Třebíč – Slavia 3:2 (2:1 po s.n.) | Vsetín – Poruba 2011 5:0 (kon.) | Litoměřice – Jihlava 1:7 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 6:5 (kon.) | Kladno – Prostějov 7:3 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:0 (kon.)
po s.n. (2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 27.12.2018, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 27. 12. se proti sobě postaví dvě Slavie. Domácí SK Horácká Slavia Třebíč a HC Slavia Praha. Domácí mají za sebou prohru s jihlavskou Duklou, která je dokázala přehrát na samostatné nájezdy a po skóre 3:2sn převzala dva body. Oproti tomu pražské Slavii se poslední utkání povedlo a přehrála Ústí nad Labem 5:1. Nyní se obě Slavie utkají tváří v tvář. Jak bude utkání probíhat? Která Slavie se předvede jako ta vítězná? To vše a ještě více se dozvíme v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestava Třebíče z minulého utkání: Vejmelka (Do. Svoboda) – Bilčík, Szathmáry, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka (C), Vl. Brož, Furch – Vodný (A), Raška (A), Střondala – Psota, Nedvídek, P. Kratochvíl – Malec, Tadeáš Král, Paták – Süss, Mlynář, M. Novák.

    Sestava Prahy z minulého utkání: Honzík (Šorf) – Duda, J. Novák, J. Drtina, Saňa, Steinocher, Štibingr, Valík – L. Krejčík, Šagát, M. Ondráček – Kubica, J. Veselý, Šmerha – Brož, Kverka, Vlček – Heldák, Kohút, Furch.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Do. Svoboda (Juda) – Szathmáry, Vl. Brož, Nedbal, L. Vágner, Bilčík, V. Čejka, Furch – P. Kratochvíl, Raška, Vodný – Psota, Nedvídek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec – M. Novák, Mlynář, Süss.

    HC Slavia Praha: Honzík (Šorf) – J. Novák, Duda, Saňa, J. Drtina, Štibingr, Valík, Steinocher – M. Ondráček, Šagát, L. Krejčík – Šmerha, Kubica, J. Doležal – Matějka, Vlček, Brož – Furch, Kohút, Heldák.

    Rozhodčí: Souček, Grech – Měkýš, Otáhal.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes se proti sobě postaví obě Slavie Chance ligy. Domácí SK Horácká Slavia Třebíč a HC Slavia Praha. Oba týmy jsou již nastoupeny na rozbruslení a připravují se na dnešní utkání. Jak bude tento duel probíhat? Vše se dozvíme v čase 17.30, kdy padne úvodní vhazování.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    HC Slavia Praha si bere úvodní vhazování a přichází následná rychlá střela, kterou si Svoboda pohlídal a puk skryl pod svou lapačku.
     
    00:25
    Máme teprve dvacet pět sekund po úvodním vhazování a máme tu první rozbroje, kdy jeden z hráčů z řad pražské Slavie narazil do brankáře Svobody. Na trestné lavici už nám sedí hráči po následném boji.
     
    00:25
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Vodný – 2 min., hrubost).
     
    00:25
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Martin Ondráček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    01:20
    Domácí mají kotouč za bránou Svobody a pomalu rozehrávají.
     
    01:40
    Štibingr kombinuje ve středním pásmu se svým spoluhráčem a posílají kotouč za bránu domácích.
     
    02:20
    Zakázané uvolnění domácích, hra se přesouvá před Svobodu.
     
    02:25
    Obě družstva v plném počtu.
     
    02:40
    V rohu se snaží skupinka hráčů vybojovat kotouč, kdy jsou domácí úspěšnější a snaží se o rychlou střelu z prostoru před brankařem, to se daří Patákovi, ale Honzík je pozorný.
     
    03:15
    Doležal se dostal do prostoru před Svobodu, tam mu ale sjel kotouč z hole a dopředu jedou domácí.
     
    04:30
    Hosté rozehrávají zpoza své brány, vyhazují kotouč do středního pásma a z levé strany se ke střele na Svobodu dostává Aleš Furch. Jeho pokus míří ale mimo bránu.
     
    05:15
    Duda zachytil vyhození domácích ve středním pásmu a poslal puk za bránu Svobody.
     
