Vsetín – Havířov 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Kladno 3:1 (kon.) | Poruba 2011 – Ústí n/L 5:1 (kon.)
Přerov – Motor ČB 2:1 (kon.) | Slavia – Prostějov 4:3 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
3:1 (0:1, 0:0, 3:0)
Rytíři Kladno
Středa 12.12.2018, 17:30Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Jaroslav VLACH - 3:1
     
    59:54
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    JAROSLAV VLACH odvedl vynikající práci v obranném pásmu, kde několikrát překazil přihrávku hostí. Poté se sám chopil puku a přes celé kluziště ho poslal do prázdné branky. Asistence: Marek Zachar, Marek Schwarz.
    43:34 Tomáš HANOUSEK - 2:1
     
    43:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácí na začátku třetí třetiny otáčí stav utkání. Hosté zcela zapomněli na volného ADAMA NAJMANA, který pokořil Cikánka střelou mezi betony. Pro mladého benáteckého útočníka je to první branka v seniorském hokeji. Asistence: Daniel Špaček, Jiří Průžek.
    40:38 Jan ORDOŠ - 1:1
     
    40:38
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí se prosazují z pokračující přesilové hry. Domácí roztočili velký kolotoč. Poté se na pravé straně dostal k puku JAN ORDOŠ, který střelou o tyč rozvlnil síť. Asistence: Petr Kolmann, Jaroslav Vlach.
    13:22 Adam KUBÍK - 0:1
     
    13:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté přece jenom přesilovou hru využívají. ADAM KUBÍK zůstal zcela volný před Schwarzem, střela mu ale vůbec nevyšla, hostující útočník se ale poté obtočil kolem bránícího Nika a takovou trochu překvapivou střelou našel mezírku mezi Schwarzovými betony. Bez asistence.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 41. Ordoš (Kolmann, J. Vlach), 44. Najman (D. Špaček, Průžek), 60. J. Vlach (M. Zachar, Schwarz) – 14. Kubík


    HC Benátky nad Jizerou: Schwarz (Žajdlík) – Kolmann, Kunst, T. Hanousek, Havlín, Maier, Žůrek, Niko – Ordoš, J. Vlach, M. Zachar – Průžek, Najman, D. Špaček – Wiencek, Chrtek, Psota – Rychlovský, Čech, Žemba.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – J. Říha, Zajíc, Veber, Svedlund, Volráb, Kehar – Zikmund, Vampola, J. Strnad – Kubík, Machač, Jelínek – Kružík, T. Kaut, Redlich – Hajný, Filip, Vildumetz.

    Rozhodčí: J. Doležal, Souček – Kotlík, Zídek

    Diváci: 611
    thejrc.org