Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (kon.)
Motor ČB – Prostějov 7:1 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 4:6 (kon.) | Slavia – Kladno 5:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 8:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (0:3, 1:0, 3:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 17.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Třetí třetina viděla famózní vsetínský obrat, který ještě ve druhé třetině máloco naznačovalo. Valachům se nedařilo v koncovce, nedokázali si vypracovat gólové šance. Třebíč se ale tříbrankovým náskokem z první třetiny až moc uklidnila a jako kdyby neměla potřebu hnát se za dalšími brankami. Zřejmě také proto je hráčem utkání na straně hostů vyhlášen gólman Pavel Jekel. Na straně domácích to není nikdo jiný než Vít Jonák se třemi asistencemi.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače vám přeji příjemný zbytek večera. (19:53:25)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Zpěv fanoušků utichl, jelikož v posledních sekundách míří na trestnou lavici Klímek, aby alespoň symbolicky odpykal dvouminutový trest za nesportovní chování, který dostal gólman Šelepněv.
     
    59:51
    Do konce třetí třetiny zbývá devět sekund. Vhazuje se ve středním pásu. Jekel je v brance a Lapačem zní Vysoký jalovec.
     
    59:39
    Šelepněv napodobil svého kolegu Gábu a pokusil se o střelu na branku. Stejně jako Gábovi v minulém zápase se mu ale kotouč po hokejce svezl a končí před jeho brankou.
     
    59:19
    Szathmáryho střelu od modré blokuje na levém kruhu Slováček.
     
    58:41
    Vhazování vyhráli Vsetínští, a tak se musel hostující gólman opět přemístit na své brankoviště. Nyní už je však u kotouče Třebíč a Jekel míří na lavičku.
     
    58:29
    Vhazuje se ve střední pásmu. Jekel je na ledové ploše, v mezikruží vyčkává na výsledek buly.
     
    58:29
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:26
    Jekel zamířil na střídačku.
     
    57:47
    Po pasáži ve středním pásmu se puku chopil Mikuš a pokusil se přebruslit hráče soupeře podél mantinelu. Dostal se až na levý kruh, kde mu byl kotouč odebrán. Třebíč rozehrává zpoza vlastní branky.
    56:14 Ondřej SLOVÁČEK - 4:3
     
    56:14
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme tady vsetínský obrat! Valaši svůj tlak v přesilové hře stupňovali a nakonec se z něj prosazuje ONDŘEJ SLOVÁČEK, který z mezikruží našel volné místo v třebíčském brankovišti, mezeru mezi betony, kam kotouč poslal. Asistence: Vít Jonák.
     
    55:55
    Další Mikušův pokus zablokoval Vodný, ale následně už se kotouč před brankoviště dostal. Zde byl aktivní hlavně Kopta, který se hned třikrát pokusil najít mezírku mezi betony gólmana Jekela, který nakonec po kotouči skočil.
     
    55:11
    Kucharczyk nahrál kotouč v kombinaci Mikušovi na modrou. Ten jej chtěl ihned poslat dál, jenže Raška byl rychlejší a vsetínského beka z pásma vyhnal.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vladimír Brož – 2 min., sekání).
     
    54:26
    Na druhé straně se Süssovi nepovedlo přejít přes Slováčka, který jej poněkud tvrdě zastavil.
     
    53:58
    Rudl uchránil kotouč před Patákem a rozehrál. Valaši se už dostávali do útočného pásma, jenže přihrávku Pituleho na Šilhavého zablokoval pozorný Mlynář.
     
    53:28
    Hosté v plném počtu.
     
    53:09
    Hosté vyhazují kotouč a drží jej ve středním pásmu. Žádné vážnější ohrožení třebíčské branky jsme neviděli.
     
    51:55
    Valaši se drží na puku v útočném pásmu a hosté si nyní udržují odstup. Daří se jim však blokovat střely, což znamená, že Jekel zasahovat nemusí.
     
    51:28
    Trestné střílení však nařízeno není. Bilčík dostává dvě minuty za hákování.
     
