Liberec – Slavia 6:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 5:4 (kon.) | Zlín – Přerov 2:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Kladno 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:4 (1:1, 4:1, 1:2 - N 1:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 13.12.2018, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Ze zasněženého severu Čech přeji příjemný večer, někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (19:08:14)
     
    Z krásné přestřelky juniorů vychází o mnoho šťastnější Liberec, který nenechal Slavii ani bod!

    Hosté prohrávali v polovině utkání už 1:5, avšak nesložili zbraně a k dokonání senzačního comebacku nechybělo mnoho. Nejproduktivnějším hráčem zápasu byl liberecký Jan Cikhart (2+1). Ze strany Pražanů pak zcela jistě zaslouží absolutorium Roman Málek, jenž po střídání Němečka ani jednou neinkasoval. Nezachytil až akci Adama Klapky v nadstavbě.
     
    60:57
    Konec nadstavby.
     
    60:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí urvali i čtvrtý bod! ADAM KLAPKA si to od levého mantinelu namířil přímo před branku a trefil se přesně nad Málkovo rameno. Krásná akce! Asistence: Jan Hampl.
     
    60:26
    Dominik Šeliga si dělal zálusk na definitivní konec. Z levého kruhu poslal svižnou střelu, kterou zvládl Roman Málek, jenž stále neinkasoval, polapit.
     
    60:01
    Začala nadstavba.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři nakonec základní hrací dobu vyhrají. JAKUB RYCHLOVSKÝ totiž víceméně přes celé kluziště neomylně trefuje střed prázdné klece, 6:4! Bez asistence.
     
    59:33
    Jakub Rychlovský vyhazuje bekhendem do bezpečí, kotouč je až za brankou Slavie a čas se krátí.
     
    59:18
    Ondřej Holý opět nepropálil hradbu těl před sebou. Sešívaní se rychle nahnali zpátky do pásma, domácí dostali kotouč do ochranné sítě. Čeká nás buly po pravé ruce Pavla Čajana.
     
    59:07
    Vzápětí to všem Jan Cikhart (LIB) přehnal a putuje na trestnou lavici za hákování! Slavia bude hrát v šesti proti čtyřem!
     
    58:59
    Jan Cikhart v útočném pásmu vehementně napadal hostující rozehrávku. Sice puk nezískal, ale aspoň Pražany pořádně zdržel.
     
    58:28
    Ondřej Holý napřáhl na modré čáře, ale branku minul. Jaeho další ránu Tygři obětavě blokují!
     
    58:24
    Chystá se buly před brankou Liberce. Hosté si vyžádali oddechový čas, zřejmě se na ledovou plochu vrátí s šesti bruslaři do pole.
     
    57:52
    Jakub Rychlovský promáchl na modré čáře. Hrozilo, že se do brejku vydá Havrda, leč Rychlovský vstal zpátky na nohy a výborně ho odstavil.
     
    57:20
    Vojtěch Jiruš na poslední chvíli zabránil postavení mimo hru a zacouval zpátky. Domácí mohou trošku pošetřit čas.
     
    56:47
    Pěkný průnik předvedl Jan Křepelka, jenž se zleva dostal až před branku. V obležení pražskými hráči ke své smůle nedokázal pořádně zakončit.
     
    55:38
    Robin Všetečka na modré lajně netrefil puk vůbec dobře, ale černá guma se pod blokujícími těly došourala až před překvapeného Čajana a pouze o pár centimetrů minula jeho svatyni! To mohl být pořádně kuriózní gól.
     
    54:59
    Robin Všetečka hledal před brankou Jakuba Altrichtera, kterému projel puk pouze pod čepelí! Následuje vyhození Liberce.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 15. Jansa (Hampl, Jiruš), 25. Cikhart (Charvát), 25. Liška (Klapka), 27. Šeliga (Jiruš, Cikhart), 31. Cikhart (Šeliga), 60. Rychlovský, 61. Klapka (Hampl) – 10. Hradil (Labuzík), 34. Altrichter (Holý), 43. Janča (Kižlin), 50. Bureš (Všetečka)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Pařík) – Starý, Hampl, Charvát (A), Kovář, Had, Ira, Kollert – Křepelka, Rychlovský, Šafařovský (C), Putz, Jansa, Jiruš, Klapka, Liška, Cikhart, Vomáčka, Šeliga.
    HC Slavia Praha: Němeček (31. Málek) – Fiala, Mareček, Bureš Srdínko, Macek (A), Holý – Kižlin, Všetečka (C), Havrda, Křenek, Hradil, Hasil, Altrichter, Labuzík, Janča, Martinec, Petrák, Rulc.

    Rozhodčí: Pilný, Bosák – Grundler.
    bahis siteleri