Třebíč – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Poruba 2011 5:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:7 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 6:5 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:3 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
7:3 (1:0, 5:0, 1:3)
LHK Jestřábi Prostějov
Čtvrtek 27.12.2018, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký čtvrteční podvečer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět česká Chance liga a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Rytíři Kladno a LHK Jestřábi Prostějov.
     
    Rytíři Kladno

    Domácí hokejisté jsou v tabulce na čtvrtém místě s pětašedesáti body. Na své konto si zapsali dvaadvacet výher a čtrnáct proher. Jsou tak na postupové pozici do vyřazovacích bojů, kterou by si rádi udrželi nebo v případě klopýtnutí soupeřů před nimi ještě o něco vylepšili. Naposledy se jim nedařilo na ledě českobudějovického Motoru, který zvítězil vysoko 7:3. O to více dnes prahnou po bodovém zisku před svými diváky, ovšem nic lehkého je tedy nečeká.

    Nejproduktivnější hráči

    Petr Vampola – 34 bodů (11+23)
    Adam Kubík – 25 bodů (13+12)
    Ladislav Zikmund – 24 bodů (15+9)
     
    LHK Jestřábi Prostějov

    Hosté z Prostějova jsou v těsném závěsu za kladenskými Rytíři. Jsou pátí a ztrácejí pouhé tři body na svého dnešního soupeře. Na svém kontě jich tak mají dvaašedesát. Dokázali jednadvacetkrát zvítězit a čtrnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Před vánočními svátky na svém ledě dominovali, když srazili 11:1 severočeskou Kadaň a na ledě Středočechů se pokusí na tuto výhru navázat. Čeká nás tak zajímavý duel, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Tomáš Divíšek – 46 bodů (20+26)
    Marek Račuk – 36 bodů (7+29)
    Tomáš Nouza – 34 bodů (19+15)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v letošní sezóně už utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry 3:2 radovali Kladenští, z toho jednou v nastavené hrací době. Prostějov tak má svému soupeři dnes rozhodně co vracet.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Svedlund, Nash, Zich, Veber, Romančík, Šesták – Kubík, Vampola (A), J. Strnad (C) – Kružík, T. Kaut, Redlich – Zikmund, Machač (A), Jelínek – Bernat, Vildumetz, O. Bláha – Filip.

    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Čáp, Mikliš, Žovinec, J. Zdráhal, Havlík, D. Kolář, Bažant – L. Luňák, Divíšek (A), Nouza (A) – Dvořáček, Račuk, Starý – Venkrbec (C), Hanták, Prokeš – Pšenička, Krejčiřík, Dobiáš.

    Rozhodčí: Micka, Pilný – Kreuzer, Polonyi.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Rytíři se dostali hned po vhazování ke kotouči, který na chvíli ztratili a hosté šli před Cikánka. Ovšem obrana Kladna puk zachytila a už zakládá akci.
     
    00:54
    Nyní se už na chvilku domácí hokejisté uhnízdili v pásmu Prostějova, ale Svedlund nezachytil puk u modré čáry a dopředu mířili Jestřábi.
     
    01:40
    Po vhazování před brankářem Kladna získali kotouč domácí a hned se dostali do útoku. Z pravé strany poté střílel Ladislav Zikmund, jenž nechal vyniknout Neužila. Ten poté raději zastavil hru.
     
    01:53
    Další přerušení hry na straně hostů. David Šesták, pomocník z extraligového Litvínova, střílel od modré čáry, jeho pokus znovu kryje Jakub Neužil.
     
    02:06
    Jestřábi znovu otočili hru, ovšem útočnou třetinu neudrželi a museli se bleskově vracet zpět do obrany. Rytíři totiž přispěchali s dalším útokem.
     
    02:28
    Ladislav Romančík, další posila z Litvínova, nyní zablokoval pokus Matyáše Venkrbce a poté se pak kotouč dostal k Cikánkovi, jenž také raději hru pozastavuje.
     
    03:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají účet dnešního utkání. Vampola nechal kotouč volnému JAKUBU STRNADOVI, který z levé strany svou střelou po zemi překonal Jakuba Neužila a puk umístil k protější tyči – 1:0. Asistence: Petr Vampola.
    03:19 Jakub STRNAD - 1:0
     
    04:20
    Hosté se snažili o rychlou odpověď, jenže se nedostali do útočného pásma a znovu se museli vracet zase zpátky.
     
