Eibar – Levante 4:4 (kon.) | Huesca – Real Madrid 0:1 (kon.) | Real Sociedad – Valladolid 1:2 (kon.)
Real Betis – Rayo Vallecano 2:0 (kon.)
konec
SD Huesca
0:1 (0:1)
Real Madrid
Neděle 09.12.2018, 16:15 • Estadio El Alcoraz, Huesca • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (18:05:56)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:0. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 12:10.
     
    Je konec! Real Madrid nakonec ukopal nutnou výhru na půdě poslední Huescy! Real Madrid vstoupil do utkání opravdu skvěle a rychle se dostal do vedení, když se prosadil Gareth Bale! Domácí celek ale zvýšil svou aktivitu a vypracoval si slibné možnosti. Tu největší měl v 17. minutě Ávila, jehož ránu vytěsnil Courtois na rohový kop. Po změně stran byla domácí Huesca lepším týmem. Hned v jeho úvodu měl slibnou šanci Melero, jehož hlavička minula branku. Stejný hráč to po hodině hry zkoušel technicky, ale Courtois zasáhl. Ve zbytku utkání už obrana Realu Madrid podala dobrý výkon.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Huesca zahrávala poslední rohový kop dnešního souboje. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde zasáhl důrazný Karim Benzema.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Huesca v samotném závěru utkání zahrávala přímý kop. Nadýchaný centr se snesl do velkého vápna, ale akci domácích zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.
     
    89
    Cucho se po dalším centru dostal do zakončení v pokutovém území, jenže střílel v pádu a jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem hostující branky.
     
    88
    Po dlouhé kombinaci se nakonec do zakončení dostal Christian Rivera Hernández, který střílel akrobatickým způsobem, jenže jeho pokus skončil vysoko nad břevnem.
     
    87
    Gonzalo Melero přiklepl míč Cuchovi, který mohl zakončovat, jenže místo střely ještě roztáhl hru na levé křídlo. Huesca pokračuje v obléhání pokutového území.
     
    86
    Thibaut Courtois dlouho otálel s odkopem od branky Realu Madrid. Domácí fanoušci na něj okamžitě začali pískat. Sudí zatím kartu za zdržování hry nevytáhl.
     
    85
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Luis Ezequiel Ávila, přichází Samuele Longo.
     
    84
    Isco zastavil nepřesnou rozehrávku domácího celku a získal míč pro Real Madrid. Hostující celek nadále nepouští Huescu na vlastní polovinu.
     
    83
    Daniel Carvajal si opět skvěle pokryl míč tělem na vlastní polovině a Jorge Miramón jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Real zůstává u míče.
     
    82
    Real Madrid se nyní nastěhoval do blízkosti pokutového území soupeře a snaží se hrát s míčem na kopačkách. Favorizovaný celek šetří potřebné vteřinky.
     
    81
    Pablo Insua na polovině hřiště zastavil rozběhnutého Isca a vidí žlutou kartu.
     
    80
    Huesca zahrávala další rohový kop. Střídající Gürler odcentroval na malé vápno, kde s přehledem zasáhl dobře postavený Karim Benzema.
     
    79
    Álvaro Odriozola Arzallus zůstává po jednom ze soubojů ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat.
     
    78
    Daniel Carvajal našel Benzemu, který ještě rozběhl Isca, jehož centr levou nohou skončil na hlavě prvního obránce v tmavém dresu Huescy.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 9. Bale (Odriozola Arzallus)

    Karty:   44. Etxeita (HSC), 81. Insua (HSC) – 27. Carvajal (REA), 40. D. Ceballos (REA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:0. Rohy: 11:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 12:10.
    SD Huesca: Jovanović – Miramón, Insua, Pulido, Etxeita, Ferreiro (77. Gürler) – Moisés Gómez, Aguilera (19. Melero), Rivera Hernández – Ávila (85. S. Longo), Cucho.
    Náhradníci: R. Santamaría – Melero, S. Longo, Brezančić, Camacho, Gürler, Sastre.

    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Ramos, Varane, Carvajal – D. Ceballos (59. Valverde), M. Llorente, Modrić (67. Isco) – L. Vázquez, Benzema, Bale (77. Asensio).
    Náhradníci: Navas – Vallejo, Valverde, Vinícius Júnior, Isco, Asensio, Sánchez.

    Rozhodčí: Mellero – Torre, Martínez
    thejrc.org