Slavia – Ústí n/L 5:1 (kon.) | Benátky n/J – Litoměřice 2:4 (kon.) | Přerov – Havířov 4:2 (kon.)
Motor ČB – Kladno 7:3 (kon.) | Prostějov – Kadaň 11:1 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 6:2 (kon.)
Jihlava – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:3 (3:0, 4:2, 0:1)
Rytíři Kladno
Sobota 22.12.2018, 17:00Chance liga • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Úvodní sestavy:

    ČEZ Motor České Budějovice: Strmeň (Dvořák) – Plášil, Fillman, Pýcha, M. Jandus, Vydarený, Pavlin – M. Novák, Gilbert, Dunn – Čermák, Bradley, Karabáček – Heřman, R. Přikryl, Doktor – Beránek, Šimánek, Babka – Dančišin.

    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Zajíc, Svedlund, T. Kaut, Veber, Machač, Volráb – J. Strnad, Vampola, Kubík – Redlich, Zikmund, Kružík – Jelínek, Vildumetz, Hajný.

    Rozhodčí: Čech, Ondráček – Bosák, Maštalíř.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:54
    Kladno se dvakrát dostalo do útočného pásma, ani jednou z toho ale nebylo žádné ohrožení Strmeňovy branky. Na opačnou stranu poté míří Motor.
     
    01:28
    Dopředu se konkrétně hnal Václav Karabáček. Ten měl poměrně dost prostoru. Najel si do prostoru mezi oba kruhy, odkud střílel na Brízgalovu svatyni. Až k ní se kotouč ale nedostal, byl sražen mimo.
     
    01:57
    Roman Přikryl se v útočné třetině dostával ke kotouči. Rozhodčí tak byl nucen odpískat ofsajd, neboť přihrávka na Přikryla šla ještě ze středního pásma.
     
    02:33
    Českobudějovická čtvrtá lajna si vytvořila první souvislejší tlak. K dobré střele se nakonec dostal obránce Fillman. Střílel dokonce dvakrát, ani jednou ale jeho kotouč neskončil mezi třemi tyčemi, pokaždé byl sražen.
     
    03:40
    Adam Brízgala v pohodě přikryl klouzající kotouč. Následně jej rozehrál na své spoluhráče, kteří tak mohou relativně v klidu začít další útočné snažení.
     
    04:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vyprodaná Budvar aréna propuká v jásot! Domácí jdou totiž do vedení! Skvělou práci předvedl Cody Bradley, který zblízka branky našel pohotovou přihrávkou VÁCLAVA KARABÁČKA. Domácí útočník pak z první prostřelil a domácí publikum rozradostnil! Asistence: Cody Bradley, René Vydarený.
    04:13 Václav KARABÁČEK - 1:0
     
    04:46
    Patrik Machač nahodil od modré čáry, načež Strmeň schoval kotouč v lapačce. Poté se ozývá hvizd rozhodčího, který bude vylučovat z domácích řad.
     
    04:46
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Karel Plášil – 2 min., napadení).
     
    05:20
    Českobudějovičtí začali své oslabení dobře. Vydali se dokonce až k Brízgalově brance a hostujícího brankáře přinutili k zákroku, i když k ne příliš těžkému.
     
    05:48
    Na opačné straně z poměrně nenápadné pozice vypálil Jakub Strnad. Jeho pokus Strmeňovi vypadl těsně mimo pravou tyč. Nyní to tedy nebyl příliš jistý zákrok domácího brankáře.
     
    06:33
    Martin Beránek vyvezl kotouč a následně ho vyhodil až do rohu obranného pásma kladenských hokejistů. Právě mladý útočník domácích pak ještě dobře pozdržel hostující rozehrávku.
     
    06:53
    Karel Plášil se vrátil na ledovou plochu, Motor je tedy kompletní. Chvíli po Plášilově návratu Rytíři vyprodukovali střelu na českobudějovickou klec. Jan Strmeň byl opět pozorný a kotouč u svých betonů přikryl pod rukavici.
     
    07:08
    Jeden z kladenských hráčů napřáhl na levém kruhu a vypálil. Jan Strmeň se stihl přemístit a kotouč nakonec bezpečně lapil někde ve své výstroji. Následuje tedy vhazování po jeho pravici.
     