    51:28
    A je to opravdu tady, jelikož byl v brejku faulován Karafiát.
     
    50:56
    Hra je nyní neuspořádaná a čekáme na nějakou větší akci nebo útok, která by nastínila další průběh utkání.
     
    49:51
    Oddechový čas pro hosty.
    49:51 Ondřej KOPTA - 3:3
     
    49:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno mohlo být už v momentě, kdy do prázdné brány mířil Rác. Jeho střela ale byla zblokována a Valaši pokračovali v precizní kombinaci až do finále, ve kterém se blýskl střelou z první do odkryté brány ONDŘEJ KOPTA. Asistence: Roman Rác, Radim Kucharczyk.
     
    49:14
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Silvester Kusko – 2 min., podrážení + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Radim Ferda.
     
    48:57
    Hosté v plném počtu.
     
    48:33
    Pechancovo nahození z vrcholu pravého kruhu zastavili hosté a Nedvídek se i s pukem na holi vydal podél mantinelu ven z pásma. Zde setrvává.
     
    47:55
    Třebíči se daří držet kotouč daleko od své branky. Pokud už se Vsetín do pásma dostane, tak je to jen na chvíli. Hosté jsou v obraně velmi precizní.
     
    46:57
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    46:40 Radim KUCHARCZYK - 2:3
     
    46:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na druhý pokus už ale RADIM KUCHARCZYK po Jonákově přihrávce skóruje a dramatizuje tak průběh utkání. Jonák našel Kucharczyka před brankovištěm z pozice za brankou a střelec druhé vsetínské branky už jen uklidil kotouč mezi gólmanovy betony. Asistence: Vít Jonák.
     
    46:13
    Z otočky pálil Nedvídek, dorážel Paták. Domácí brankář to měl v nepřehledné situaci hodně těžké, ale oba puky jej trefily. Na druhou stranu se bleskově vydává Vsetín. Kucharczyk napoprvé neuspěl.
     
    44:58
    Šelepněv zaváhal u zákroku proti střele Kratochvíla od levé tyčky a na chvíli nechal bránu úplně prázdnou pro Rašku. Ten toho mohl využít, jelikož měl kotouč na své hokejce na levém křídle útočného pásma, zde ale Šelepněva zastoupila obrana, která střeleckému pokusu zabránila.
     
    44:21
    Do útočného pásma si nabruslil a hned vystřelil Hryciow. Jeho střela šla nad, i přesto Jekel zvedl ruku, aby lapačkou kotouč od své branky ještě více oddálil.
     
    43:51
    Hosté v plném počtu.
     
    43:48
    Poslední rána Vsetína zaduněla o Jekelovy betony a Třebíč vyhazuje. Vypadá to, že ani domácí svou dvojnásobnou přesilovku nevyužijí.
     
    42:35
    Nadějně vypadající vsetínskou kombinace přerušuje hvizd rozhodčího. Valaši stahovali svůj přesilovkový kruh blíže k brankovišti. Kopta šel však až příliš blízko – postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    42:24
    Hosté hrají ve čtyřech.
     
    42:16
    Valaši hrají přesilovku 5 na 3, Karafiát z levého kruhu přestřelil.
     
    41:51
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Vágner – 2 min., podrážení).
     
    41:38
    Domácí v plném počtu.
     
    41:34
    Rob posílal puk v kombinaci z pravého křídla do mezikruží. Tato přihrávka byla chytrá a Jekel by proti střele z mezikruží neměl moc šancí. Robovu nahrávku ale nikdo nezpracoval.
     
    40:44
    Jonák si dvakrát vyměnil kotouč se Slováčkem a z pravého kruhu vystřelil. Puk končí na betonech a Jekel jej ukrývá pod lapačkou.
     
    40:24
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vladimír Brož – 2 min., sekání).
     
