Litvínov – SOHO Olomouc 4:3 (2:0 po s.n.) | HC Sparta Praha Sledge – Studénka Sledge 1:8 (kon.) | SHK Mustangové – Zlín sledge 2:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha Sledge
1:8 (1:1, 0:4, 0:3)
HC Sledge Studénka
Neděle 09.12.2018, 11:15 • Škoda Icerink, Praha-Strašnice • Česká para hokejová liga • 10. kolo
Partner:
     
    42:29
    Studénka právě vstřelila branku!
    Také DMITRIJ LISOV se dočkal hattricku, zamíchal s pukem před bránou a zavěsil pod břevno. Studénka vede 8:1. Asistence: Sandro Kalegaris, Erik Fojtík.
     
    38:22
    Studénka právě vstřelila branku!
    DMITRIJ LISOV obkroužil bránícího hráče, prokličkoval před bránu a zavěsil pod břevno Vápenkovy svatyně. Asistence: Sandro Kalegaris, Rostislav Staněk.
     
    33:00
    Studénka právě vstřelila branku!
    Hosté vedou již 6:1. SANDRO KALEGARIS nebezpečně hlídkoval před domácí svatyní a nakonec se kotouče na své holi opravdu dočkal. Asistence: Sylwester Flis.
     
    29:43
    Studénka právě vstřelila branku!
    Tak tohle už vypadá na jasnou záležitost. Opět zaúřadovala stejná trojka, SANDRO KALEGARIS přidává čvrtou trefu v utkání. Asistence: Dmitrij Lisov, Sylwester Flis.
     
    28:09
    Studénka právě vstřelila branku!
    Tohle je nepříjemná ledová sprcha pro domácí. Hosté využívají další brejkovou situaci a zvyšují na 4:1. SANDRO KALEGARIS kompletuje svůj hattrick. Asistence: Sylwester Flis, Dmitrij Lisov.
     
    27:04
    Studénka právě vstřelila branku!
    Jenže hosté rychle obrátili hru a odskakují do dvougólového vedení. Z pravého kruhu přesně zamířil černou pryž ke vzdálenější tyči SANDRO KALEGARIS. Asistence: Dmitrij Lisov, Erik Fojtík.
     
    20:23
    Studénka právě vstřelila branku!
    Jeden ze sparťanů se ještě vší silou natahoval po pomalu klouzajícím puku za brankovou čáru, marně. Hosté z východu republiky znovu vytěžili ze svého tlaku a do vedení je posílá SANDRO KALEGARIS. Asistence: Dmitrij Lisov.
     
    12:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Jenže domácí se nevzdávají a okamžitě srovnávají. Od modré čáry vše před sebou propálil JAN ZAPLETAL, který je prvním sparťanem, který se během tohoto víkendu dokázal prosadit. Bez asistence.
     
    11:55
    Studénka právě vstřelila branku!
    Pražané dlouho hasili tlak ve své třetině, jenže nakonec na pokraji sil kapitulují. Z mezikruží se jako první prosazuje DMITRIJ LISOV. Asistence: Sandro Kalegaris.

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 13. Zapletal – 12. Lisov (Kalegaris), 21. Kalegaris (Lisov), 28. Kalegaris (Lisov, Fojtík), 29. Kalegaris (Flis, Lisov), 30. Kalegaris (Lisov, Flis), 33. Kaligaris (Flis), 39. Lisov (Kalegaris, Staněk), 43. Lisov (Kalegaris, Fojtík)


    HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Raul, Zapletal (A) – Z. Krupička (A), J. Krupička (C), Novotný, Frolík, Ohar, Nachtigalová, Trefný, Pšenčík.
    HC Sledge Studénka: M. Kudela – Flis, Kartosz, V. Kudela, Kudrna (C) – Fojtík (A), Mlčák (A), Staněk, Kalegaris, Schilcher, Eberdorfer, Prostředník, Chodurek.
    thejrc.org