    07:32
    Pavel Pýcha si řekl o přihrávku a také ji dostal. Z prvního dotyku poté vyslal na Brízgalovu klec velmi jedovatou střelu. Právě hostující brankář ale vytasil velmi dobrý zákrok a kotouč dostal mimo nebezpečí.
     
    08:11
    Jeden z kladenských hráčů nerozehrál vůbec dobře a namazal Miloslavu Čermákovi, který se ocitl v jasné gólové pozici. Domácí útočník ale bohužel pro jeho tým nevyslal nejpovedenější střelu.
     
    09:20
    Hostující tým se vydal do rychlého protiútoku. Tomáš Redlich vzal rychlý úprk na sebe. Zkusil zacílit k bližší tyči. Tam ale byla také Strmeňova lapačka, za jejíž pomoci domácí brankář kotouč poměrně nejistě vytěsnil.
     
    10:38
    Jakub Hajný se vytočil zpoza rohu v útočném pásmu. Následně se pokusil poslat kotouč před domácí svatyni, kde bohužel pro něj ale nikdo z jeho spoluhráčů výhodně pro případnou střelu nestál.
     
    11:13
    Kladenští se pokusili rozehrát, nicméně jejich snažení skončilo jen na zakázaném uvolnění. Rozhodčí tedy vrací hru před branku Adama Brízgaly.
     
    11:34
    Václav Veber dostal přihrávku na modrou čáru. Následně zkusil své štěstí z větší vzdálenosti. Zařízení ale netrefil.
     
    11:50
    Cody Bradley se protlačil do zakončení až přímo před branku. Do příhodné pozice si sjížděj ještě Karel Plášil, který ale nakonec přihrávku neinkasoval. Místo toho Bradley zakončoval sám. Kotouč ale nakonec končí jen těsně pod Brízgalou, který si tak připisuje důležitý zákrok!
     
    12:40
    Žiga Pavlin měl prostor, ale potřeboval jít střídat. A tak ze středního pásma v poklidu nahodil kotouč jen za kladenskou branku. Tam už se k puku dostávají domácí, kteří se pokusí o útočnou kombinaci.
     
    12:58
    Po Brízgalově zákroku nastala na brankovišti menší trma vrma. A to z důvodu, že Zikmund se snažil odstavit protihráče z brankoviště, možná ale až příliš důrazně. Vše se ale uklidnilo a sudí vylučovat nebude. Po komerční přestávce následuje vhazování v útočném pásmu Motoru.
     
    13:24
    Martin Jandus stál od soupeřovy branky pořádný kus. Přesto vyslal ze zápěstí velmi solidní pokus! Ten mířil k levé tyčce z gólmanova pohledu. Naštěstí pro Rytíře kotouč ale jen těsně tyč minul.
     
    14:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu druhou branku domácího celku! S kotoučem před branku ujížděl VÁCLAV KARABÁČEK. Ten pak posílal kotouč na brankoviště. Adam Brízgala si jej následně nešťastně srazil za brankovou čáru. Asistence: Miloslav Čermák.
    14:24 Václav KARABÁČEK - 2:0
     
    14:49
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Jakub Babka – 2 min., podrážení).
     
    15:28
    Českobudějovičtí hokejisté začali oslabení velmi dobře. Dokonce se dostali i do vyložené gólové pozice! Martin Beránek se dostal k puku, ale bohužel pro něj z této jasné pozice trefil jen Brízgalovy betony.
     
    16:26
    Domácí hokejisté pokračují ve velmi dobrém oslabení. Kladno se pokusilo natlačit se do útočného pásma, nicméně Motor předvedl dobrou defenzivní činnost a protihráče k ničemu nepustil.
     
    17:26
    Motor opět půjde do oslabení. K nevoli domácích příznivců za katr míří Jiří Šimánek. Ten se provinil podrážením.
     
