Zlín – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Chomutov – Olomouc 4:3 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Třinec 1:4 (kon.)
Vítkovice – Litvínov 0:3 (kon.) | Liberec – Sparta 4:1 (kon.) | Plzeň – K. Vary 6:3 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (3:2, 1:1, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 09.12.2018, 16:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Po Rohanově střele od modré následoval veliký závar před Frodlem, který nekončí gólem! Hosté pohrdli zajímavou dorážkou.
    54:20 Petr STRAKA - 6:3
     
    54:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak a je zřejmě definitivně rozhodnuto! Z dobrého napadání Škodovka vytěžila šestou branku. PETR STRAKA se dostal k odraženému kotouči mezi kruhy a ranou zápěstím pod vyrážečku propasíroval puk za Kuchaře. Bez asistence.
    52:21 Milan GULAŠ - 5:3
     
    52:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesně ve vteřině, kdy se Šafář vracel na led, indiáni skórují a přibližují se k výhře! MILAN GULAŠ dostal pas od Pulpána klasicky na levý kruh a tentokrát mu rána sedla parádně, zapadla přesně pod horní tyč, Kuchař se lapačkou natahoval marně. Asistence: Lukáš Pulpán a Petr Kodýtek.
     
    51:14
    Rychlý brejk Varů tří proti dvěma, Beránek si vyměnil puk se Sičákem a následně vypálil, Frodl se proti pokusu z pravého kruhu stačil přesunout!
     
    50:21
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Šafář – 2 min., držení).
     
    50:21
    Dvě zajímavé šance Plzně. Nejprve Kvasnička dobře pálil od modré, Novotný vyrážel. Energie mířila do brejku, ale ten skvěle zastavil právě Kvasnička. Následovala další akce Škodovky, po které dorážel před brankou Straka a Eberle, kotouč se motal na brankovišti, hosté zasáhli jen za cenu faulu.
     
    47:55
    Kovář si poradil s napadajícím hráčem, posunul kotouč na Indráka, ten viděl na levém kruhu osamoceného Gulaše, který měl spoustu času osamocený před Kuchařem, připravil si střelu, ale vyprášil pouze gólmanovu výstroj.
     
    47:23
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Šenkeřík – 2 min., sekání).
     
    44:40
    Indrák se přes Vlacha natlačil před brankou k odraženému kotouči a z otočky nebezpečně vypálil, Kuchař ale zvládl zasáhnout a kryje!
     
    40:40
    Tomáš Rachůnek mohl z levého kruhu pálit, ale ještě viděl před brankou lépe postaveného Fleka, jehož parádně betonem při přesunu vychytal Dominik Frodl!
     
    39:53
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Indrák – 2 min., krosček), za zbytečný faul v útočném pásmu.
     
    38:12
    Gorčík zůstal osamocený před brankou, ale byl příliš blízko k Dominiku Frodlovi, který si s jeho šancí poradil a ukryl kotouč před brankovou čárou!
     
    35:47
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Nick Jones – 2 min., podrážení), za faul na Tomáše Rachůnka za plzeňskou brankou.
     
    29:32
    David Stach osamocen mezi kruhy, vypálil zápěstím a Kuchař předvedl parádní semafor a lapačkou kotouč kryje!
     
    29:14
    Přečíslení na obou stranách, to karlovarské Plzeň ubránila skvěle a sama vyrazila do brejku. Gulaš parádním pasem bekhendem našel na pravém kruhu Allena, ten těsně přestřelil!
     
    27:21
    Kvasnička chyboval v rozehrávce a využít toho mohl Beránek, jemuž předložil kotouč před branku Vlach, ale karlovarský útočník zamířil pouze do výstroje Dominika Frodla! Ten si připisuje první zákrok, hned musel řešit těžkou situaci.
     
    24:09
    Ve velké šanci Petr Kodýtek, který dostal přihrávku na hranici levého kruhu a měl před sebou otevřený prostor, vypálil zápěstím a Kuchař si připisuje první důležitý zákrok! Ukryl puk ve výstroji.
     
    23:36
    Střídání v týmu HC Škoda Plzeň: ze hřiště odchází Dmitri Mitja Miltchakov, přichází Dominik Frodl.
    23:36 Dávid GRÍGER - 4:3
     
    23:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Trvalo to jen 32 vteřin a je to jen o gól! Flek nejprve z mezikruží minul, ale vzápětí Rachůnek nahazoval na branku od levého mantinelu a mimo dosah Miltchakova tečoval kotouč DÁVID GRÍGER. Střídat se bude i v plzeňské brance. Asistence: Tomáš Rachůnek a Jakub Flek.
     
