Kladno – Jihlava 7:1 (kon.) | Přerov – Chomutov 5:4 (po pr.) | Mountfield HK – Havířov 5:4 (po pr.)
Havlíčkův Brod – Olomouc 4:5 (0:1 po s.n.) | Vítkovice – Vsetín 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – K. Vary 3:4 (0:1 po s.n.)
Sparta – Liberec 4:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
BK Havlíčkův Brod
4:5 (0:0, 2:2, 2:2 - 0:0 - 0:1)
HC Olomouc
Sobota 22.12.2018, 12:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Vítězný nájezd zaznamenal ve druhé sérii Michal Matiaško.
     
    58:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc vyrovnává při hře bez brankáře! Michal Matiaško narýsoval přesný pas na volného MATĚJE KOŘENKA, který nikým nehlídaným poslal puk do sítě! Asistence: Michal Matiaško a Tomáš Dajčar.
     
    58:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc se dostává na jednobrankový rozdíl! Puk ve své výstroji nezkrotil Matěj Rachůnek, když skončil na brankové čáře. Volný kotouč dopravil do sítě DAVID ŠTEFKA! Asistence: Matěj Kořenek a Michal Matiaško.
     
    49:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přidávají další gól v přesilové hře. Štěpán Dudycha přenechal kotouč svému parťákovi na modré DOMINIKU VACÍKOVI. Mladý obránce vyhodnotil situaci a přízemní střelou k levé tyči nedal Mokrému šanci! Asistence: Štěpán Dudycha a Marek Tecl.
     
    45:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí soubor otáčí vývoj utkání v přesilové hře! Štěpán Dudycha vypálil prudký projektil, jenž skončil na betonech Mokrého. Volný kotouč shrábl RICHARD CACHNÍN, který ho uklidil do branky! Asistence: Štěpán Dudycha a Dominik Vacík.
     
    33:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají klasickou přesilovou hru! Vojtěch Holenda nabil na modrou čáru DOMINIKU VACÍKOVI. Obránce tvrdou ranou otřel puk o břevno a následně rozvlnil síť! Asistence: Vojtěch Holenda.
     
    29:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři snižují na jednobrankový rozdíl. Richard Cachnín nabil na modrou čáru ŠTĚPÁNU DUDYCHOVI. Havlíčkobrodský obránce využil své tvrdé střely a propálil Mokrého, jenž přes clonu hráčů nic neviděl! Asistence: Richard Cachnín.
     
    26:11
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jdou do dvoubrankového vedení! Střelu Štefky vyrazil Rachůnek před sebe a nejrychleji se zorientoval volný JOSEF PODLAHA! Útočník Kohoutů rozvlnil síť střelou k levé tyči! Asistence: David Štefka a Michal Matiaško.
     
    24:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti využívají přesilovou hru a otevírají gólový účet utkání! David Štefka vystřelil od modré čáry, ale jeho střela byla příznivě tečovaná blokem hráčů na volného MICHAL MATIAŠKA. Hostující útočník měl lehkou úlohu, když dostal puk do poloprázdné klece! Asistence: David Štefka a Matúš Hlaváč.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 30. Dudycha (Cachnín), 34. D. Vacík (Holenda), 46. Cachnín (Dudycha, D. Vacík), 50. D. Vacík (Dudycha, Tecl) – 25. Matiaško (Štefka, Hlaváč), 27. Podlaha (Štefka, Matiaško), 58. Štefka (Kořenek, Matiaško), 59. Kořenek (Matiaško, Dajčar), rozh. náj. Matiaško

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Štefka (OLO)
    0:0   D. Vacík (HBR)
    2. série:
    0:1   Matiaško (OLO)
    0:1   Cachnín (HBR)
    3. série:
    0:1   Kořenek (OLO)
    0:1   Dudycha (HBR)
    4. série:
    0:2   Kalač (OLO)
    0:2   Vaňous (HBR)


    BK Havlíčkův Brod: Rachůnek (Nedvěd) – D. Vacík, Dudycha, Dvořák, Nepokoj, Pejchal, Kerber – Hromádka, Kulhánek, Švec – Petržilka, Cachnín (C), Tecl (A) – Vaňous, Holenda, Kopic – Kohout, P. Vacík
    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Bahounek, Mader, Klesla, Hlaváč (A), Vosátko, Rutar, Dajčar – Kalač (C), Handl, Matiaško, Štefka, Tomajko, Mácha, Horký, Podlaha (A), Kořenek, Tichý, Ministr

    Rozhodčí: Jakub Horáček – Václav Kubíček, Petr Šimánek

    Diváci: 49
    thejrc.org