Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (kon.)
Motor ČB – Prostějov 7:1 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 4:6 (kon.) | Slavia – Kladno 5:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 8:2 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
6:1 (0:1, 3:0, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 17.12.2018, 17:30Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:36 Jiří PRŮŽEK - 6:1
     
    56:36
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Kolmannovu přihrávku zachytil JIŘÍ PRŮŽEK, který si pohrál s ústeckou obranou a následně dokázal pokořit také brankáře Stezku. Asistence: Petr Kolmann.
    43:25 Jakub RYCHLOVSKÝ - 5:1
     
    43:25
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí přidávají pátou branku. Na pravé straně se uvolnil JAKUB RYCHLOVSKÝ, projel až před Stezku, kterého pokořil střelou do horní poloviny branky. Dnes již podruhé předvedl fatální chybu obránce Jeřábek a domácí ji dokázali potrestat. Bez asistence.
    42:56 Petr WIENCEK - 4:1
     
    42:56
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí se prosazují také v početní výhodě. Na modré čáře napřáhl Havlín, jehož střelu usměrnil za Stezkova záda před brankou stojící PETR WIENCEK. Asistence: Tomáš Havlín, Matěj Psota.
    28:25 Petr WIENCEK - 3:1
     
    28:25
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Benátečtí střílí druhou branku při svém oslabení. K puku se dostal PETR WIENCEK a uháněl sám na Stezku, kterého si vychutnal rychlou kličkou a zasunul puk do opuštěné části branky. V letošní sezóně Wiencek střílí svoji první branku. Bez asistence.
    24:34 Jiří PRŮŽEK - 2:1
     
    24:34
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Hosté chybovali v útočném pásmu a Benátečtí vyrazili do rychlého protiútoku. Wiencek vybídl na levém křídle JIŘÍHO PRŮŽKA, který nadmíru přesnou střelou trefuje levý horní růžek. Benátečtí se tak dostávají do vedení ve vlastním oslabení. Asistence: Petr Wiencek.
    20:53 Ondřej CHRTEK - 1:1
     
    20:53
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Ordoš objel ústeckou branku, jeho zakončení ještě Stezka zneškodnil, před brankovištěm ale prokázal svůj důraz ONDŘEJ CHRTEK, který dostal puk pod břevno. Asistence: Jan Ordoš, Jiří Průžek.
    8:17 David MERTA - 0:1
     
    8:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se z první vážnější akce ujímají vedení. Na pravé straně se chopil puku DAVID MERTA a tvrdou střelou, která se otřela o Schwarzův rukáv i levou tyčku, posílá svůj tým do vedení. Asistence: Daniel Vrdlovec, Jakub Muška.
    Marken.cz

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 21. Chrtek (Ordoš, Průžek), 25. Průžek (Wiencek), 29. Wiencek, 43. Wiencek (Havlín, Psota), 44. Rychlovský, 57. Průžek (Kolmann) – 9. D. Merta (Vrdlovec, Muška)


    HC Benátky nad Jizerou: Schwarz (Žajdlík) – Kolmann, Kunst, Žůrek, Havlín, Maier, Poizl, Klodner – Ordoš, Chrtek, Průžek – Wiencek, Najman, D. Špaček – Rychlovský, Psota, Čech – Burda, Šafařovský, Cikhart.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Groh) – Hes, M. Zdvořáček, Jeřábek, Muška, Mert, Zukal – Chrpa, Roubík, Jánský – D. Merta, Vrdlovec, T. Jandus – Krliš, Davídek, Tůma – Planý.

    Rozhodčí: Wagner, Zubzanda – Janíček, Kokrment

    Diváci: 183
    thejrc.org