    23:04
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Ondřej Kuchař.
    23:04 Jaroslav KRACÍK - 4:2
     
    23:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesilovku indiáni nehráli úplně ideálně, ale nakonec se v úí prosazují! Peter Čerešňák dostal nabito na modrou čáru, ostře vypálil, Novotný by kotouč měl, ale šikovně ho tečoval JAROSLAV KRACÍK! Asistence: Peter Čerešňák a David Stach.
     
    21:24
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Beránek – 2 min., podrážení).
    19:19 Conor ALLEN - 3:2
     
    19:19
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V závěru třetiny indiáni obrací skóre, trefují se po rychlém brejku! CONOR ALLEN dostal od Davida Stacha pěknou přihrávku přes šíři pásma a přízemním pokusem z levého kruhu propasíroval kotouč za Novotného. Ten asi nebude míč čisté svědomí. Asistence: David Stach a Ondřej Kratěna.
     
    15:41
    Krásna akce Škodovky po levé straně, Kratěna si vyměnil kotouč se Stachem a zamířil za branku, odkud neomylně našel volného Kracíka před brankou, plzeňský útočník nedokázal kotouč zvednout a vyprášil pouze Novotného pravý beton.
     
    12:32
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Miroslav Indrák – 2 min., podrážení).
     
    10:54
    Z ničeho nic šance pro Energii! Gorčík vypálil z velkého úhlu od levého mantinelu, překvapil Miltchakova, kterého zachránila branková konstrukce!
    09:49 Miroslav INDRÁK - 2:2
     
    09:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    První plzeňská formace roztočila kolotoč v útočném pásmu a je znovu srovnáno! Gulaš dostal od Kováře pas před branku, bekhendem ještě puk za Novotného neprotlačil, ale MIROSLAVU INDRÁKOVI se to už z nulového úhlu povedlo, karlovarský gólman si puk do sítě srazil sám.. Asistence: Milan Gulaš a Jan Kovář.
     
    07:45
    Tady je vidět rozdíl, Plzeň tutovku nevyužila! Při přečíslení Kratěna našel parádně Čerešňáka, ten z levého kruhu zamířil jen do přesouvajícího se Novotného. Vary následně vyhodily na zakázané uvolnění.
    07:13 Petr ŠENKEŘÍK - 1:2
     
    07:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie je zkrátka produktivní a dává druhou branku! PETR ŠENKEŘÍK dostal od Beránka přihrávku do jízdy na levou stranu, napřáhl a skvělou dělovkou vymetl vzdálenější šibenici. Asistence: Tomáš Mikúš a Ondřej Beránek.
    06:20 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
     
    06:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    První větší šance Energie, druhá střela na branku a je srovnáno! Závar před plzeňskou brankou, TOMÁŠ RACHŮNEK se dostal ke kotouči před Miltchakovem, z otočky vypálil, běloruský gólman jen vyrážel a obránce Lukáš Pulpán si při pokusu odpálit kotouč srazil puk do vlastní sítě. Bez asistence.
    02:35 Petr STRAKA - 1:0
     
    02:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni po zásluze otevírají skóre! Kodýtek zachytil kotouč ještě v útočném pásmu, šikovně ho prostrčil přes Plutnara na PETRA STRAKU, který byl rázem sám před brankou a velikou příležitostí nepohrdl. Zakončil parádně pod horní tyč, Novotný neměl šanci. Asistence: Petr Kodýtek a Peter Čerešňák.
     
    01:13
    Přečíslení Škodovky dvou proti jednomu, Stach přihrával na pravý kruh Kratěnovi, jeho zakončení nebylo dostatečně razantní, Novotný se stačil přesunout a kryje!
    Marken.cz

    Matěj Vybíral

    Branky a nahrávky: 3. Straka (Kodýtek, Čerešňák), 10. Indrák (Gulaš, Jan Kovář), 20. Allen (Stach, Kratěna), 24. Kracík (Čerešňák, Stach), 53. Gulaš (Pulpán, Kodýtek), 55. Straka – 7. T. Rachůnek, 8. Šenkeřík (O. Beránek, T. Mikúš), 24. Gríger (T. Rachůnek, Flek)


    HC Škoda Plzeň: Miltchakov (24. Frodl) – Kvasnička, Čerešňák, Allen, Jones, J. Kindl (A), Vráblík, Pulpán – Indrák (A), Jan Kovář, Gulaš (C) – Stach, Kracík, Kratěna – V. Němec, Preisinger, Pour – Straka, Kodýtek, Eberle.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (24. Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, M. Rohan, Sičák (A), Kozák, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – T. Mikúš, R. Vlach, O. Beránek – Stloukal, Skuhravý (C), Gorčík – Lapšanský, Balán (A), Kohout.

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Špringl, Zavřel

    Diváci: 6222
    thejrc.org