Plzeň – Liberec 7:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 5:2 (kon.) | Zlín – Třinec 2:3 (po pr.)
Pardubice – Vítkovice 2:5 (kon.) | Olomouc – K. Vary 0:0 (odl.)
po prodl.
Berani Zlín
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
Středa 19.12.2018, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:54 Martin RŮŽIČKA - 2:3
     
    60:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté zlomili utkání po necelé minutě prodloužení. Po Lakatošově šanci unikl na druhé straně MARTIN RŮŽIČKA, který si položil Sedláčka a jako pravák udělal kličku do bekhendu na levou stranu a dostal puk přes brankářův beton. Asistence: Lukáš Krajíček.
    53:34 Dominik LAKATOŠ - 2:2
     
    53:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají na 2:2 díky využité přesilovce a podobně jako na druhé straně to byla velmi pohledná akce. Na jejím konci Freibergs v pádu přisunul puk před bránu neobsazenému DOMINIKU LAKATOŠOVI, který trefil odkrytou bránu.
    49:17 Martin GERNÁT - 1:2
     
    49:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté otáčí skóre utkání po pohledné a svižné kombinaci. Krajíček přenechal za modrou Polanskému, který prudkým nahozením poslal puk na Sedláčka, před kterým puk jemně tečoval MARTIN GERNÁT. Asistence: Jiří Polanský a Lukáš Krajíček.
    39:08 Martin RŮŽIČKA - 1:1
     
    39:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté si za aktivitu v poslední minutách zasloužili gól, a ten přišel. MARTIN RŮŽIČKA dostal prostor u Sedláčkovy levé tyčky a prudkou přihrávku zkušeně usměrnil za domácího brankáře. Asistence: Martin Gernát, Milan Mikulík.
    24:06 David NOSEK - 1:0
     
    24:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. DAVID NOSEK se dostal k puku, který se přičiněním Lakatoše vykutálel ze skrumáže a tvrdou ranou do horní poloviny branky zaskočil Hrubce. Asistence: Dominik Lakatoš.
    Marken.cz

    Marek Janoš

    Branky a nahrávky: 25. Nosek (Lakatoš), 54. Lakatoš (Freibergs, Herman) – 40. Martin Růžička (Gernát, Mikulík), 50. Gernát (Polanský, Krajíček), 61. Martin Růžička (Krajíček)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Žižka, Nosek, Řezníček, Freibergs, Gazda, Zbořil, Valenta – Fryšara, Fořt, J. Ondráček – Popelka, Kubiš, Honejsek – Lakatoš, E. Kulda, Poletín – P. Sedláček, Herman, Okál.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Kváča) – Krajíček, D. Musil, Roth, Matyáš, Gernát, Galvinš, Kundrátek – Chmielewski, Svačina, Dravecký – Polanský, Martin Růžička, O. Kovařčík – Mikulík, Novotný, Marcinko – Roberts Bukarts, Adamský, Hrňa.

    Rozhodčí: Hejduk, Petružálek – Hlavatý, Tošenovjan
    thejrc.org