Frýdek-M. – Třebíč 3:2 (po pr.)
po prodl.
HC Frýdek-Místek
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 13.12.2018, 17:30 • Hala Polárka • Chance liga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:03 Lukáš KOVÁŘ - 3:2
     
    64:03
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Frýdek-Místek získává dva body za výhru v prodloužení, když rozhodla jeho přesilovka v nastaveném čase. Christov nabil na modrou čáru LUKÁŠI KOVÁŘOVI, a ten svou tvrdou ranou překonal Vejmelku. Asistence: Vít Christov, Štěpán Novotný.
    56:28 Lukáš VÁGNER - 2:2
     
    56:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Ve Frýdku-Místku máme znovu vyrovnáno, hostující Třebíči se povedlo využít přesilovku. Od modré čáry vypálil LUKÁŠ VÁGNER a puk se zastavil až v síti. Asistence: Michal Vodný, Petr Kratochvíl.
    51:17 David KLIMŠA - 2:1
     
    51:17
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jsou znovu ve vedení! Husák se hezky obtočil kolem svého strážce a vystřelil. Vejmelka kotouč vyrazil, stejně jako dorážku Rudovského, ale na další dorážku DAVIDA KLIMŠI už nemohl dosáhnout. Asistence: Jan Rudovský, Patrik Husák.
    33:27 Michal VODNÝ - 1:1
     
    33:27
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Po trochu hlušší pasáži zápasu se hosté dokázali poprvé prosadit a snižují na 1:1. Kratochvíl nahodil puk před branku, a tam si ho našel MICHAL VODNÝ, který ho pak poslal za Danečkova záda. Asistence: Petr Kratochvíl.
    07:09 Adam FLOK - 1:0
     
    07:09
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Krátce po ubráněném oslabení jdou domácí do vedení, prosadil se jejich čtvrtý útok! Po Bartkově vysunutí se trefil přesnou střelou z pravé strany ADAM FLOK. Asistence: Jan Bartko a Filip Kuťák.
    Marken.cz

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 8. Flok (Bartko, Kuťák), 52. Klimša (Rudovský, Husák), 65. L. Kovář (Christov, Novotný) – 34. Vodný (P. Kratochvíl), 57. L. Vágner (Vodný, P. Kratochvíl)


    HC Frýdek-Místek: L. Daneček (Malík) – Haman, Husák, Bartko, Zahradníček, L. Kovář, Krisl, D. Stránský – Kofroň, Mikulík (C), Christov – Rudovský, Novotný, Martynek (A) – Kaukič, Peterek, Klimša (A) – Flok, Kuťák, Motloch.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Jekel) – Szathmáry, Vl. Brož, Nedbal, L. Vágner, Furch, V. Čejka (C), Hort – P. Kratochvíl, Raška, Vodný (A) – Havlát, Nedvídek, Kusko (A) – M. Novák, Mlynář, Süss – Paták, Tadeáš Král, Malec.

    Rozhodčí: Barek, Vrba – Bubela, Zedník
    thejrc.org