    40:11
    Třetí třetina začala poněkud rozpačitým vhazováním, které dostali na svou stranu Třebičtí, aby se pak ale ke kotouči dostali Vsetínští a vydali se dopředu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Také druhá třetina utkání mezi Vsetínem a Třebíčí je minulostí. Valachům se v ní povedlo snížit náskok soupeře, když se v přesilové hře prosadil Rob. Hra se neobešla ani bez potyček a trestů, což ovlivnilo i poslední sekundy druhé dvacetiminutovky. Vsetínští byli v této třetině rozhodně lepší v ofenzivě, což dokazuje také statistika střel. Na Šelepněva šly pouze dvě, jedna z nich navíc v poslední sekundě.
    Třetí třetina začne cca v 19:09.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    V poslední sekundě ještě vyslal střelu na Šelepněva z levého křídla Vodný. Vsetínský gólman ve druhé třetině moc práce neměl, tuto střelu si ale pohlídal.
     
    39:38
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Pitule – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Jiří Karafiát.
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Vágner – 2 min., sekání).
     
    39:16
    Pitule nahazuje do pásma, Valaši jsou tak stále v útoku.
     
    38:26
    Hned po návratu Furcha na led se do ofenzivy opřel Kopta, který napodobil počínání Pechance v přesilovce. Odražený puk se dostal ještě k Šilhavému do mezikruží, ale jeho střela až k Jekelovi nedoputovala.
     
    38:18
    Hosté v plném počtu.
     
    37:42
    Na několikrát se snažil poslat puk do branky Jonák, který dorážel na Jekelovy betony v krátkém časovém sledu. Přestal, až když mu kotouč zabavil Vágner. U hostujícího obránce ale puk dlouho nepobyl a k další dorážce na pravou tyčku se dostal Vávra.
     
    37:01
    Hosté se osvobodili, ale Vsetín je zpět v pásmu rychlostí blesku. Rozestavení formace a přihrávky se však domácím nedaří tak jako v první vlně útoku.
     
    36:35
    Vsetínští opět zahajují přesilovkovou kombinaci. První střela Mikuše od modré šla mimo branku.
     
    36:18
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Furch – 2 min., hákování).
     
    36:02
    A opět byl v hlavní střelecké roli Jenáček. Přes clonící hráče střílel z vrcholu pravého kruhu. Branku však minul a kotouč končí na zadním mantinelu.
     
    35:04
    Do útoku se dostali i hosté, větší příležitost ke skórování měl ale domácí obránce Jenáček, který v obou svých pokusech trefil bránícího hráče.
    33:47 Luboš ROB - 1:3
     
    33:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se v této přesilovce přeci jen prosazují a nutno dodat, že po svém ofenzivním snažení zcela zaslouženě. V právě odehrané početní výhodě nepustili soupeře k puku a úspěšnou kombinaci proměňuje svou střelou LUBOŠ ROB, kterému ke skórování pomohla také branková konstrukce. Asistence: Antonín Pechanec, Vít Jonák.
     
    33:27
    Další kombinaci skončila na hokejce Vávry, který si v mezikruží povyjel blíž k brankovišti a vypálil. Tuto střelu zastavil Jekel hokejkou a nevědomky ji poslal na Jonáka. Tomu ale ve střelbě zabránil Vágner.
     
    33:11
    Hostující brankář zasahuje proti střele z úhlu. Ani tentokrát se nejednalo o těžký zákrok.
     
    32:48
    Od modré čáry vyšla střela Mikuše, která mířila příliš vysoko a skončila v ochranné síti. I kdyby ale byla mířena níže, nenadělala by Jekelovy velké problémy, protože na nic třebíčský gólman dobře viděl.
     
    32:28
    Vsetín vyhrál vhazování v útočném pásmu a ihned zahájil kombinaci. Ta je zatím bez střely.
     
    32:17
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., podrážení).
     
    31:51
    Kotouč si převzal Jonák, který s rozvahou rozehrál. Nakonec skončil puk pět na jeho hokejce a bylo jen na něm, aby přešel přes střední pásmo až před Jekela. To se mu nepovedlo. Kotouč vypíchla hostující obrana.
     