    04:50
    Šimon Jelínek se dostal do slibné šance na straně Kladna, ale jeho nájezd před prostějovskou branku skončil neúspěšnou střelou.
     
    05:15
    Strnad poslal puk Kautovi, ten však jeho nabídku dobře nezpracoval a poprvé se před branku Neužila nedostal. Napodruhé se to už povedlo a střelou z první ho vystrašil Veber. Neužil jeho šanci pokryl.
     
    06:18
    Svedlundovi utekl kotouč a dostal se do středního pásma. Radek Prokeš se tak mohl dostat do úniku před kladenskou branku, ale Svedlund se včas vrátil a puk dojel.
     
    06:47
    Následuje první komerční přestávka.
     
    07:00
    Jakub Neužil nemusel tentokráte zasahovat, proti další domácí střele, která navíc byla z kategorie těch nepřesných, skončila na obraně Prostějova.
     
    07:20
    Nepřesnosti ve středním pásmu, nyní se už ale v útočné třetině snaží ohrozit domácí branku, když kombinují před Lukášem Cikánkem.
     
    08:11
    Do obrovské šance se dostali hosté. Račuk našel v mezikruží volného Davida Dvořáčka, který svou prudkou střelou nechal vyniknout Lukáše Cikánka, který pohotovým zákrokem jeho ránu chytil!
     
    08:19
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., hákování).
     
    08:19
    A domácí se budou poprvé bránit v oslabení, hosté tak mají šanci srovnat stav utkání, čeká je dvouminutová přesilová hra.
     
    08:48
    Po střele hostů se puk dostal k obraně Kladna a ta ho okamžitě vyhazuje až před Jakuba Neužila. Hosté tak musejí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    09:34
    Patrik Machač vypíchl hostům puk a řítil se ve vlastním oslabení do samostatného úniku. Těsně před Neužilem však svou střelu poslal přímo do něho. Nicméně domácí pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    10:19
    Domácí celek je už v plném počtu.
     
    10:38
    Tomáš Divíšek se natlačil před branku domácích a zahrozil před Cikánkem. Ten jeho pokus nadvakrát vykryl a podržel svůj tým a jeho těsný náskok. Zároveň také své dosavadní čisté konto.
     
    11:16
    Hosté byli opět aktivní před Lukášem Cikánkem, Prokeš se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, ale brankář Rytířů proti němu pohotovým zákrokem uspěl.
     
    11:52
    Václav Veber na druhé straně dostal nabito na levý kruh a jeho dělovka byla následně pak sražena mimo tři tyče. Nyní se tak hosté dostali z menšího tlaku domácího celku.
     
    12:24
    Dvořáček zavezl puk do útočného pásma, poté si vyměnil černou gumu s Markem Račukem a jeho dělovka končí opět na pozorném Lukáši Cikánkovi.
     
    13:15
    Rytíři otočili hru na druhou stranu, Zikmund následně dvakrát zamíchal kotoučem, našel si lepší střeleckou pozici a jeho střela z prostoru mezi kruhy byla zastavena dalším zákrokem hostujícího brankáře.
     
    13:59
    Akce vystřídala akci, v té další se ocitl matador prostějovského týmu Tomáš Divíšek. Jeho další nebezpečné zakončení však zastavila pozorná obrana kladenských Rytířů.
     
    14:45
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    14:55
    Zakázané uvolnění domácích a hra se stěhuje před Lukáše Cikánka. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    15:31
    Zdeněk Čáp střílel, Lukáš Luňák dorážel před Cikánkem. Posledně jmenovaný však uspěl a podržel opět svůj tým. Poté se na druhou stranu dostali zase Rytíři a střela Vampoly zblízka byla zastavena.
     
    15:31
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ondřej Mikliš – 2 min., držení).
     
    15:31
    Navíc byl Vampola faulován Miklišem a zahraje si první přesilovou hru tohoto utkání.
     
    15:51
    Vampola střílel od modré čáry, trefil se jen těsně vedle hostující branky. Domácí tak pásmo udrželi a hrozí před Neužilem znovu.
     