    17:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vhazovalo se v obranném pásmu domácího Motoru. Žiga Pavlin vyhodil kotouč z pásma, načež parádní rychlost nabral MARTIN HEŘMAN. Domácí bojovník se nakonec dostal až do zakončení a střelou na zadní tyč posílá Českobudějovické do trojnásobného vedení! Asistence: Žiga Pavlin, Jakub Doktor.
    17:34 Martin HEŘMAN - 3:0
     
    18:42
    A na ledě začíná přituhovat. Domácí fanoušci si žádali vyloučení po zákroku na Romana Přikryla. To ale nepřišlo. Poté se kotouč dostal až k Brízgalovi, který se pokusil poměrně hrubě zbavit jednoho z protihráčů. Sudí nakonec budou vylučovat na kladenské straně.
     
    18:42
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Adam Kubík – 2 min., hrubost).
     
    19:47
    Miloslav Čermák si sjel do dobré střelecké pozice, nicméně parádní střelou ale zacílil jen do Brízgalových připravených betonů.
     
    19:58
    Domácí fanoušci se radovali počtvrté, nicméně předčasně. Cody Bradley se dostal do šance, kterou nakonec proměnil. Gól ale nemůže být uznán, neboť se domácí hokejisté dostali do ofsajdu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut. A ty jasně patřily domácím hokejistům. Motor se dnes zdá být velmi produktivní, což už soupeř pocítil hned třikrát. Českobudějovičtí pak branky málem dosáhli ještě v samém závěru periody, nicméně gól nakonec uznán nebyl. Uvidíme, zda bude Motor v nastoleném trendu pokračovat.


    Druhá třetina začne přibližně v 17:56.
     
    Statistiky po první třetině:

    Střely na branku – 12:13
    Střely mimo – 3:3
    Zblokované střely – 8:4
    Úspěšnost vhazování – 39%:61%
    Trestné minuty – 6:2
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:39
    Motor hrál zbytek přesilové hry v útočném pásmu. Nicméně k žádnému výraznějšímu střeleckému pokusu se nedostal. Kladno se ke konci oslabení nakonec osvobozuje a již je v plném počtu.
     
    22:07
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští Rytíři se radují, snižují totiž na dvoubrankový rozdíl! Václav Veber vystřelil od modré čáry. Jeho projektil nebyl vůbec špatný, ale odrazil se jen od zadního mantinelu. A to velmi příhodně. Přímo před branku. Tam už stál pohotový TOMÁŠ VILDUMETZ, který dorazil naprosto přesně. Asistence: Václav Veber, Petr Vampola.
    22:07 Tomáš VILDUMETZ - 3:1
     
    22:58
    Hra se nám přesune do neutrálního pásma. Domácí hokejisté se totiž snažili dostat do pásma, nicméně se vystavili jen do ofsajdového postavení.
     
    23:09
    Šimon Jelínek se dostal do zajímavé pozice. Nacpal se před domácí obranu a měl před sebou už jen Strmeňovu branku. Zkusil zacílit do dolních pater branky, českobudějovický brankář ale zasáhl za pomoci betonů včas.
     
    23:46
    Na opačné straně nebyl daleko od gólu Roman Přikryl! Ten se taktéž zbavil obránců, načež se ocitl sám před brankou. Kotouč si následně srovnal na forhend, nicméně přestřelil.
     
    24:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští snižují už jen na jednobrankový rozdíl! Petr Vampola poslal kotouč před branku, přičemž Jan Strmeň byl ze své standardní pozice hodně vyjetý. Toho využil ADAM KUBÍK, jenž zakončoval vlastně do prázdné branky. Asistence: Petr Vampola, Tomáš Vildumetz.
    24:20 Adam KUBÍK - 3:2
     
    25:22
    Ostřílený Jiří Šimánek se pokusil natlačit před branku. Byl tísněn obráncem, přesto se dostal ke střeleckému pokusu. Zblízka branky ale trefil jen připravenou Brízgalovu lapačku.
     
    26:20
    Daniel Kružík dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně neměl moc prostoru. Z první se pokusil poslat kotouč na branku. Ten však skončil jen v rohu ledové plochy a Strmeňovu svatyni neohrozil.

     
    27:48
    Žiga Pavlin dostal přihrávku, přičemž stál poměrně daleko od branky. Přesto vypálil. Jeho pokus byl velmi nenápadný a Brízgala jej nakonec stihl vyrazit mimo nebezpečí špičkou svého betonu.
     