    30:52
    Domácí v plném počtu. Vsetínu se podařilo přečkat téměř dvouminutové oslabení ve třech proti pěti.
     
    30:28
    Domácí hrají ve čtyřech a opět vyhazují.
     
    30:21
    Puk mají na hokejkách Vsetínští a snaží se jej držet co nejdál do své branky.
     
    29:49
    Kombinace hostujícího celku postupně zrychlovala až Vodný nahrál na jeden dotyk Kuskovi, který z první vypálil. Jeho střela šla na betony, od nichž se odrazila před brankoviště. Zde Kusko ještě čekal na dorážku, a tak po puku skočil gólman Šelepněv.
     
    29:07
    Vsetín vyhazuje, hosté se však rychle dostávají zpět do útoku. Tím, kdo s přechodem útočné modré čáry na nic nečeká, je Vágner.
     
    28:52
    Valaši jdou do tří a Třebíč má možnost dlouhé přesilovky 5 na 3.
     
    28:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vojtěch Šilhavý – 2 min., podrážení).
     
    28:28
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Radim Kucharczyk – 2 min., podrážení).
     
    28:04
    Na levém křídle získal kotouč Rob, uvolnil se ze sevření dvou hráčů Třebíče a sám se vydal na branku. Ani nejlepšímu střelci ligy se ale dnes nedaří. Jekel si prostor mezi betony vykryl hokejkou.
     
    27:41
    Pechanec se prokličkoval mezi dvěma hráči soupeře a mířil mezi betony. Ty Jekel včas zaklapl a jelikož se jednalo o individuální akci, nikdo ze spoluhráčů Pechance v blízkosti nebyl.
     
    27:11
    Slováček byl v dobré střelecké pozici, ale rozhodl se ještě z levého kruhu přihrát na Hořanského před brankovištěm. Ten branku minul. Vsetínským střelám dnes chybí potřebný klid v zakončení.
     
    26:22
    Chvíli to vypadalo, že uvidíme další menší konflikty, ale nakonec se hráči rozhodli pokračovat ve hře. Ta se zatím od hry 4 na 4 nijak nezměnila a brankáři nemají moc práce.
     
    25:42
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    25:32
    Rudl nahrával přesně na hokejku Kucharczyka, který se už usazoval u levé tyčky. Vsetínského útočníka si všiml Kusko a dobře si jej pohlídal.
     
    24:56
    Ani jedna strana se při hře ve čtyřech nemůže dostat do útoku. Hra putuje z jedné strany na druhou bez střely.
     
    23:42
    Za Jekelova záda se netrefil ani Jonák a před brankou se strhla potyčka, po které putují na trestnou lavici s dvouminutovými tresty za hrubost Rob a Malec. Hlavně domácí hráč je po tomto vyloučení značně rozhořčen.
     
    23:31
    Vágner po Raškově přihrávce do jízdy trefil z první pravou tyč Šelepněvovy branky. Rychlý protiútok zahájil Karafiát, jenž se však mezi betony taky neprosadil.
     
    22:55
    Vsetínští jsou v útočném pásmu a cpou se do brankoviště. Nejblíže Jekelovi byl Pitule, který chtěl na hranici modrého půlkruhu tečovat kotouč do brány.
     
    22:24
    Hořanský vybojoval kotouč u mantinelu útočného pásma pro Šilhavého. Ten jej dokázal zpracovat, nakonec ale končí kotouč mimo ledovou plochu.
     
    21:30
    Vávra si počínal skvěle v práci za brankou, jenže z ní v důsledku těžil Furch, na jehož hokejce se kotouč ocitl po přihrávce Kopty na modrou. Zde totiž nikdo z domácích nestál.
     
    20:54
    Po menší potyčce před brankovištěm hostujícího brankáře se pokračuje ve hře. Útočnou akci Pechance s Robem zastavuje postavení mimo hru.
     