    05:30
    Vhazování před bránou domácích si berou hosté, na modré čáře o kotouč bojuje Drtina, který ho posouvá před Svobodu, tam jsou ale nachystaní domácí, kteří vyráží před Honzíka. Přichází střela z pravé strany, kterou si ale pohlídal. Ani následnou dorážku se nepodařilo proměnit.
     
    05:50
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ondřej Malec – 2 min., hrubost).
     
    05:50
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Lukáš Krejčík – 2 min., hrubost).
     
    06:30
    Doležal míří podél pravého mantinelu za Svobodu. Po chvilce přichází z levé strany střela, kterou si ale brankář domácích pohlídal.
     
    07:05
    Nádhernou akci nyní předvedl Kratochvíl s Vágnerem, který poslal kotouč do před brankového prostoru a tam už zakončoval Kratochvíl. Tato šance ale skončila kotoučem vystřeleným nad břevno.
     
    07:50
    Obě družstva v plném počtu.
     
    08:37
    Šagát zachytil kotouč, který sjel z hole jednomu z třebíčských hráčů a vyrazil na Svobodu. Jeho pokus ale končí mimo bránu.
     
    08:52
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Paták – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    08:54
    Vhazování si berou hosté na své hole a pokračují s kombinací na modré čáře. Odtud přichází střela na Svobodu, který je ale připraven.
     
    09:05
    Vlček krouží s kotoučem kolem levého kruhu před Svobodou, snaží se najít si střeleckou pozici, to se mu daří, tuto možnosti si ale brankář domácích pohlídal.
     
    09:50
    Dominik Svoboda nyní vytáhl svou pohotovou lapačku, se kterou srazil kotouč na ledovou plochu. Vhazuje se v obranném domácím pásmu.
     
    10:20
    Vhazování v pravém kruhu si berou domácí a úspěšně se osvobozují ze sevření hostů.
     
    10:35
    Další vyhození domácích přes střední pásmo.
     
    10:54
    Domácí v plném počtu.
     
    10:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na modré čáře se podařilo zachytit kotouč Janu Novákovi, poslal ho křížem na svého spoluhráče Aleše Furcha, který puk dále poslal zadovkou před bránu Svobody, kde mohl do prázdné svatyně domácích zakončit Denis HELDÁK . Stav utkání je tak 0:1. Asistence: Furch A., Novák.
    10:58 Denis HELDÁK - 0:1
     
    11:20
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jiří Doležal – 2 min.).
     
    12:13
    Krásnou akci nyní předvedli domácí před Honzíkem, kdy si nadvakrát dva hráči v prostoru před bránou přihráli a přišla následné tvrdá střela. Ta se ale dostala do výstroje brankáře hostů.
     
    12:52
    Vhazování před Svobodou si berou domácí a mohou založit útočnou akci. Dopředu míří Nedvídek se Szathmárym, ti si ale na modré čáře neporozuměli a naopak se dopředu může pustit jeden z hráčů pražské Slavie.
     
    13:20
    Hosté v plném počtu.
     
    13:27
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Kohút – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    13:35
    První střela této přesilovky. Raška pálí od modré čáry, jeho pokus ale Honzík kryje.
     
    14:00
    Nedvídek kombinuje se Szathmárym. Tomu ale sjel puk z hole a domácí musí začínat ze středního pásma.
     
    14:56
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Krásnou přihrávku a následnou gólovou střelu předvedli nyní dva hráči z řad třebíčské Slavie. Adam Raška poslal puk do prostoru před Honzíkem, kam si rychle najel Šimon SZATHMÁRY od modré čáry a propálil brankáře hostů. Stav utkání je tak 1:1. Asistence: Kusko, Raška.
    14:56 Šimon SZATHMÁRY - 1:1
     
    15:29
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Michal Steinocher – 2 min., podrážení).
     
    15:40
    Třebíč má před sebou další přesilovou hru. Kotouč má na holi Adam Raška, který pálí od modré čáry, jeho pokus ale míjí bránu.
     
    16:20
    Kusko bojuje o kotouč, je úspěšnější a Adam Raška posílá přihrávku před Honzíka. Ta ale přeskočila hůl jednomu z hráčů Třebíče.
     
    17:29
    Hosté v plném počtu.
     
    17:38
    O střelu z levé strany se pokusil Psota, jeho pokus končí ve výstroji Honzíka
     
    17:46
    Hosté rozjíždí útočnou akci, ta ale končí u modré čáry, kde dobře hrála třebíčská obrana.
     