    28:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor znovu odskakuje svému soupeři na dvoubrankový náskok! Martin Novák nejprve kotouč za brankovou čáru neprocpal. K dorážce se poté dostal JAKUB DOKTOR, který svůj důraz využil a prostřelil! Asistence: Martin Novák.
    28:19 Jakub DOKTOR - 4:2
     
    29:15
    Dobrou přihrávku do jízdy dostal Václav Karabáček. Dobrou defenzivní práci ale předvedl jeden z kladenských obránců, jenž se stihl včas vrátit. A hlavně stihl domácímu útočníkovi kotouč vypíchnout a do případné střelecké pozice ho nepustit.
     
    29:58
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Vincent Dunn – 2 min., pozdní dohrání).
     
    30:57
    Rytíři zamkli svého soupeře na dlouho dobu v obranném pásmu. Dobře také kombinovali, ovšem přihrávka, která směřovala k brance, nakonec Strmeně neohrozila. Jakub Hajný totiž v pravý čas rychle letící kotouč promáchl.
     
    31:49
    Záhy už musí domácí brankář zasahovat. Jakub Strnad ve velké rychlosti poslal kotouč z levého křídla. Strmeň ale včas zasáhl a puk bezpečně lapil někde ve výstroji.
     
    32:32
    Jeden z kladenských útočníků nabral parádní rychlost a zkusil zacílit k bližší tyči, a to z pravého křídla. Puk šel po ledě, s čímž neměl Strmeň výraznější obtíže.
     
    32:59
    Domácí fanoušci byli nespokojeni s výrokem sudího. Respektive s nevýrokem, neboť jeden ze zákroků na domácího hráče nechal bez potrestání. Hráči obou týmů se poté dostali do potyčky ve středním pásmu, načež sudí zdvihá svou pravici do vzduchu. Po komerční přestávce tedy budou uděleny tresty.
     
    32:59
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., hrubost).
     
    33:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Dnešní zápas tedy zatím patří jednomu muži! Je jím VÁCLAV KARABÁČEK, který právě kompletuje hattrick! Domácí forvard vystřelil z kruhu a trefil přesně tak, jak potřeboval! Motor opět vede o tři branky! Asistence: Cody Bradley.
    33:05 Václav KARABÁČEK - 5:2
     
    34:10
    Po pátém gólu v kladenské síti nastaly potyčky hostujících fanoušků s ochrankou. Některý z kladenských fanoušků byl vyveden ven, vše už se ale zdá být v normálu.
     
    35:00
    Martin Heřman inkasoval nedovolený zásah u mantinelu. Záhy letí rozhodčího pravice do vzduchu, Motor tedy opět bude hrát přesilovou hru.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Vildumetz – 2 min., vražení na hrazení). Trest odpyká Šimon Jelínek.
     
    35:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilová hra bleskově proměněna! Před Brízgalovou brankou nastala skrumáž, z níž se trefil agilní PAVEL PÝCHA. Asistence: Václav Karabáček, Miloslav Čermák.
    35:56 Pavel PÝCHA - 6:2
     
    35:56
    Za pískotu domácích fanoušků si rozhodčí ještě vysvětluje nějaké nejasnosti s hostující střídačkou. Hra by měla za malý moment pokračovat.
     
    36:01
    Vincent Dunn a Jakub Hajný se domluvili na bitce a ihned po vhazování shodili rukavice a pustili se do sebe. Oba aktéři tak výrazně zpestřili dnešní utkání. Šarvátka mezi devatenáctkami obou týmů byla vyrovnaná, nakonec ale jako první na led spadl kladenský hráč.
     
    36:01
    Zřejmě se ještě jen tak nezačne. Kladenská střídačka se nyní nechala vyprovokovat a jeden z jejich hráčů bude inkasovat osobní trest.
     
    36:01
    Oním hráčem bude Petr Vampola. Ten inkasuje desetiminutový trest za nesportovní chování. Stejný trest inkasuje Martin Heřman.
    Aktéři předešlé bitky jsou samozřejmě vyloučeni do konce utkání.
     