    20:13
    Buly vyhráli Vsetínští, ale kotouč si za modrou čarou převzal Brož. U kotouče moc dlouho nepobyl, jelikož ho o něj obral k levé tyčky Jekelovy branky Pitule. Centr první vsetínské formace poslal dobře myšlenou zadovku skrz brankoviště, kde však puk protečovali jen hráči Třebíče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina dnešního utkání je za námi a viděli jsme v ní tři branky. Všechny musel lovit ze své sítě vsetínský brankář. Jednalo se vesměs o podobné branky, kdy finálním zákrokem byla teč z předbrankového prostoru. Celkem šlo ale více střel na gólmana Jekela. Třebíč se totiž po vstřelení třetí branky jako by spokojila s výsledkem, zamkla se u sebe v pásmu a začala urputně bránit. Valaši se tak ne a ne prosadit.
    Druhá třetina začne cca v 18:17.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Na hře Třebíče jde vidět, že nikam nespěchá a nemá v úmyslu riskovat gól do šatny v Jekelově. Drží puk za svou brankou a pomalu se vydává do útoku. Kotouč kontroluje.
     
    18:55
    Do situace dva na dva se dostali Raška s Vodným. Prvně jmenovaný přidržel kotouč na vrcholu levého kruhu, aby si mohl Vodný najet blíže k brance. Finální přihrávka mu přeskočila hokejku.
     
    18:14
    Před soupeřova gólmana se dostala také Třebíč, žádnou střelu jsme však neviděli a puk si berou opět domácí a vydávají se dopředu.
     
    17:40
    Vsetín se stále v útočném pásmu. Puk si u mantinelu vybojoval Šilhavý a poslal jej do mezikruží na Vávru. Tomu přihrávka nesedla a nakonec střílel v pádu.
     
    17:09
    Hosté v plném počtu.
     
    17:00
    Rác posla střelu z vrcholu levého kruhu, jež se od Jekelovy výstroje odrazila a zůstala ležet v brankovišti. Zde byl pouze hráč hostujícího celku, který puk zametl do bezpečí.
     
    16:22
    Třebíč vyhazuje. Od poslední šance Roba s Pechancem jsme žádnou vážnější situaci neviděli.
     
    15:32
    Zpoza branky zkusil nahodit puk na gólmana Teper. Puk se dostal k Pechancovi a jeho střela zblízka narazila přesně na Jekelův levý beton. Odražený puk si vzal ještě Rob, ale ani on neproměnil.
     
    15:09
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., podrážení).
     
    14:26
    Šilhavý ztečoval Holomkovo nahození za branku tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění. Vsetín je v útočném pásmu a může něco vymyslet. Šelepněv je téměř bez zákroku, jelikož Třebíči zatím tříbrankový náskok stačí a do útoku se nežene. To Valaši jsou před Jekelem takřka pořád, vyvinout tlak se jim ale nedaří, jelikož jejich snažení narušuje třebíčská obrana.
     
    13:23
    Jonákova střela šla nad a následný pokus Slováčka se zastavil o betony hostujícího brankáře. Puk našel u mantinelu ještě Pechanec a nabízel jej některému ze svých spoluhráčů před branku. Tam však nikdo ve žlutém nebyl.
     
    12:49
    Pechanec vyhrál vhazování v útočném pásmu směrem na Jonáka, který bez odkladu poslal kotouč na modrou. Zde byl připravený Jenáček, jenž také vypálil. Jeho střela šla nad levý horní roh třebíčské branky. I přes to si tento puk Jekel raději pohlídal a ukryl ho do lapačky.
     
    12:01
    Kotouče se zmocnili Vsetínští a Karafiát se postavil k pravé tyčce, aby mohl zahájit kombinaci. Ta po pár krocích ztroskotala a Třebíč dostává puk daleko od své brány.
     
    11:31
    O puk se bojuje v rohu za Jekelovou brankou. Situace vypadá velmi staticky. Uvidíme tedy, který z týmů kotouč převezme.
     
    10:31
    Domácí útočník Vávra byl opět vidět před brankou soupeře, kde mu k dorážce, nebo případné přihrávce, dojížděl Jenáček. Jekel znovu zasahuje.
     
