Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 6:1 (kon.) | Jihlava – Havířov 2:1 (kon.)
Motor ČB – Prostějov 7:1 (kon.) | Poruba 2011 – Litoměřice 4:6 (kon.) | Slavia – Kladno 5:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 8:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
8:2 (2:1, 4:1, 2:0)
SK Trhači Kadaň
Pondělí 17.12.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Roman Pšurný – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Marek Sikora – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jaroslav Kůs – 2+2 min, hrubost).
     
    59:33
    Hromadná bitka u střídaček, do níž se zapojilo snad na dvanáct hráčů! Nejaktivněji se jeví po sobě křičící Pšurný s Kůsem. Kulturní sešlost dvou znepřátelených skupin je ale brzy rozehnána pořádkovou policií. V tomto případě tedy čtveřicí sudích. S jistotou budou padat vyšší tresty.
     
    54:45
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Karel Šefl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:14
    Neuznaný gól Přerova!
    Brankář Štěpánek se vydal tygřím skokem proti kotouči a ocitl se tak mimo brankoviště. Puk do odkryté klece se okamžitě vydala dorazit skupina přerovských hráčů, kterým se to zároveň povedlo. Rozhodčí nejprve signalizoval platný gól, po následné poradě ale situaci přehodnotil a rozpažil.
     
    54:02
    Jaroslav Kůs se sotva vrátil po dvou minutách na hřiště a putuje zpátky na trestnou lavici.

    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jaroslav Kůs – 2 min., držení hole).
     
    53:40
    Obránce Zbořil se vydal na výlet! Zezadu tísněn Foltýnem ujížděl sám na Štěpánka, zakončení mezi betony mu ale nevyšlo, brankář se položil na led a puk skončil někde v jeho výstroji.
     
    51:41
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Roman Pšurný – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Jaroslav Kůs – 2 min., podrážení).
     
    47:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Tomáš Doležal – 2 min., sekání).
     
    45:10
    Málem přišel už devátý gól! Navrátil ujel do přečíslení, couvající obránce mu lehl do střely, ale Navrátil přesto zvládl svému spoluhráči na opačném křídle nahrát. Puků v brance tentokráte nula, padajících přerovských hráčů jedna.
    44:31 Tomáš SÝKORA - 8:2
     
    44:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Osmá branka v síti Trhačů! Puk vyslal směrem ke Štěpánkovi Ferenc, Doležal v dorážení neuspěl, to TOMÁŠ SÝKORA podruhé v zápase stál na správném místě a uklízel pohodlně do odkryté části klece. Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Ferenc.
    42:49 Milan PROCHÁZKA - 7:2
     
    42:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    A nakonec vymyslela sedmou přesnou trefu, tentokráte už do branky, která nově patří Štěpánkovi. Matouš Kratochvíl napřáhl poblíže modré čáry a vyslal na branku puk, který před tím, než skončil v síti nabral teč od MILANA PROCHÁZKY. Asistence: Jaroslav Moučka, Matouš Kratochvíl.
     
    40:01
    Střídání v týmu SK Trhači Kadaň: ze hřiště odchází Dominik Pavlát, přichází Oliver Štěpánek.
    35:54 Darek HEJCMAN - 6:2
     
    35:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Nádherný gól DARKA HEJCMANA! Obranou Kadaně její bývalý hráč proklouzl středem pásma, prosmýkl se i kolem posledního beka a poté kličkou zasunul puk za levý beton Pavláta. Asistence: Ľubomír Malina.
    32:02 Tomáš SÝKORA - 5:2
     
    32:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Po vyhraném buly chtěl Pala střílet z první, puk mu ale svou trajektorií ke střele nepřál. Proto si obránce Přerova s číslem 22 kotouč nejprve zpracoval a poté jej jako žabičku skákající vyslal směrem k Pavlátovi. Tam si jej betonem vyražený převzal TOMÁŠ SÝKORA a jednoduše jej doklepl za Pavláta. Asistence: Radomír Pala, Tomáš Doležal.
    30:34 Jiří GOIŠ - 4:2
     
    30:34
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři brzy využívají přesilovou hru a ze srovnaného skóre 2:2 tu máme rázem zpátky dvoubrankové vedení domácího celku! Soupeřem napadaný Černý udržel vyhozený puk u mantinelu, předal jej na druhou stranu Palovi a ten jej nasměroval zdálky do míst, kam se nachomýtl rozjetý JIŘÍ GOIŠ a velice přesně protečoval puk do horních partií branky. Asistence: Radomír Pala, Robert Černý.
     
    30:09
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Radek Procházka – 2 min., hákování).
    28:37 Marek SIKORA - 3:2
     
    28:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    15 sekund stačilo Zubrům, aby se vrátili zase do vedení! Z rohu kluziště se uvolnil MAREK SIKORA a pěknou souhru s kolegy v útočné lajně zakončil zblízka mezi betony Pavláta! Asistence: Vojtěch Tomi, Roman Pšurný.
    28:23 Roman CHLOUBA - 2:2
     
    28:23
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Vydřená ale zasloužená branka hostů! Po vyhraném buly nejprve střílel Buchtela, ale jeho rána úspěch nezaznamenala. Četné dorážky zvládli domácí beci s Klimešem zlikvidovat, ale na dvojité dorážení ROMANA CHLOUBY už nestačili. Asistence: Ondřej Buchtela.
     