    37:38
    Po delší odmlce se opět hraje. Zasahovat musel Adam Brízgala, který bez větších problémů zkrotil kotouč, který na něj letěl z poměrně ostrého střeleckého úhlu.
     
    38:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor je dnes tedy neskutečně rozjetý! Raduje se již ze sedmé vstřelené branky a fanoušci si dokonce žádají pověstnou desítku! CODY BRADLEY si najel do mezikruží, odkud povedenou trefou rozvlnil síťku za Brízgalovými zády! Asistence: Václav Karabáček, René Vydarený.
    38:19 Cody BRADLEY - 7:2
     
    39:09
    Šimon Jelínek se dostal ke kotouči po nepřesné domácí rozehrávce. Následně adresoval dobrou přihrávku pro Adama Kubíka, který ale při střele smolně zlomil hůl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Dnešní zápas má tedy jednoznačně co nabídnout! Nejenže jsme viděli několik gólů, ale také zpestření v podobě bitky. Českobudějovičtí jsou dnes střelecky velmi produktivní a svému soupeři nasázeli již sedm zásahů. Oproti tomu inkasovali jen dva.

    Další třetina začne přibližně v 19:03.
     
    Statistiky po druhé třetině:

    Střely na branku – 25:20
    Střely mimo – 7:6
    Zblokované střely – 9:7
    Úspěšnost vhazování – 53%:47%
    Trestné minuty – 23:31
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:19
    Karel Plášil si sjel hlouběji do útočného pásma, kam s k němu snášela také přihrávka. Ta ale přeci jenom byla o něco rychlejší než domácí obránce. Ten se tak až ke střele nedostal.
     
    41:37
    Tomáš Redlich se pokusil efektně zbavit posledního domácího obránce, nakonec se ale do všeho poněkud zamotal a kotouč v nepravý okamžik z hole ztratil.
     
    42:34
    Do mezikruží si sjížděl Martin Beránek, který se dostal dokonce ke kotouči. Nestál sice v ideální střelecké pozici, přesto to z bekhendové otočky zkusil. Brízgala však nakonec zasahovat nemusel.
     
    42:52
    Mladý útočník českobudějovického týmu v akci i podruhé. Beránek tentokrát jel s kotoučem na holi za soupeřovou svatyní, jeho následná přihrávka před ní ale neprošla.
     
    43:54
    Jakub Strnad najížděl na branku, nicméně jeho následná střela nebyl z těch nejnebezpečnějších, i když šla z dobré střelecké pozice. Strmeň ji bez větších obtíží dostal mimo nebezpečí.
     
    44:15
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Šimon Jelínek – 2 min., zásah do hlavy nebo krku + 10 min. osobní trest). Odpyká Linus Svedlund.
     
    45:00
    Tomáš Kaut ujížděl s kotoučem na křídle, načež jej poslal na domácí branku. S jeho nahozením neměl domácí brankář žádné větší obtíže. V pohodě jej drží ve výstroji.
     
    45:49
    Martin Beránek se dostal do těžké pozice u mantinelu. Stáli u něj hned dva protihráči, kteří ho nakonec donutili poslat kotouč do středního pásma.
     
    46:22
    Mitch Fillman vyslal pořádnou dělovku od modré čáry. Před brankou ještě tečoval Miloslav Čermák, bohužel pro domácí ale puk skončil jen těsně mimo pravou tyč z gólmanova pohledu.
     
    46:51
    Miloslav Čermák si připisuje další nebezpečný střelecký pokus. Nyní už musel Brízgala zasahovat. S tímto projektilem ale neměl výraznější problémy. Následuje komerční přestávka.
     
    47:44
    Domácí fanoušci nyní svítí svými mobily, čímž vytváří krásný efekt. Utkání dnes celkově panuje velmi dobrá atmosféra. Hlasatel před chvíli oficiálně oznámil, že je dnes v Budvar aréně vyprodáno.
     
    49:42
    Cody Bradley si najel do útočného pásma. Jel ve velmi dobré rychlosti, načež zpoza obránce zacílil na vzdálenější tyč. Jeho projektil nebyl vůbec špatný, nakonec ale skončil jen těsně mimo pravou tyč.
     
