Olomouc – Židenice 5:2 (kon.) | Chodov – Bohemians 14:2 (kon.) | Jičín – Liberec 5:3 (kon.)
Panthers – Střešovice 4:5 (0:2 po s.n.) | Slavia Plzeň – Ne 2:11 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 6:2 (kon.)
konec
FAT PIPE Florbal Chodov
14:2 (4:1, 7:1, 3:0)
FbŠ Bohemians
Pátek 14.12.2018, 19:00ČEZ Extraliga žen • 13. kolo
     
    Dnešní zápas je u konce. Chodov bere jednoznačné vítězství na svou stranu. Z naší strany je to pro dnešek všechno, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (20:51:05)
     
    Konec zápasu.
     
    58:29
    Trápení hostujících hráček pokračuje a ani v přesilovce se do střel moc nedostávají.
     
    58:00
    Právě probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:37
    Další vyloučení pro Chodov! Domácí hráčky v něm zřejmě našly svou gólovou žílu. Daniela Frantíková si půjde na dvě minuty sednout na nedovolené vrážení.
     
    56:24
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tak to je terno! JOHANA VRBOVÁ si z trestné lavice nabíhá přímo do gólové šance ze které skóruje! Asistence: Jana Christianová.
     
    56:17
    Domácí v plném počtu.
     
    55:09
    Reischlová z nadějné pozice sice rozvlnila síťku, jednalo se ale pouze o tu boční. Hostující přesilovka se navíc za chvíli přelije už do své druhé poloviny.
     
    54:17
    Krátce po gólu ale hráčky Chodova na vlastní kůži poznají oslabení. Johana Vrbová si totiž jde sednout na dvě minuty za nadzvedání hokejky.
     
    53:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Po odmlce se gólové sirény chodovské haly opět rozezněly! NELA JIRÁKOVÁ prostřelila Kreisingerovou a dává třináctý gól Chodova! Asistence: Martina Řepková.
     
    49:02
    Kreisingerová opět v akci! Tentokrát za pět minut dvanáct vyrazila padáček Tožičkové. Tohle byl velmi dobrý tah od hostujícího trenéra, přišel ale zřejmě o něco později, než měl přijít.
     
    45:40
    Bohemians v plném počtu.
     
    44:34
    Nasazení Kreisingerové nese své ovoce. Teď zastavila střelu Tožičkové takřka do prázdné branky.
     
    43:40
    Adéla Cukrová není z cukru a ukazuje to i na hřišti. Tentokrát to ale přehnala, za což si půjde sednout na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    40:52
    Chodov právě vstřelil branku!
    Aby to nebylo GABRIELE TOŽIČKOVÉ líto, tak i ona si po přihrávce Pláškové připisuje hattrick! Chodov vede už o deset branek. Asistence: Magdaléna Plášková.
     
    40:04
    Úvodní buly nakonec získávají na svou stranu hostující hráčky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina se nesla ve znamení demolice Bohemians. Hattrick zkompletovala Tereza Hanzlíková a Kristina Belicová.

    Poměr střel: 11:5

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 3. Belicová (Nosková), 8. Pekárková (Řepková), 18. Hanzlíková (Frantíková), 20. Hanzlíková (Tožičková), 21. Plášková (Jiráková), 28. Hanzlíková (Tožičková), 28. Tožičková (Plášková), 32. Řepková (Jiráková), 33. Belicová (Ka. Kellovská), 39. Belicová (Jiráková), 40. Tožičková (Christiánová), 41. Tožičková (Plášková), 54. Jiráková (Řepková), 57. Vrbová (Christiánová) – 15. Bočanová (Divišová), 26. Reischlová (Loudová)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Christiánová (Provázková) – Jiráková, Tožičková, Nosková, Vrbová, Svačinová – Suchá, Frantíková, Plášková – Pekárková, Preisslerová, Řepková – J. Vávrová, Peštová, Belicová – Ka. Kellovská, Hanzlíková.
    FbŠ Bohemians: Omelková (39. Kreisingerová) – Šindelářová, Císařová, Nová, Loudová, Andrlová – Cukrová, Bašová, Reischlová – Kadidlová, Vrátná, Toulová – Pokorná, Chaloupková, Neubergerová – Zlámalová, Divišová, Pavlicová – Bočanová.
    thejrc.org