    16:25
    Jestřábi se dostali ke kotouči a okamžitě ho vyhazují až před domácí klec. Rytíři se tak vracejí zpátky a zakládají další přesilovkovou akci od samého začátku.
     
    16:56
    Jenže ani tentokráte neohrozili branku Prostějova, hosté se pak dostali opět na kotouč a zase ho vyhazují daleko od vlastní branky a osvobozují se.
     
    17:20
    Poslední vteřiny oslabení odklepává hostující brankář. Domácí tak zřejmě svou početní výhodu nevyužijí a skóre tak zůstane stále stejné.
     
    17:31
    Je to tak. Mikliš skáče na ledovou plochu a Prostějov je v plném počtu. Také hosté své první oslabení zvládli bez úhony.
     
    18:33
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Redlich – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Tomáš Bernat.
     
    18:33
    Hosté mají další možnost přesilové hry a už směřují do útočného pásma, kde se dá očekávat jejich úvodní přesilovkový tlak.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Hosté se dlouho drželi před Cikánkem, ovšem nijak zvlášť ho ohrozit nedokázali. Následně pak se poprvé kladenští hokejisté osvobozují a puk posílají až před Jakuba Neužila.
     
    19:45
    Znovu zahráli domácí hráči dobře v obraně a zachytili puk, který znovu letí až před Neužilovu branku.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme se dočkali první branky už ve čtvrté minutě, kdy dostal přihrávku před hostující klec Jakub Strnad a jeho pokus skončil za Neužilovými zády. Hosté měli několik příležitostí k vyrovnání stejně tak jako domácí ke zvýšení náskoku, ovšem oba brankáři své týmy drželi. Čeká nás zajímavá druhá třetina, která začne přibližně v 18:50.
     
    Střely na branku: 11 – 12
     
    Hráči se pomalu vrací na hrací plochu a za malý okamžik tak začne druhá část tohoto zápasu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:33
    Tomáš Bernat, jenž odpykal trest za Redlicha, je na ledové ploše a domácí tým je tak v plném počtu. Další oslabení tak kladenští Rytíři zvládli.
     
    21:09
    Hosté se dostali do zajímavé kombinace před domácí brankou, ale Tomáš Pšenička nestačil přesněji zakončit. Domácí tak jdou do další útočné akce.
     
    21:36
    Jelínek se snažil uvolnit z rohu kluziště v útočném pásmu, ale clonil mu jeden z hostujících obránců a nedovolil, aby jakkoli ohrozil Neužilovu branku.
     
    22:22
    David Šesták vyslal další střelu od modré čáry, proti němu však stála obrana Prostějova a hosté se tak dostávají znovu na druhou stranu před Cikánkovu branku.
     
    22:58
    Kolář trefil pouze Šimona Jelínka a k odraženému kotouči se tak dostali zase domácí hokejisté, kteří už spěchají s dalším útokem před hostující branku.
     
    23:18
    Po dalším projektilu kladenských Rytířů musel zasahovat Jakub Neužil a raději poté před dotírajícími útočníky pozastavil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    23:36
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Vampola – 2 min., hákování).
     
    24:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Oslabení pro domácí celek nebylo překážkou a Rytíři jdou do dvoubrankového náskoku. JAKUB STRNAD ujel v početní nevýhodě a poté zblízka nedal šanci Neužilovi, kterému pověsil puk pod víko jeho branky – 2:0. Kladenský útočník se tak dnes trefuje už podruhé a má zaděláno dost možná na hattrick. Bez asistence.
    24:01 Jakub STRNAD - 2:0
     
    25:36
    Kladno je v plném počtu a nakonec toto oslabení bylo pro něj úspěšné. Domácí mají náskok o dva góly a jdou hned do další akce.
     
    26:31
    Hosté se v šanci snažili dostat se na dostřel svému soupeři, ovšem proti byla obrana Kladna a následně i zákrok pozorného Lukáše Cikánka.
     
    27:05
    Zikmund našel přihrávkou rozjetého Patrika Machače, který střílel z pravé strany, proti němu však parádním zákrokem zakročil Jakub Neužil a znovu podržel prostějovské Jestřáby.
     
