Brighton – Chelsea 1:2 (kon.) | Southampton – Arsenal 3:2 (kon.) | Liverpool – Manchester Utd. 3:1 (kon.)
konec
Southampton FC
3:2 (2:1)
Arsenal FC
Neděle 16.12.2018, 14:30 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:26:50)
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:10.
     
    Je konec! Southampton po fantastickém výkonu poráží na vlastním hřišti Arsenal 3:2! Domácí Southampton se zvučného soupeře nezalekl a po dvaceti minutách se prosadil Danny Ings! Vedení však Southamptonu nevydrželo dlouho. O osm minut později totiž vyrovnal Henrich Mchitarjan! To ale nebylo vše! Southamtpon se znovu dokázal vrátit do hry a v závěru poločasu se dočkal zasloužené odměny. Svou druhou branku totiž přidal Danny Ings! Po změně stran vlétl na hřiště aktivněji Arsenal a Henrich Mchitarjan svou druhou brankou rychle vyrovnal. Následný tlak hostujícího celku ovoce nepřinesl. Naopak domácímu trenérovi vyšlo střídání. Pět minut před koncem totiž hlavou rozhodl Charlie Austin!
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Shane Long ještě v závěru nastavení dostává žlutou kartu.
     
    90+4
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Stuart Armstrong, přichází Tyreke Johnson.
     
    90+3
    Nacho Monreal odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže trefil jen prvního hráče v červeném dresu. Obrana Southamptonu brání opravdu skvěle.
     
    90+2
    Až nyní se Arsenal po delší době nastěhoval zpátky na polovinu Southamptonu. Hráči hostujícího celku ale marně hledají cestu do pokutového území.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Domácí opět vybojovali vhazování v blízkosti rohového praporku na polovině Arsenalu. Southampton je opravdu blízko k velkému úspěchu.
     
    89
    Charlie Austin svedl další parádní souboj, ve kterém se nechal faulovat a vybojoval pro Southampton rozehrávku na polovině hřiště. Domácí budou šetřit čas.
     
    88
    Alexandre Lacazette se v pokutovém území probil k přihrávce z pravé strany, ale ihned se u něj zjevili domácí zadáci, kteří francouzského střelce nepustili do zakončení.
     
    87
    Ainsley Maitland-Niles ihned spěchal vpřed s pokusem o odpověď. Hostující fotbalista odcentroval na bližší tyč, kde zasáhla obrana Southamptonu.
    85. Charlie AUSTIN - 3:2
     
    85
    Southampton právě vstřelil branku!
    Neskutečné! Southampton se v závěru utkání potřetí ujímá vedení! Southamptonu vyšel rychlý protiútok! Shane Long dostal parádní přihrávku do běhu, měl moře času a odcentroval na vzdálenější tyč, kam si naběhl CHARLIE AUSTIN, jež hlavou překonal vyběhnutého Lena!
     
    85
    Mesut Özil se ujal rozehrávky následného rohu. Německý záložník odcentroval na malé vápno, kde dokázal zakončit Koscielny, ale jeho hlavička postrádala razanci.
     
    84
    Arsenal se v posledních minutách nemůže probít skrz důraznou obranu Southamptonu. Monreal to zkoušel po levé straně, ale Maja Jošida jej nepustil do vápna.
     
    83
    Alexandre Lacazette Alexandre Lacazette si v pokutovém území naběhl na zpětnou přihrávku, jenže ihned se u něj zjevil obránce, jež jeho pokus srazil do zámezí.
     
    82
    Yan Valery skvěle napadal rozehrávku Arsenalu na jeho polovině. Xhaka se však nenechal rozhodit a dokázal si pomoci malou domů na Lena.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 20. Ings (Targett), 44. Ings (Redmond), 85. Ch. Austin (S. Long) – 28. Mchitarjan (Monreal), 53. Mchitarjan (A. Lacazette)

    Karty:   51. Bednarek (SOT), 70. Armstrong (SOT), 90+5. S. Long (SOT) – 60. Koscielny (ARS)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 12:10.
    Southampton FC: A. McCarthy – Bednarek, Vestergaard, Jošida – Valery, P.-E. Höjbjerg, Romeu, Targett – Redmond (63. S. Long), Ings (71. Ch. Austin), Armstrong (90+4. Martin Johnson).
    Náhradníci: Gunn – Hoedt, S. Long, S. Davis, Ch. Austin, Ward-Prowse, Martin Johnson.

    Arsenal FC: Leno – Bellerín (46. A. Lacazette), Lichtsteiner (74. Maitland-Niles), Koscielny, Monreal – Torreira, Xhaka, Guendouzi – Mchitarjan, Aubameyang, Iwobi (70. Özil).
    Náhradníci: Čech – Alnaní, Ramsey, A. Lacazette, Özil, Maitland-Niles, Nketiah.

    Rozhodčí: Kavanagh – Cook, Massey
    bahis siteleri