    50:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři dávají svou třetí branku, nicméně velkou radost z ní již nemají. Volráb poslal přihrávku na PATRIKA MACHAČE, a ten si zblízka branky následně dokázal poradit. Asistence: Ondřej Volráb.
    50:26 Patrik MACHAČ - 7:3
     
    51:50
    První motorácká lajna si vytvořila útočný tlak. Dlouho se snažila o pohlednou kombinaci, nicméně Brízgala nakonec zasahovat nemusel.
     
    52:33
    Václav Veber dostal kotouč ihned po vhazování v útočném pásmu. Zkusil vypálit z prvního dotyku a z nápřahu. Bohužel pro něj ale blok hráčů nepropálil. Strmeň zasahovat nemusí.
     
    52:54
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Václav Veber – 2 min., hákování).
     
    53:47
    Ladislav Zikmund měl problémy s vybojováním kotouče v obranném pásmu. To se mu ale nakonec podařilo. Následně ještě zkusil rozehrát rychlý protiútok, bohužel pro Kladenské ale právě Zikmund nerozehrál přesně.
     
    54:45
    Jakub Strnad ujížděl s kotoučem na holi do útočného pásma. Jan Strmeň ale nakonec proti jeho pokusu neměl moc práce. Rytíři se za chvíli vrtí do pěti.
     
    55:38
    S největší pravděpodobností je o osudu dnešního utkání rozhodnuto. Budvar arénou nyní probíhá mexická vlna, do které se zapojuje většina přítomných fanoušků.
     
    56:24
    Roman Přikryl poslal dobrou přihrávku na Martina Beránka, který si sjížděl před Brízgalovu svatyni. Mladý útočník se pokusil o následné zakončení z první, nicméně zařízení netrefil.
     
    57:20
    První motorácká lajna si opět vytvořila souvislý tlak. David Gilbert se dostal do zakončení. Jeho dobrá střela nakonec skončila mimo brankovou konstrukci.
     
    58:45
    Motor se opět drží v útočném pásmu. Nyní se pokusil o střelu Miloslav Čermák, který se snažil o střelu zpoza obránce. Ta mu ale nevyšla, byla zblokována a Motor se dostává z pásma ven.
     
    59:55
    Domácí fanoušci vstávají, aplaudují svým hokejistům! Ti si totiž dnes potlesk určitě zaslouží. Souboj o druhé místo dnes totiž zvládli bravůrně a svého soka z Kladna přehráli naprosto přesvědčivě!
     
    Konec zápasu.
     
    Motor byl dnes střelecky velmi produktivní. Kladenským hokejistům nasázel sedm zásahů, oproti tomu inkasoval třikrát. Dnešnímu zápasu téměř nic nechybělo. Dočkali jsme se i bitky, viděli mnoho gólů a atraktivní hokej. Děkuji vám za pozornost, z dnešního zápasu je to vše!
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 35:27
    Střely mimo – 15:8
    Zblokované střely – 12:8
    Úspěšnost vhazování – 56%:44%
    Trestné minuty – 43:65 (19:37:37)
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 5. Karabáček (Bradley, Vydarený), 15. Karabáček (Čermák), 18. Heřman (Pavlin, Doktor), 29. Doktor (M. Novák), 34. Karabáček (Bradley), 36. Pýcha (Karabáček, Čermák), 39. Bradley (Karabáček, Vydarený) – 23. Vildumetz (Veber, Vampola), 25. Kubík (Vampola, Vildumetz), 51. Machač (Volráb)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Dvořák) – Plášil, Fillman, Pýcha, M. Jandus, Vydarený, Pavlin – M. Novák, Gilbert, Dunn – Čermák, Bradley, Karabáček – Heřman, R. Přikryl, Doktor – Beránek, Šimánek, Babka – Dančišin.
    Rytíři Kladno: Brízgala (Cikánek) – Zajíc, Svedlund, T. Kaut, Veber, Machač, Volráb – J. Strnad, Vampola, Kubík – Redlich, Zikmund, Kružík – Jelínek, Vildumetz, Hajný.

    Rozhodčí: Čech, Ondráček – Bosák, Maštalíř
    thejrc.org