    25:09
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Matyáš Svoboda – 2 min., krosček).
     
    24:15
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Mikuláš Zbořil – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    21:50
    Perfektní zákrok Klimeše! Do brejku rychle zamířil Šťovíček, který na druhé straně našel rozjetého Jana Svobodu. Ten pokus z prvního doteku namířil mezi tři tyče, brankář Klimeš se ale stihl perfektně přemístit a vysoko mířený puk vyrazit ramenem!
     
    20:46
    Roman Pšurný teď zboku nastřetlil hokejku Tomiho, který sjížděl před branku. Prudce sražený kotouč do branky nezamířil!
     
    19:35
    Skvělý obranný zákrok Foltýna! Do přečíslení dvou na jednoho ujeli Zubři a Hejcman na puku počkal, až se Foltýn položí k ledu. Ani kličkou však ležícího kadaňského beka nepřelstil! Ten proti jeho přihrávce totiž stačil vyšvihnout hůl a s velkou pravděpodobností tak zabránil třetí brance.
     
    13:07
    Vyloučení v týmu SK Trhači Kadaň (Ondřej Šulek – 2 min., hákování).
     
    13:01
    Doležal přebruslil hostujícího obránce a před brankou předával puk Šlahařovi! Kotouč ale neměl cílovou adresu na jeho holi, nýbrž předbrankovým prostorem pouze projel.
    11:27 Jaroslav KŮS - 2:1
     
    11:27
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači brzy přicházejí s odpovědí na druhou branku! A ta padla rovněž po chybě inkasujícího týmu. Úplně volný puk si ve středním pásmu sebral JAROSLAV KŮS, který byl vzápětí ze všech hráčů na ledě nejblíže brankáři Klimešovi. Toho prostřelil a stáhl manko zpátky na jeden gól. Bez asistence.
    08:40 Darek HEJCMAN - 2:0
     
    08:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hrubá chyba hostující obrany je bleskově potrestána druhým pukem v jejich síti! Pavlát se vložil do situace za brankou s dobrým úmyslem rozehrát, kooperující obránce ale zřejmě očekával přihrávku, čehož pohotově využil Navrátil, jenž se zmocnil puku a bleskově jej předal před bránu DARKU HEJCMANOVI, na něhož čekal kanadský bod za gól "zadarmo". Asistence: Jakub Navrátil.
     
    08:24
    Přerovský Navrátil po pasu Hejcmana zamířil střemhlav na Pavláta, jeho střelu na bližší šibenici však kadaňský gólman zneškodnil ramenem do ochranné sítě!
     
    07:03
    Novotný teď zaváhal na útočné modré a dovolil soupeři, aby ujel do přečíslení ve dvou hráčích. Ani Chlouba však situaci nevyřešil příliš efektivně a z možného ohrožení Klimešovy klece tak nic nebude.
     
    02:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Ferenc – 2 min., hákování).
    02:02 Jakub NAVRÁTIL - 1:0
     
    02:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Velmi brzy tu máme první branku večera! JAKUB NAVRÁTIL pronikl útočným pásmem jako nůž máslem a dostal se až k Pavlátovi. Před ním rychle zamíchal kotoučem a zasunul puk do odkryté branky. Asistence: Darek Hejcman.
     
    01:00
    První velká šance! O dlouhou přihrávku si na modrou čáru řekl kapitán domácích Sýkora, jenž se vzápětí řítil na Pavláta úplně sám. Pavlát jeho střelecký pokus zlikvidoval hrudí.
    Marken.cz

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Navrátil (Hejcman), 9. Hejcman (Navrátil), 29. Sikora (Tomi, Pšurný), 31. Goiš (Pala, R. Černý), 33. T. Sýkora (Pala, T. Doležal), 36. Hejcman (Malina), 43. Milan Procházka (Moučka, M. Kratochvíl), 45. T. Sýkora (T. Doležal, Ferenc) – 12. Kůs, 29. Chlouba (Buchtela)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – M. Novotný, Zbořil, Ferenc, Malina, R. Černý, Pala, Mlčák – Sikora, Pšurný, Tomi – Šlahař, T. Sýkora, T. Doležal – Navrátil, Hejcman, Goiš – Moučka, M. Kratochvíl, Milan Procházka.
    SK Trhači Kadaň: Pavlát (41. Štěpánek) – Šefl, Buchtela, R. Procházka, Foltýn, Seemann – Chlouba, Ma. Svoboda, Kůs – Šulek, Šťovíček, J. Svoboda – Rezek, Rindoš, Maršoun – Homer, Tupý, Vašíček.

    Rozhodčí: Šutara, Veselý – Hejl, Podrazil
    thejrc.org