Chomutov – Kometa Brno 6:4 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:4 (2:0, 1:0, 3:4)
HC Kometa Brno
Úterý 18.12.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek úterního večera. (20:05:40)
     
    V ROCKNET ARÉNĚ propukla radost, když se Piráti radují ze tří bodů. Poslední dvacetiminutovka nabídla strhující podívanou, po které se radují ale Chomutovští. Brno mocně dotahovalo, ale soubor Vladimíra Růžičky si už vedení pohlídal.

    Nejlepší hráči zápasu: Radek Duda (Chomutov) – Peter Mueller (Kometa Brno).
     
    Konec zápasu.
     
    59:42
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:31
    Na osu hrací plochy dostal přihrávku Petr Holík, který z voleje vystřelil. Ovšem Justin Peters se stihl přesunout a nebezpečnou střelu vyrazit. následně Piráti vyhazují na další zakázané uvolnění.
     
    59:22
    Piráti už hrají jednoduše a opět vyhazují na icing. Bude se vhazovat po pravé ruce kanadského gólmana.
     
    59:16
    Ještě jedno zakázané uvolnění Chomutova a Karel Vejmelka opět míří na střídačku!
    58:31 Jan STRÁNSKÝ - 6:4
     
    58:31
    Piráti právě vstřelili branku!
    Koncovka jako hrom! Lukáš Vantuch vypíchl kotouč soupeři a hnal se s ním do středního pásma, kde jej přihrál na JANA STRÁNSKÉHO. Chomutovský šikula dává Pirátům klid na hokejky. Asistence: Lukáš Vantuch.
     
    57:51
    Karel Vejmelka opět míří na střídačku!
     
    57:22
    Oddechový čas pro hosty.
    57:22 Jan HRUŠKA - 5:4
     
    57:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno využívá hru v početní výhodě. Střelu Martina Erata tečoval JAN HRUŠKA, který koncovce dává dramatický nádech. Chomutovští teď budou mít co dělat, aby rozjetou Kometu zastavili. Asistence: Martin Erat a Martin Zaťovič.
     
    57:14
    Karel Vejmelka míří na střídačku a hráčů Komety je šest!
     
    55:58
    V předbrankovém prostoru se nacházel Peter Mueller, jenž mířil do odkryté části branky. Ovšem Justin Peters lvím skokem zachránil situaci a vytěsnil černou gumu nad břevno!
     
    55:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Havel – 2 min., hákování).
    54:50 Peter MUELLER - 5:3
     
    54:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je to znovu jen o dva góly. Odražený kotouč zamířil do levého kruhu, kde se nacházel PETER MUELLER. Hostující útočník měl před sebou odkrytou branku, kterou také trefuje. Asistence: Ondřej Němec a Jan Hruška.
     
    54:20
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Radek Duda – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest, zásah do hlavy nebo krku). Trest odpyká Pavel Klhůfek.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Duda (Tomica), 9. Klima (J. Stránský, Dietz), 39. Duda (J. Stránský, Jank), 46. T. Svoboda (Koblasa), 54. Sklenář (T. Svoboda, Knot), 59. J. Stránský (Vantuch) – 49. Mueller (M. Erat, Plekanec), 52. Gulaši (L. Čermák, O. Němec), 55. Mueller (O. Němec, Hruška), 58. Hruška (M. Erat, Zaťovič)


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Trefný – Koblasa, V. Růžička, T. Svoboda – Sklenář, Klima, J. Stránský – Tomica, Vantuch, Duda – Marjamäki, Klhůfek, J. Havel.
    HC Kometa Brno: Kašík (39. Vejmelka) – O. Němec, Štencel, Schaus, Gulaši, Bartejs, Malec, Kučeřík – Mueller, P. Holík, Zaťovič – M. Erat, Plekanec, R. Zohorna – Mallet, Hruška, L. Horký – Köhler, L. Čermák, Dočekal.

    Rozhodčí: Vladimír Pešina, Tomáš Horák – Tomáš Gerát, Daniel Hynek

    Diváci: 3843
    thejrc.org