Zlín – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Chomutov – Olomouc 4:3 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Třinec 1:4 (kon.)
Vítkovice – Litvínov 0:3 (kon.) | Liberec – Sparta 4:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 6:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (3:2, 1:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 09.12.2018, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:20 Petr STRAKA - 6:3
     
    54:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak a je zřejmě definitivně rozhodnuto! Z dobrého napadání Škodovka vytěžila šestou branku. PETR STRAKA se dostal k odraženému kotouči mezi kruhy a ranou zápěstím pod vyrážečku propasíroval puk za Kuchaře. Bez asistence.
    52:21 Milan GULAŠ - 5:3
     
    52:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesně ve vteřině, kdy se Šafář vracel na led, indiáni skórují a přibližují se k výhře! MILAN GULAŠ dostal pas od Pulpána klasicky na levý kruh a tentokrát mu rána sedla parádně, zapadla přesně pod horní tyč, Kuchař se lapačkou natahoval marně. Asistence: Lukáš Pulpán a Petr Kodýtek.
    23:36 Dávid GRÍGER - 4:3
     
    23:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Trvalo to jen 32 vteřin a je to jen o gól! Flek nejprve z mezikruží minul, ale vzápětí Rachůnek nahazoval na branku od levého mantinelu a mimo dosah Miltchakova tečoval kotouč DÁVID GRÍGER. Střídat se bude i v plzeňské brance. Asistence: Tomáš Rachůnek a Jakub Flek.
    23:04 Jaroslav KRACÍK - 4:2
     
    23:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovku indiáni nehráli úplně ideálně, ale nakonec se v úí prosazují! Peter Čerešňák dostal nabito na modrou čáru, ostře vypálil, Novotný by kotouč měl, ale šikovně ho tečoval JAROSLAV KRACÍK! Asistence: Peter Čerešňák a David Stach.
    19:19 Conor ALLEN - 3:2
     
    19:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V závěru třetiny indiáni obrací skóre, trefují se po rychlém brejku! CONOR ALLEN dostal od Davida Stacha pěknou přihrávku přes šíři pásma a přízemním pokusem z levého kruhu propasíroval kotouč za Novotného. Ten asi nebude míč čisté svědomí. Asistence: David Stach a Ondřej Kratěna.
    09:49 Miroslav INDRÁK - 2:2
     
    09:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První plzeňská formace roztočila kolotoč v útočném pásmu a je znovu srovnáno! Gulaš dostal od Kováře pas před branku, bekhendem ještě puk za Novotného neprotlačil, ale MIROSLAVU INDRÁKOVI se to už z nulového úhlu povedlo, karlovarský gólman si puk do sítě srazil sám.. Asistence: Milan Gulaš a Jan Kovář.
    07:13 Petr ŠENKEŘÍK - 1:2
     
    07:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie je zkrátka produktivní a dává druhou branku! PETR ŠENKEŘÍK dostal od Beránka přihrávku do jízdy na levou stranu, napřáhl a skvělou dělovkou vymetl vzdálenější šibenici. Asistence: Tomáš Mikúš a Ondřej Beránek.
    06:20 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
     
    06:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    První větší šance Energie, druhá střela na branku a je srovnáno! Závar před plzeňskou brankou, TOMÁŠ RACHŮNEK se dostal ke kotouči před Miltchakovem, z otočky vypálil, běloruský gólman jen vyrážel a obránce Lukáš Pulpán si při pokusu odpálit kotouč srazil puk do vlastní sítě. Bez asistence.
    02:35 Petr STRAKA - 1:0
     
    02:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni po zásluze otevírají skóre! Kodýtek zachytil kotouč ještě v útočném pásmu, šikovně ho prostrčil přes Plutnara na PETRA STRAKU, který byl rázem sám před brankou a velikou příležitostí nepohrdl. Zakončil parádně pod horní tyč, Novotný neměl šanci. Asistence: Petr Kodýtek a Peter Čerešňák.
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 3. Straka (Kodýtek, Čerešňák), 10. Indrák (Gulaš, Jan Kovář), 20. Allen (Stach, Kratěna), 24. Kracík (Čerešňák, Stach), 53. Gulaš (Pulpán, Kodýtek), 55. Straka – 7. T. Rachůnek, 8. Šenkeřík (O. Beránek, T. Mikúš), 24. Gríger (T. Rachůnek, Flek)


    HC Škoda Plzeň: Miltchakov (24. Frodl) – Kvasnička, Čerešňák, Allen, Jones, J. Kindl (A), Vráblík, Pulpán – Indrák (A), Jan Kovář, Gulaš (C) – Stach, Kracík, Kratěna – V. Němec, Preisinger, Pour – Straka, Kodýtek, Eberle.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (24. Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, M. Rohan, Sičák (A), Kozák, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – Stloukal, Skuhravý (C), Gorčík – Lapšanský, Balán (A), Kohout.

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Špringl, Zavřel

    Diváci: 6222
    thejrc.org