Třebíč – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:4 (kon.) | Kladno – Přerov 5:2 (kon.)
Havířov – Slavia 5:1 (kon.) | Litoměřice – Vsetín 3:5 (kon.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:2 (0:1, 2:1, 3:0)
HC ZUBR Přerov
Středa 19.12.2018, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:03 Jakub STRNAD - 5:2
     
    58:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! JAKUB STRNAD dostal namazáno od hvězdného Tomáše Plekance a střelu z vrcholků kruhů uklidil do prázdné branky při power-play Přerova. Asistence: Tomáš Plekanec.
    46:19 Patrik MACHAČ - 4:2
     
    46:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Rytířů končí čtvrtým gólem. Z obranného pásma založil akci Veber, Petr Vampola pak v přečíslení dvou na jednoho našel na brankovišti PATRIKA MACHAČE, který v nelehké situaci usměrnil kotouč za Klimeše. Asistence: Petr Vampola, Václav Veber.
    40:59 Tomáš PLEKANEC - 3:2
     
    40:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři jdou poprvé do vedení. K puku se na levém kruhu v útočném pásmu dostal TOMÁŠ PLEKANEC, který krásnou bombou propálil Klimeše na bližší tyč. Asistence: Patrik Machač, Václav Veber.
    29:51 Jakub HAJNÝ - 2:2
     
    29:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Šimon Jelínek si vybruslil mezi kruhy z levé strany a zamířil k bližší tyči. Před brankou pravděpodobně ještě kotouč tečoval JAKUB HAJNÝ, který je označen za střelce důležité branky. Asistence Šimon Jelínek, Matyáš Filip.
    26:20 Tomáš PLEKANEC - 1:2
     
    26:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak TOMÁŠ PLEKANEC se přece jenom dočkal. V oslabení ho do samostatného úniku vyslal spoluhráč Patrik Machač a zkušený hokejista nadvakrát překonal jinak vynikajícího Klimeše. První střelou mezi betony ještě neuspěl, pak ale plácl přerovského brankáře přes betony a puk se došoural za brankovou čáru. Asistence: Patrik Machač.
    23:50 Jakub NAVRÁTIL - 0:2
     
    23:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ve vánočním utkání dostali přerovští další dáreček. Po chybě Kladna se puku v útočném pásmu zmocnil JAKUB NAVRÁTIL, který z prostoru mezi kruhy trefil přesně prostor u Cikánkovy lapačky. Bez asistence.
    00:16 Vojtěch TOMI - 0:1
     
    00:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    To je šok pro domácí Kladno. Přerov se z první větší šance ujímá vedení. Po pravé straně pláchl obraně Rytířů VOJTĚCH TOMI a přesnou střelou z pravého kruhu posílá Moravany do vedení. Asistence: Marek Sikora, Martin Novotný.
    Marken.cz

    Petr Eliáš

    Branky a nahrávky: 27. Plekanec (Machač), 30. Hajný (Jelínek, Filip), 41. Plekanec (Machač, Veber), 47. Machač (Vampola, Veber), 59. J. Strnad (Plekanec) – 1. Tomi (Sikora, M. Novotný), 24. Navrátil


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Zajíc, J. Říha, Svedlund, Veber, Kehar, Volráb – Machač, Vampola, Zikmund – J. Strnad, Plekanec, Kubík – Redlich, T. Kaut, Kružík – Jelínek, Filip, Hajný – Vildumetz.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Mlčák, M. Novotný, Malina, Ferenc, Pala, R. Černý, M. Pohl – Tomi, Pšurný, Sikora – F. Dvořák, T. Sýkora, Milan Procházka – Navrátil, Hejcman, Goiš – Moučka.

    Rozhodčí: Wagner, Luczków – Votrubec, Ševic

    Diváci: 1820
    ocianews.com