    18:30
    Mlynář se protáhl kolem jednoho z obránců a nahrál kotouč na levou stranu Novákovi. Ten střílí, jeho pokus ale končí na betonu brankáře hostů.
     
    19:30
    Raška kombinuje s Kratochvílem, následně se dostává ke střele před bránou, kterou musí Honzík vyrazit svým betonem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu dnešního zápasu. Už od začátku jsme byli svědky poměrně agresivní hry, kdy se u Svobody střetly oba týmy, aby si vyjasnily některé nejasnosti o dohrání kotouče. Tento pohovor skončil posunutou bránou a vyloučením na obou stranách. V čase 5:50 jsme se dočkali dalšího vyloučení na obou stranách, kdy došlo opět k neshodám obou týmů, ale tentokrát u brány Honzíka. Následovalo oslabení domácích. To se Třebíči podařilo ubránit, ale v čase 10:58 se nátlak hostům vyplatil a Denis Heldák dal úvodní branku, kterou poslal HC Slavii Praha do vedení 1:0. Následovala dvě vyloučení na straně pražské Slavie, kdy druhé z nich se podařilo domácím v čase 14:56 proměnit a srovnat stav utkání na 1:1 prostřednictvím Šimona Szathmáryho. Chvíli po srovnávací brance přišlo další vyloučení a opět na straně hostů, ale tentokrát nepřispělo ke změně stavu. Zbytek třetiny už nepřinesl jiných zvratů. Oba týmy mají chuť dávat góly a získat tři body. Zatím k tomu mají oba dobře našlápnuto. Jak bude probíhat další část utkání? To se dozvíme přibližně v čase 18.23, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:05
    Úvodní vhazování druhé třetiny si berou na své hole domácí.
     
    20:33
    Vhazování před Honzíkem končí na holích Třebíče, na modré čáře je připravený Vágner a Nedbal, ke střele se ale nakonec nikdo nedostává po zásahu obrany hostů.
     
    21:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Úvodní nátlak se domácím vyplatil! Po špatné rozehrávce za bránou hostů se ke kotouči dostal třebíčský útok, kdy dobře zapracoval Silvester Kusko a dostal kotouč až na Lukáše NEDVÍDKA, který posouvá Třebíč do vedení 2:1. Asistence: Kusko.
    21:13 Lukáš NEDVÍDEK - 2:1
     
    21:50
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Matěj Novák – 2 min.).
     
    21:56
    Krejčík na modré čáře špatně zpracoval kotouč a hosté se dostávají do středního pásma. Posléze je odpískán ofsajd a vhazuje se v pravé části středního pásma.
     
    22:35
    Svoboda si po rychlé rozehrávce hostů pohlídal rychlý nájezd jednoho z hráčů a skryl kotouč pod svou výstroj.
     
    22:55
    Duda posouvá puk na Krejčíka, ten střílí z blízké vzdálenosti, ale Svoboda je připraven.
     
    23:05
    Vhazování po odpískání ofsajdu si berou hosté, dopředu míří Doležal, dále pokračuje u modré čáry Drtina a za bránou Vlček, Drtina kombinuje s Novákem, ten střílí, ale do střely mu lehl jeden z obránců domácích.
     
    23:50
    Domácí v plném počtu.
     
    23:53
    Vhazování před Svobodou si berou hosté. na modré čáře ale puk zachytil jeden z třebíčských hráčů a vyráží přes střední pásmo do popředí.
     
    24:22
    Vhazování před Svobodou si berou hosté, Krejčík rychle poslal kotouč na brankáře, kterému vyskočil z výstroje a hosté se pokusili o dorážku. V té jim ale dokázala třebíčská obrana zabránit.
     
    25:00
    Střídání hráčů a následné vhazování ve středním pásmu. To končí na straně domácích, kteří o puk ale po chvíli přichází a dopředu míří jeden z hráčů z řad Prahy. Přišla tvrdá střela na Svobodu, kterou si brankář musel skrýt do své ještě rychlejší lapačky. Nyní podržel Svoboda svůj tým.
     
    26:08
    Vhazování před Svobodou si berou hosté, domácí ale rychle zareagovali a poslali kotouč do středního pásma, kde se teprve dostávají hosté ke slovu. Po chvíli je ale odpískán ofsajd.
     