    10:09
    Od modré vystřelil Vávra. Jeho pokus ale neměl razanci a podobal se spíše nahození. Jekel s tímto kotoučem neměl vůbec žádný problém, viděl na něj a sebejistě jej ukryl ve výstroji.
    08:53 Václav ČEJKA - 0:3
     
    08:53
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Vsetínské opravdu studená sprcha. I poté, co předvedli dobrý výkon v útočném pásmu, je tu protiútok Třebíče, ze kterého skóruje VÁCLAV ČEJKA. Situace do byla dá se říci obdobná, jelikož i hostující kapitán se prosadil po tečováním puku. Asistence: Adam Raška.
     
    08:08
    Vsetín je nyní aktivnějším týmem. Z mezikruží střílel Jenáček, který se tam ocitl úplně sám a volno měl také před sebou. Jeho pokus ztečoval do ochranné sítě Raška, který do střely přesně nastavil hokejku.
     
    07:10
    Hryciow vystřelil do chumlu hráčů před Jekelem a doufal, že někdo trefí kotouč tak šikovně jako v 3. minutě Ferda. Před brankovištěm dorážel Kopta i ostatní, nikomu se však prosadit nepodařilo.
     
    06:40
    Nyní už byly permanenci Jekelovy betony, když z vrcholu pravého kruhu střílel Vávra. Puk je v rohu kluziště a Valaši začínají přidávat na důrazu.
     
    05:43
    Vsetínští se opět dostali před Jekela, ale nijak jej neohrozili. Jonák se pokusil prodrat až těsně k brankoviště, kde byl zastaven. Zadovka na pravé křídlo na Roba mu také nevyšla a Vsetín tak z této akce vyšel bez střely.
     
    05:06
    Holomek poslal přihrávku přes střední pásmo na Roba, který byl připraven k ofenzivnímu výpadu. Těsně jej bránil Brož, Rob však neměl jinou možnost než vystřelit. Tak také učinil. Hostující obránce srazil kotouč hokejkou za branku.
     
    04:08
    Už i druhý vsetínský brankář se musel dostat do pohotovosti, protože jeho spoluhráči sice chvíli dokázali setrvat v útoku, pak se ale hra opět obrátila na druhou stranu. Hosté se snažili prosadit střelou z levého křídla.
     
    03:27
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází David Gába, přichází Jan Šelepněv.
    03:27 Lukáš NEDVÍDEK - 0:2
     
    03:27
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se udrželi v útočném pásmu a rázem vedou o dvě branky. Nahození Brože z vrcholu levého kruhu se dostalo na nepokrytého LUKÁŠE NEDVÍDKA. Ten poslal puk nad levé rameno vsetínského gólmana. Asistence: Vladimír Brož, Šimon Szathmáry.
    02:34 Radim FERDA - 0:1
     
    02:34
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Valaši sice své oslabení přežili bez úhony, záhy se však Třebíč prosazuje. Pro vsetínského brankáře to byl velmi nepříjemný gól, jelikož přes clonící hráče vůbec neviděl na střelu Čejky od modré, kterou těsně vedle hloučku hráčů ztečoval za jeho záda pohotový RADIM FERDA. Asistence: Václav Čejka, Tomáš Mlynář.
     
    02:20
    Domácí v plném počtu.
     
    02:10
    Vsetínu se daří podruhé vyhodit. V uplynulých padesáti sekundách nepustil Třebíč ke střele.
     
    01:20
    Z mezikruží střílel Szathmáry. Jeho střela se odrazila od betonů Gáby na hokejku Rašky, který nebyl ve vhodné střelecké pozici. Na puku jsou tak poprvé ve svém oslabení domácí a vyhazují.
     
    00:20
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Peter Mikuš – 2 min., podrážení).
     
