Schalke – Leverkusen 1:2 (kon.) | Bayern – RB Lipsko 1:0 (kon.) | W. Brémy – Hoffenheim 1:1 (kon.)
Freiburg – Hannover 1:1 (kon.) | Mohuč – Frankfurt 2:2 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:1 (0:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Středa 19.12.2018, 20:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 9:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 7:13. (22:25:30)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Ačkoliv Hoffenheim vstupoval do druhého poločasu za příznivějšího stavu, tak úvod tohoto druhého mu moc nevyšel. Werder si totiž připravil obrovský nápor, díky kterému dokázal vsítit vyrovnávací branku, o kterou se postaral český reprezentační obránce Gebre Selassie. Postupem času se hra o poznání vyrovnala, navíc si oba celky přichystaly několik slušných šancí na rozhodnutí, avšak další změny skóre jsme se už nedočkali.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Neskutečný závěr zápasu pokračuje! Na fantastickou kolmici za obranu si naběhl Kadeřábek, který ale nedokázal zamést míč do odkryté branky.
     
    90+4
    Sám na sebe to vzal domácí Kainz, jehož vysoký projektil nakonec skončil na horní síti. Baumann pouze prolétl vzduchem.
     
    90+4
    Hoffenheim by byl rád za konec zápasu. Kainz tentokráte oslovil naběhnuvšího Eggesteina, po jehož přihrávce ztratil míč Pizarro.
     
    90+3
    Werderu není přáno! Nejprve se sám před brankáře dostal Rašica, který trefil pouz vyběhnuvšího Baumanna. Posléze s dorážkou neuspěl ani Möhwald.
     
    90+2
    Augustinsson se na levém křídle dostal k centru, který ale poslal pouze do zad protihráče. Werder tak vhazoval, nicméně nic nebezpečného to nepřineslo.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    To jsou věci! Přihrávka pod sebe od Kainze našela naprosto volného Rašicu, který z výborné pozice úplně přestřelil poloodkrytou branku TSG.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, stav je i nadále nerozhodný. Oba celky budou mít k dispozici nastavený čas.
     
    88
    Demirbay si hezkou finesou přichystal míč do palebné pozice, avšak ke střele se nakone neuchýlil. Werder tak podnikl kontr, který výběhem z branky přerušil Baumann.
     
    86
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Juja Osako, přichází Claudio Pizarro.
     
    85
    Vzápětí si obrannou povinnost splnil Kasim, který zahrál na jistotu do zámezí. Brémy se ujaly autu, po kterém si podobnou příležitost vyzkouší také soupeř.
    84. Pavlenka dokázal vychytat Kramariće.
     
    84
    Pavlenka zachránil svůj celek! Centr z levé strany propadl až ke Kramarićovi, který v kostrbaté pozici trefil pouze ležícího brankáře Werderu.
     
    84
    Kramarić byl doslova vytlačen k půlící čáře, poté se pokusil s míčem vrátit, což přineslo nedovolený zákrok v podání Joelintona. Na zemi naopak skončil Möhwald.
     
    83
    Werder mohl jít do vedení! Přihrávka na levou stranu našla rychlonohého Rašicu, který zkoušel pravačkou obstřelit branku, jenomže míč skončil v rukavicích Baumanna.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Atraktivita utkání trochu uvadla, nicméně stále jsou aktivnější domácí, kteří navíc zodpovědně brání.

    David Suchý

    Branky: 57. Gebre Selassie (Augustinsson) – 31. Bittencourt (N. Schulz)

    Karty:   25. N. Schulz (HOF)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 9:6. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 7:13.
    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Langkamp, N. Moisander, Augustinsson – Möhwald, M. Eggestein, Klaassen (63. Rašica) – J. Eggestein (78. Kainz), M. Kruse (C), Osako (86. C. Pizarro).
    Náhradníci: Plogmann – Harnik, Friedl, Kainz, Sargent, Rašica, C. Pizarro.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Nuhu, S. Posch, Bičakčić (53. Hübner) – Kadeřábek, Demirbay, Bittencourt (53. Grillitsch), N. Schulz – Szalai (66. Nelson), Joelinton, Kramarić.
    Náhradníci: Stolz – Belfodil, Brenet, Grillitsch, Hübner, Nelson, Zuber.

    Rozhodčí: Schmidt, Günsch, Waschitzki
    bahis siteleri