    26:20
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté, ti v klidu posílají kotouč za Svobodu, kde dále pokračují v práci. Doležal posílá nahození z levé strany před Svobodu, kde dobře pracuje třebíčská obrana a posílá puk do středního pásma.
     
    27:20
    Svoboda přitiskl svou lapačku k zemi a vhazuje se v pravém kruhu obranného pásma Třebíče.
     
    27:27
    Puk si berou hosté, kteří ho ale následně ztrácí a dopředu jede Vodný s Raškou. Ke kotouči se nakonec dostává Kratochvíl, který posílá puk zpět na Rašku a ten si objíždí celou bránu. Domácí se pokouší dostat hosty do sevření, ti se ale úspěšně brání a vyráží do středního pásma.
     
    29:15
    Vlček střílí na Svobodu, který neměl téměř žádný pozorovací přístup na celou akci. Tato střela ale končí v jednom z třebíčských obránců.
     
    30:18
    Hosté střílí z levé i pravé strany, oba pokusy ale míjí bránu Svobody.
     
    30:50
    Vlček střílí na Svobodu od modré čáry, ale nedokázal prostřelit skupinku před ním stojících obránců.
     
    31:12
    Oddechový čas pro domácí.
     
    31:27
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Matěj Novák – 2 min., hákování).
     
    31:30
    Vhazování před Svobodou si berou hosté, na modré čáře čeká Duda, toho ale kotouč míjí a domácí se osvobozují z krátkého sevření hostů.
     
    32:02
    Domácí vyhazují opět kotouč ven ze své třetiny.
     
    32:30
    Třebíč se opět osvobozuje vyhozením kotouče přes střední pásmo.
     
    32:50
    Novák stojí na modré čáře a čeká na přihrávku, mezitím kombinuje Doležal u brány a posílá puk před Svobodu. Tam je ale připravený Král, který kotouč odváží pryč ze svého obranného pásma.
     
    33:27
    Domácí v plném počtu.
     
    33:42
    Právě došlo ke střetu jednoho z hráčů a rozhodčích. Ten dostal zásah do oblasti ruky a hlavy, ale bude pokračovat ve hře. Nevypadá to snad na nic vážnějšího.
     
    34:30
    Hosté vyhazují kotouč ven ze své třetiny.
     
    34:53
    Ondráček se dostal přes všechny čáry až za Svobodu, tam je ale zastaven třebíčskou obranou.
     
    35:30
    Hosté poslali kotouč za bránu Svobody a střídají. J. Brož střílí na Svobodu, který vyráží svým betonem.
     
    36:21
    Bilčík posílá do útoku Mlynáře, od modré čáry pálí Václav Čejka tvrdou střelu, kterou si musí Honzík pohlídat svým betonem.
     
    37:17
    Domácí vyhazují kotouč na zakázané uvolnění.
     
    37:30
    Vhazování před Svobodou si berou hosté, přichází rychlá střela od modré čáry, kde střílí Valík, ta ale míří mimo bránu.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michal Furch – 2 min., držení).
     
    37:53
    Odpískána přihrávka rukou. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    37:57
    Duda rozehrává kotouč do útočného pásma, kombinuje se Šagátem, hosté se ale dostávají do středního pásma a musí znovu začínat.
     
    38:46
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Silvester Kusko – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:44
    Domácí hrají ve čtyřech
     
    39:55
    Domácí dokázali ubránit nápor Drtiny s Novákem, kteří se dostali do pěkné příležitosti a pokračuje už jen oslabení 4 na 5.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou třetinu dnešního utkání. V té jsme mohli vidět rychlý gól domácích, kdy se o něj v čase 21:13 zasloužil Lukáš Nedvídek a poslal Třebíč do vedení 2:1. Po celou třetinu byla vidět chuť pražské Slavie srovnat stávající stav utkání. Měli k tomu dokonce k dispozici čtyři přesilové hry, kdy jednu z nich ještě nemají plně vyčerpanou a budou nastupovat v početní výhodě, ale díky dobrému výkonu brankáře domácích se jim nedaří stav snížit či kompletně otočit. Byli jsme i svědky poranění jednoho z rozhodčích, který se střetl s hráčem pražské i třebíčské Slavie zároveň. Až na jeden gól Třebíče, který navýšil stav utkání na 2:1, jsme nebyli svědky větších obratů či změn v zápase. Je vidět chuť obou týmů hrát a vyhrát. Nyní má však k vítězství lépe nakročeno domácí Třebíč. Před námi je však ještě třetí část utkání, která může ještě pěkně zatřást s celým zápasem. Jak bude vypadat její průběh? To se dozvíme přibližně v čase 19.17, kdy padne úvodní vhazování poslední třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Úvodní vhazování třetí třetiny končí na hokejkách Třebíče.
     