    27:10
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., sekání).
     
    27:10
    Další vyloučení domácích. Zikmund zbytečně sekl soupeře a už pyká na lavici hanby. Hosté tak mají další možnost snížit nepříznivý stav.
     
    27:54
    Petr Vampola dlouho držel puk daleko od své branky a ušetřil týmu cenné vteřiny z oslabení. Následně pak se sice hosté dostali před Cikánka, ale kotouč zachytil Adam Kubík a poslal ho až před Neužila.
     
    28:40
    Zdeněk Čáp po přihrávce od Hantáka pálil z první a Lukáš Cikánek si připisuje další přesný zákrok. Poté se domácí zase osvobozují.
     
    29:10
    Kladno je v plném počtu.
     
    30:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Dlouho měli domácí hráči ponechanou výhodu a kombinovali před Neužilem. Poté Romančík našel ideálně postaveného PATRIKA MACHAČE, který švihem trefil odkrytou Neužilovu klec – 3:0. Asistence: Ladislav Romančík.
    30:06 Patrik MACHAČ - 3:0
     
    30:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A další signalizovaná výhoda pro Kladno je využita a nebude se tak hrát přesilová hra. LINUS ANDERS SVEDLUND si vychutnal Neužila a zblízka ho prostřelil – 4:0. Asistence: Tomáš Vildumetz.
    30:48 Linus Anders Svedlund - 4:0
     
    32:02
    Domácí jsou při chuti, nyní střílel Tomáš Strnad, proti jeho hattricku však byl další zákrok Jakuba Neužila. Ten poté puk poslal svým spoluhráčům a posílá je do útoku.
     
    33:15
    Další neúspěšná střela hostů končí na obraně Kladna a to jde do další rychlé akce na opačné straně.
     
    33:36
    Jelínek se snažil překvapit z úhlu Jakuba Neužila, ten se nachytat nenechal a hned na to znovu posílá své spoluhráče do další útočné akce.
     
    34:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté inkasují pátou branku. V pohodě hrající Kladno nyní poslal do pětibrankového náskoku LADISLAV ZIKMUND, který z prostoru mezi kruhy nedal Neužilovi šanci – 5:0. Asistence: Daniel Kružík.
    34:05 Ladislav ZIKMUND - 5:0
     
    34:46
    Po ofsajdové pasti domácích se hra přestěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat. Ještě nás ale čeká krátká komerční pauza.
     
    34:53
    Kladenští Rytíři jsou znovu na kotouči a snaží se projít až před branku Jakuba Neužila, který stále zůstal v hostujícím brankovišti.
     
    35:26
    Tomáš Nouza však získal puk a otočil hru před domácí branku, kde sám zakončoval. Jenže Lukáš Cikánek si připsal další zákrok a drží své čisté konto i nadále.
     
    36:05
    Nebezpečně střílel z pravé strany Matouš Venkrbec, poté se před hostující brankou strhla menší potyčka mezi oběma tábory a hra je přerušena. Uvidíme, zda sudí budou vylučovat.
     
    36:05
    Tak nakonec vše vyřešila domluva a počet hráčů na obou stranách zůstává neměnný.
     
    36:16
    Tomáš Bernat si sjel z pravé strany do těsné blízkosti Jakuba Neužila, jeho pokus však hostující brankář chytil a posléze ukryl ve své lapačce. Hra je opět přerušena.
     
    36:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je už doslova destrukce hostů. Rytíři se znovu dokázali prosadit a ti mají už hodně bezpečný náskok. VÁCLAV VEBER si sjel na pravou stranu a střelou švihem dokázal znovu prostřelit Neužila – 6:0. Ten zatím pije svůj kalich hořkosti i nadále, ke střídání zatím nedošlo. Asistence: Patrik Machač a Šimon Jelínek.
    36:50 Václav VEBER - 6:0
     
    37:38
    Hosté se nadechli k další útočné akci, čestné branky se však zatím nedočkali. A hned na to na druhé straně zakončoval Vampola, bylo to ale nepřesné.
     
    37:58
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Matouš Venkrbec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    38:17
    Po střele domácích skončil puk v ochranné síti a hra je zastavena. Vhazování proběhne po levé ruce Jakuba Neužila.
     
