Znojmo – Fehérvár 5:7 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
5:7 (0:1, 0:3, 5:3)
Fehérvár AV19
Středa 26.12.2018, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Osmý gól v této třetině. Kalus našel od zadního mantinelu RYANA KUJAWINSKIHO před brankou, ten z první trefuje k pravé tyči. Znojmo dává pátou branku v závěrečné části hry, ale velmi pravděpodobně mu to nebude nic platné. Asistence: Marek Kalus, Allan McPherson.
     
    54:36
    Orli právě vstřelili branku!
    S góly se tu roztrhl pytel, padá už sedmý v této třetině. A opět je to na znojemské straně vůbec první seniorská branka za Znojmo v kariéře, protože ji dává JAN BULÍN! Ten si sjel před branku, dostal na hokejku přesný pas od Lucianiho a propasíroval kotouč až za čáru. Asistence: Anthony Luciani.
     
    53:47
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Bleskurychlá kombinace hostů na jeden dotek končí u ANDREWA SARAUERA, který pálil z první z mezikruží. Tohle Halász určitě chytat nemohl, přesto si na kotouč sáhl, v jeho cestě za čáru už ale nezabránil. Asistence: Daniel Szabo, Anže Kuralt.
     
    51:49
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté dávají druhý slepený gól, tentokrát se bude hodně červenat Tomáš Halász, který propustil nahození od levého mantinelu z hole ERICA MELANDA. Puk mu propadl někde mezi rukou a tělem, každopádně prošel až do sítě a rázem je to opět o tři branky. Asistence: Michael Caruso.
     
    51:26
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hodně, hodně důležitá branka Fehérváru. V situaci tři na dva přihrál na střed kluziště Sarauer a BENCE STIPSICZ se trefuje přesně nad lapačku brankáře ke vzdálenější tyči. Znojemská euforie po slepených gólech je pryč. Asistence: Andrew Sarauer.
     
    48:28
    Orli právě vstřelili branku!
    To jsou věci. Znojmo dává gól v oslabení, poté co se ve vlastním pásmu chopil puku MAREK KALUS, obhodil si obránce na modré a v situaci dvou na jednoho trefil mezírku mezi betony Carrutha. Bez asistence.
     
    46:42
    Orli právě vstřelili branku!
    Luciani sice nejprve netrefil odkrytou branku, následně ale našel před brankou zcela volného ERIKA NĚMCE, který procedil puk skrz Carruthovu výstroj až za čáru. Asistence: Anthony Luciani, C.J. Stretch.
     
    44:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Když už to dnes znojemským střelcům nejde, prosazuje se hráč, pro kterého je to vůbec první seniorský gól za Znojmo v kariéře. MICHAL KRUCKOVYČ nejprve minul tvrdou ranou z mezikruží, následně ale puk dojel za brankou a odrazem o Carruthovy záda jej dostává do sítě. Asistence: Erik Němec.
     
    38:17
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Nepovedenou třetinu Znojma dovršuje tento moment, po němž je to už o čtyři branky. Hari našel křížnou přihrávkou na levé straně TIMOTEJE SILLEHO a jeho prudký švih přes obránce zamířil pod lapačkou Lassily přímo k levé tyči. Finský brankář míří na střídačku. Asistence: Janos Hari, Anže Kuralt.
     
    26:58
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Kuriozní situace. Znojmo chybovalo v rozehrávce, ale ANDREW SARAUER získal prostor a čas na gólový bekhendový blafák také díky tomu, že se jej stíhající Matuš musel vyhýbat zvláštně postavenému hlavnímu sudímu. Každopádně opět laciná branka a Orli ztrácí už tři góly. Bez asistence.
     
    23:38
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Hosté vedou 2:0 po naprosto nekompromisní bombě, kterou při hře ve čtyřech vyslal příklepem z vrcholu pravého kruhu přímo pod břevno a nad rameno brankáře ANŽE KURALT! Asistence: Janos Hari.
     
    16:16
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí inkasují laciný gól. V závěru oslabení přišla situace dva na dva, TERO KOSKIRANTA se rozhodl kousek za modrou střílet a Lassilovi překvapivě prošel puk pod levým betonem. Znojemský brankář kotouč ztlumil, ale ten se přesto došoural do sítě. Asistence: Daniel Szabo.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 45. Kruckovyč (Němec), 47. Němec (Luciani, Stretch), 49. Kalus, 55. Bulín (Luciani), 58. Kujawinski (Kalus, McPherson) – 17. Koskiranta (D. Szabo), 24. Kuralt (Hari), 27. Sarauer, 39. Sille (Kuralt, Hari), 52. Stipsicz (Sarauer), 52. Meland (Caruso), 54. Sarauer (D. Szabo, Kuralt)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (39. Halász) – Lattner, Sedlák, Vainonen, Tejnor, Stehlík, Kruckovyč – Kalus, Stretch, McPherson – Špaček, Kujawinski, Luciani – Bulín, Matuš, Němec – Oščádal.
    Fehérvár AV19: Carruth (Kornakker) – Harty, D. Szabo, Caruso, Meland, Stipsicz, Tikkanen – Sille, Hari, Kuralt – K. Szabo, Koskiranta, Sarpatki – Erdely, Sarauer, Phillips – Szita, Reisz, Sofron.

    Rozhodčí: Berneker, Štolc – Pardatscher, Soos

    Diváci: 3012
    thejrc.org