    40:25
    Kohút se rozjíždí, jede přes všechny čáry a dostává se až za Svobodu.
     
    40:44
    Domácí v plném počtu.
     
    41:25
    Malec se dostal ke kotouči a pokusil se dohrát puk pod Honzíka. Ten ho ale nepustil přes beton ani vyrážečku.
     
    41:40
    Doležal se dostává za Svobodu, odtud ale dále pokračují domácí, kteří puk vyváží před Honzíka.
     
    42:05
    Hosté se rozjíždí přes střední pásmo, Štibingr střílí, ale mimo bránu.
     
    42:47
    Vodný s Raškou vyjeli na Honzíka, na modré čáře končí jejich akce a až po chvíli Nedbal střílí před Honzíkem z levé strany. tento pokus končí ve výstroji Honzíka.
     
    43:15
    Michal Furch střílí od modré čáry na Honzíka, ale ten šikovně vytáhl svou lapačku. Vhazuje se před bránou hostů.
     
    43:35
    Hosté posouvají kotouč do středního pásma, tma za ním spěchá Ondráček, puk je ale sražen do ochranné sítě a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    43:55
    Kratochvíl kombinuje s Mlynářem, doráží kotouč před Honzíkem, ten je ale připraven.
     
    44:20
    Jan Novák vyráží od Honzíka před Svobodu. Nakonec se ke střele dostává od modré čáry Duda, ten ale míří mimo svatyni domácích.
     
    45:00
    Paták vyhazuje puk do středního pásma, ten dále pokračuje za bránu Honzíka a tam už míří třebíčská formace. Po jedné střele se ale všichni přesouvají před Svobodu.
     
    45:47
    Vhazování před Svobodou si berou hosté, po krátké kombinaci se ale puk dostává ke Královi a ten s ním dále pracuje za svou bránou.
     
    46:25
    Václav Čejka vyhazuje kotouč přes střední pásmo, za Honzíka už míří Paták, který chvílí obtěžuje svou přítomností jak brankáře, tak další dva hráče z pražské řady.
     
    47:05
    Václav Čejka dostává kotouč na modrou čáru a odtud pálí Jan Novák. Jeho pokus jde mimo bránu.
     
    47:55
    Malec střílí z pravé strany modré čáry, tato střela nebyla pro Honzíka problém, ale následná dorážka z velké blízkosti už byla nebezpečnější. Dokázal si ale situaci pohlídat.
     
    48:43
    Domácím není uznána branka! Lukáš Nedvídek se dostal do nájezdu na Honzíka,, ale v průběhu svého nájezdu vysekl jednomu z hráčů pražské Slavie holi. Branka mu nebyla uznána a je zároveň poslán na trestnou lavici.
     
    48:43
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Nedvídek – 2 min., sekání).
     
    49:25
    Vodný se při vlastním oslabení dostává před Honzíka se Psotou a následně se dostávají i ke střele. Tu si ale Honzík pohlídal.
     
    50:10
    Szathmáry se dobře domluvil se svým spoluhráčem a ten poslal kotouč do prostoru před brankou, kde už stál připravený Szathmáry. Na puk ale nedosáhl.
     
    50:43
    Domácí v plném počtu.
     
    51:15
    Toto oslabení se domácím povedlo. Dostali se do dvou pěkných příležitostí a pražskou Slavii si nepustili k tělu.
     
    51:35
    Krejčík se snažil dostat kotouč pod Svobodu, to se mu ale nedaří a dopředu míří Vodný s Raškou. Jejich pokus končí ale mimo bránu Honzíka.
     
    52:34
    A nyní obdobná situace na straně Prahy! Ta vstřelila branku, ale až po odpískání rozhodčích. Ti odpískali faul jednoho z třebíčských hráčů a tak jako odškodné dostanou hráči pražské Slavie přesilovku.
     