    38:28
    Nash se napřáhl od modré čáry a kotouč po jeho ráně směřoval před branku hostů, ale Neužil dokázal puk vykopnout betonem do bezpečí.
     
    38:56
    Další střela Brendona Nashe, jeho dělovku kryje Neužil a hru znovu pozastavuje. Vhazovat se tentokráte bude po jeho pravé ruce.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:21
    Tomáš Kaut potáhl puk na Machače, který v těsné blízkosti hostující branky neuspěl a další zákrok tak zapisuje Jakub Neužil.
     
    39:58
    Hosté jsou v plném počtu a v této části hry se už nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je také u konce a byla na branky doslova bohatá. Domácí totiž konto hostujícího celku zatížili pěti brankami a ze zápasu se tak pomalu stává exhibice. I přes šest inkasovaných branek zůstal Jakub Neužil v brance Jestřábů a v závěru této části hry si připsal několik přesných zákroků. Uvidíme, zda bude pokračovat dále, nebo zda na jeho místo v brankovišti naskočí Daniel Huf. Třetí třetina začne přibližně v 19:48.
     
    Střely na branku: 29 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:58
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Starý – 2 min., podrážení).
     
    41:09
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Ve vlastním oslabení ujel do úniku MATOUŠ VENKRBEC, který zblízka dokázal nekompromisně překonat Lukáš Cikánka a obral ho tak o čisté konto – 6:1. Bez asistence.
    41:09 Matouš VENKRBEC - 6:1
     
    41:59
    Další šance v oslabení nevedla ke druhé brance hostů a Kladno se záhy dokázalo osvobodit.
     
    42:58
    A nyní je už v plném počtu.
     
    43:50
    Domácí se dostali do útočného pásma, ale před brankou Prostějova nic nevymysleli. Na opačnou stranu tak míří zase hosté.
     
    44:05
    Zakázané uvolnění Jestřábů stěhuje hru před branku Prostějova, kde se bude za malý okamžik vhazovat. Domácí tak zadarmo získali útočné pásmo.
     
    44:59
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Daniel Kružík – 2 min., držení).
     
    45:15
    Hosté se uhnízdili v útočném pásmu, kde chvíli kombinovali. Jenže domácí je připravili o kotouč a vyhazují ho až před branku prostějovského týmu.
     
    46:01
    Další osvobození Rytířů před hostující klec. Neužil se tak zapojil do hry a puk rozehrál mezi své spoluhráče, kteří míří do útočné akce na druhé straně.
     
    46:46
    Žovinec si sjel na levý kruh a jeho prudká střela končí na Lukáši Cikánkovi, který dalším zákrokem svůj tým podržel. Hra je zastavena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:59
    Kladno je v plném počtu.
     
    47:24
    Rytíři se hned dostali do útočné akce, ovšem ta skončila velmi brzy a hosté tak po chvilce otáčejí hru opět před branku kladenských Rytířů.
     
    48:12
    Hosté jsou ve třetí třetině aktivnějším týmem a snaží se se zápasem ještě něco udělat. Obrana Kladna však byla proti a hned na to otáčí hru.
     
    48:46
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    48:52
    Jelínek si sjížděl do blízkosti Jakuba Neužila, ještě mu sekundoval spoluhráč, ale marně. Neužil si přichystal další přesný zákrok a nedopustil další branku domácím.
     
    49:17
    David Šesták se napřáhl kousek od modré čáry, jeho pokus znovu kryje Neužil.
     
    49:37
    Hosté se vytasili s další útočnou akcí a po další jejich střele zazvonila tyč Cikánkovy branky. Ten měl své tyče tedy dobře postavené.
     
    50:16
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Jan Starý – 2 min., podrážení).
     
    50:37
    Třetí třetina se přehoupla do své druhé poloviny a hosté se dokázali osvobodit vyhozením kotouče až před domácí branku. Rytíři tak zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    51:11
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Ondřej Mikliš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Zikmund – 2 min., hrubost).
     
