick, jeho lehká teč ale vychýlila kotouč pouze do tyče pardubické branky!
     
    14:30
    Studénka právě vstřelila branku!
    Ještě do první přestávky si ale Studénka bere vypracované vedení o dva góly zpět na svoji stranu! Také u třetí branky byl DMITRIJ LISOV, který tentokrát vzal vše na sebe a druhým gólem v utkání upravil již na 3:1! Asistence: Sandro Kalegaris.
     
    13:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí se dostávají na dostřel jediné branky! BERNHARDT HERING ukázal svoji dravost, když šel do ostrého souboje s brankářem, který vyhrál a následně dopravil kotouč do odkryté klece – 1:2! Bez asistence.
     
    10:47
    Studénka právě vstřelila branku!
    Tým ze Studénky odskakuje na rozdíl dvou branek! Fojtík předložil puk pro DMITRIJE LISOVA, který ranou o břevno zamířil více než přesně – 0:2! Asistence: Erik Fojtík.
     
    03:15
    První přesilovou hru dostane k dispozici Studénka. Pavel Kubeš se provinil nedovoleným bráněním a následující momenty bude trnout na trestné lavici.
     
    02:30
    Studénka právě vstřelila branku!
    Hra ve čtyřech přináší první radost Studénky! Italsko-ruská spolupráce byla velmi efektivní, Lisov vyslal křižnou přihrávkou SANDRA KALEGARISE, který poprvé překonal Bočka – 0:1! Asistence: Dmitrij Lisov.
     
    01:01
    Vyloučení v týmu SHK Mustangové AUTO IN (Michalec – 2 minuty hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Sledge Studénka (Flis – 2 minuty hrubost).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 14. Hering, 34. P. Kubeš, 36. Hering (Štěpják) – 3. Kalegaris (Lisov), 11. Lisov (Fojtík), 15. Lisov (Kalegaris), 21. Flis (Kalegaris, Lisov), 35. Kalegaris (Lisov, Flis), 36. Lisov, 37. Lisov


    SHK Mustangové AUTO IN: Boček (Drahý) – Štěpják, Kvoch, Michalec, P. Kubeš (C), Buhr, Hering, Doležal, Kořínek, Buhr
    HC Sledge Studénka: M. Kudela – Flis, Karosz, V. Kudela, Kudrna (C), Fojtík, Mlčák, Staněk, Kalegaris, Schilcher, Lisov
    thejrc.org