    00:13
    Valaši zahájili svou ofenzivu velmi rychle, když se do předbrankového prostoru nahrnul s kotoučem na holi Pitule. Pokoušel se poslat kotouč mezi Jekelovy betony. Vyražený puk získal na hokejku Karafiát, objel branku, ale ani on k tyčce nezakončil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Dohrála vsetínská hymna a oba celky jsou již připraveny na úvodní vhazování. Utkání každou chvíli začne.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Hryciow, Slováček, Teper, Rudl, Holomek, Jenáček – Rác, Pitule, Karafiát – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Kucharczyk, Vávra – Hořanský, Šilhavý, Klímek.

    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Vl. Brož, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, Furch, Bilčík – Vodný, Raška, P. Kratochvíl – Kusko, Nedvídek, Süss – M. Novák, Mlynář, Ferda – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Dědek, Kika – Poruba, Rožánek.
     
    Vzájemná utkání v sezoně
    22. 9. Vsetín – Třebíč 4:3
    3. 11. Třebíč – Vsetín 6:2
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valaši jsou pátí a naposledy vybojovali dva body na ledě posledního Ústí nad Labem, což monitoruje nepříznivé statistiky Vsetína z venkovních zápasů. Ty domácí jdou však žlutozeleným velmi dobře a Třebíč to bude mít proti Vsetínu, který bude usilovat o své osmé vítězství na Lapači v řadě, nejspíš hodně těžké. Valaši naposledy doma padli přesně před dvěma měsíci s Českými Budějovicemi.
    Zápas minulého kola: Ústní n. L. – Vsetín 3:4p

    Luboš Rob vede kanadské bodování celé soutěži s jednobodovým náskokem na druhého Tomáše Divíška z Prostějova. V počtu vstřelených branek je však se svými 25 přesnými zásahy bezkonkurenčně nejlepší. Třetí hráč celkové bodování Chance Ligy je pak také ze Vsetína, jedná se o Antonína Pechance(14+26). Nejčastěji bodujícím obráncem Vsetína je Ondřej Slováček(5+20).
     
    SK Horácká Slavia Třebíč

    Třebíč najdeme s devětačtyřiceti body těsně pod čelem tabulky. Výsledky Horácké Slavie byly zkraje sezóny velmi nevyrovnané a dobré zápasy se střídaly s těmi méně povedenými. Od polovina října do poloviny listopadu to ale byla jiná písnička. Třebíč vyhrála 7 z 8 zápasů, přičemž v tom jednom bezbodovém podlehla Jihlavě 0:1. Poté přišel ve výsledcích zlom a celek z Vysočiny čtyřikrát prohrál, nyní už se ale opět vrací do bodu, ve kterém byl na začátku sezóny.
    Zápas minulého kola: Třebíč – Poruba 5:4

    Na čele kanadského bodování najdeme hned dva hráče. Jde o Adama Rašku a Lukáše Nedvídka. Oba mají shodně 33 bodů za 14 branek a 19 asistencí. Nejproduktivnějším bekem je pak Šimon Szathmary (3+14).
     
    Vítám všechny hokejové fanoušky u online přenosu z utkání šestatřicátého kola Chence Ligy. Dnes se proti sobě na Lapači postaví v roli domácích tým VHK ROBE Vsetín, který hostí celek SK Horácká Slavia Třebíč.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 34. Rob (Pechanec, Jonák), 47. Kucharczyk (Jonák), 50. Kopta (Rác, Kucharczyk), 57. Slováček (Jonák) – 3. Ferda (V. Čejka, Mlynář), 4. Nedvídek (Vl. Brož, Szathmáry), 9. V. Čejka (Raška)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (4. Šelepněv) – Mikuš, Hryciow, Slováček, Teper, Rudl, Holomek, Jenáček – Rác, Pitule, Karafiát – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Kucharczyk, Vávra – Hořanský, Šilhavý, Klímek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Vl. Brož, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, Furch, Bilčík – Vodný, Raška, P. Kratochvíl – Kusko, Nedvídek, Süss – M. Novák, Mlynář, Ferda – Malec, Tadeáš Král, Paták.

    Rozhodčí: Dědek, Kika – Poruba, Rožánek

    Diváci: 2380
    thejrc.org