    51:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí v dnešním utkání poprvé využívají přesilovou hru. TOMÁŠ KAUT dostal od Machače nabito do prostoru mezi kruhy a prvně jmenovaný pak prostřeluje Jakuba Neužila – 7:1. Asistence: Patrik Machač a Linus Anders Svedlund.
    51:51 Tomáš KAUT - 7:1
     
    52:42
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:06
    Hosté se pokusili o další korekci skóre. Tomáš Nouza však zblízka na Cikánka nevyzrál a ten si připisuje další přesný zákrok.
     
    53:31
    Brendon Nash střílel od modré čáry, ale střela mu nesedla a neměla takovou razanci. Neužila vůbec neohrozila, ovšem ten raději před dotěrným Vampolou přerušil hru.
     
    53:51
    Hantákova střela na druhé straně zaměstnala Lukáše Cikánka a i ten po svém zákroku přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    54:03
    Jelínek vysunul Patrika Machače, ten však nenastartoval své nohy ideálně a před něho se tak stihla vrátit hostující obrana.
     
    54:32
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ladislav Romančík – 2 min., držení).
     
    54:35
    Filip Hanták dostal nabito na levý kruh a jeho pokus pak pohotově kryje Lukáš Cikánek. Hra je opět přerušena a vhazovat se bude opět před domácím gólmanem.
     
    55:01
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    I hosté využívají přesilovku a snižují na rozdíl pěti branek. TOMÁŠ DIVÍŠEK na pravém kruhu vypálil a trefil zařízení naprosto přesně – 7:2. Asistence: Zdeněk Čáp.
    55:01 Tomáš DIVÍŠEK - 7:2
     
    55:38
    Něco málo přes čtyři minuty se bude ještě hrát ve třetí třetině. Domácí mají stále bezpečný náskok a pomalu, ale jistě směřuje ke třem dnešním bodům.
     
    56:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté se ještě prosazují. FILIP HANTÁK ujel podél pravého mantinelu, sjel si na pravý kruh a z podobného místa jako před malou chvílí Divíšek prostřeluje Lukáše Cikánka – 7:3. Asistence: Radek Prokeš.
    56:23 Filip HANTÁK - 7:3
     
    57:30
    Račuk prošel přes tři kladenské hráče a dostal se do zakončení, ale jeho střela byla nepřesná a skončila jen vedle domácí branky.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:13
    Hosté si vypracovali před Cikánkem další šanci, Prokeš ale svou přízemní střelu poslal jen do obrany domácích. Nicméně stále Prostějovští drží útočné pásmo.
     
    58:52
    Šesták zachytil kotouč po střele hostů a poslal ho do středního pásma tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    59:20
    A další akce hostů, kteří jsou v samotném závěru třetí periody hodně aktivní, už ale sami vědí, že je hotovo a se zápasem jen těžko něco udělají.
     
    59:50
    Ještě se vhazuje v útočném pásmu Kladna, ale v tomto utkání se už nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Ve třetí třetině přidali domácí ještě jednu branku, hosté nakonec zkorigovali nepříznivý stav třemi přesnými trefami a alespoň zmírnili svůj debakl. Rytíři si připisují důležité tři body do tabulky ve svém posledním domácím utkání v tomto kalendářním roce. Hosté z ledu Kladna naopak odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 37 – 38
     
    Utkání sledovalo 2 565 diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:26:25)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. J. Strnad (Vampola), 25. J. Strnad, 31. Machač (Romančík), 31. Svedlund (Vildumetz), 35. Zikmund (Kružík), 37. Veber (Machač, Jelínek), 52. T. Kaut (Machač, Svedlund) – 42. Venkrbec, 56. Divíšek (Čáp), 57. Hanták (Prokeš)


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – Svedlund, Nash, Zich, Veber, Romančík, Šesták – Kubík, Vampola (A), J. Strnad (C) – Kružík, T. Kaut, Redlich – Zikmund, Machač (A), Jelínek – Bernat, Vildumetz, O. Bláha – Filip.
    LHK Jestřábi Prostějov: Neužil (Huf) – Čáp, Mikliš, Žovinec, J. Zdráhal, Havlík, D. Kolář, Bažant – L. Luňák, Divíšek (A), Nouza (A) – Dvořáček, Račuk, Starý – Venkrbec (C), Hanták, Prokeš – Pšenička, Krejčiřík, Dobiáš.

    Rozhodčí: Micka, Pilný – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 2 565
    bahis siteleri