    52:34
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Václav Čejka – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    53:10
    Šagát kombinuje na modré čáře se Saňou, ten střílí, jeho tvrdý pokus končí ale na betonu Svobody.
     
    53:45
    Sražená střela Krejčíka, který zlomil hůl a jde na střídačku. Toho domácí využili a jedou před Honzíka.
     
    54:34
    Domácí v plném počtu.
     
    54:41
    Zakázané uvolnění Třebíče.
     
    54:43
    Kotouč má na svých holích Horácká Slavia, která o něj ale rychle přichází.
     
    54:49
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme zde vyrovnání stavu utkání. Pražské Slavii se podařilo nápor využít a po rychlé rozehrávce po vhazování se dostala před Svobodu. Tam chvíli kroužil Drtina, ale ke kotouči se nakonec dostal Filip VLČEK, který dostal kotouč nad ležícího Svobodu a srovnal stav utkání na 2:2. Asistence: Drtina.
    54:49 Filip VLČEK - 2:2
     
    55:24
    Vhazování před Honzíkem si berou domácí, ale ne na dlouho, hosté přebírají velení a jedou do středního pásma.
     
    56:00
    Nedbal kombinuje s Kratochvílem na modré čáře, ten pálí, jeho pokus ale končí v dobře postavené lapačce Honzíka.
     
    56:07
    Vhazování před Honzíkem si berou domácí, nedbal se pokouší o střelu od modré čáry, ale ve výhledu mu stojí jeden z obránců pražské Slavie. Hra se naopak přesouvá před Svobodu.
     
    56:27
    Vhazování před Svobodou si berou domácí, dopředu míří za kotoučem Paták, tam ale stojí připravený Honzík a posílá kotouč do středního pásma.
     
    56:58
    Zakázané uvolnění domácích, vhazuje se před Svobodou.
     
    56:58
    Puk mají u sebe hosté, Süss ho ale dokázal zachytit a posouvá ho do středního pásma.
     
    57:25
    Drtina rozehrává kotouč za zády svého brankaře, dále kotouč cestuje přes střední pásmo až za Svobodu, kde už dále přebírají velení domácí.
     
    57:50
    odpískáno zakázané uvolnění HC Slavie Praha, vhazuje se před Honzíkem.
     
    57:52
    Jan Novák získal kotouč a vyhazuje ho až za záda Svobody, kde ve hře pokračuje Nedbal, po rychlém průjezdu za bránou Honzíka dále Nedvídek a ten puk posouvá na Psotu.
     
    58:45
    Nedvídek předává kotouč hostům a ti se osvobozují vyhozením kotouče ke Svobodovi.
     
    59:15
    Raška se dostal do samostatného průjezdu, dostal se až k Honzíkovi, kam mu přišla přihrávka z levé strany, ale brankář hostů byl připraven a celé akci zabránil. Nyní brankář hostů podržel svůj tým.
     
    59:22
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Vlastimil Bilčík – 2 min., hrubost).
     
    59:22
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Šmerha – 2 min., hrubost).
     
    59:39
    Střela domácích sražena do ochranné sítě.
     
    59:40
    Vhazování si berou na své hole domácí, na modré čáře stojí Vladimír Brož, který střílí, jeho pokus ale míří mimo bránu.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    A máme za sebou i třetí třetinu základní hrací doby. V té jsme viděli velký nápor obou mužstev a dokonce i srovnávací branku. O tu se zasloužil v čase 54:49 Filip Vlček a srovnal stav utkání na 2:2. Napětí stoupá a vyhrocených stavů přibývá. jak bude probíhat prodloužení? Dostaneme konečného vítěze? Pojďme to zjistit!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:05
    Kotouč si berou na své hole domácí.
     
    60:20
    Rychlý pas na jednoho z třebíčských útočníků nevyšel a hosté se dostávají před Svobodu.
     
    60:48
    Vlček kombinuje se svými spoluhráči před Svobodou a čekají na správný okamžik ke střele.
     
    61:13
    Oba týmy jsou ve čtyřech
     
    61:48
    Raška se pokusil o střelu z ostrého úhlu, ta ale neprošla Honzíkovi za záda.
     
    62:10
    Psota kombinuje s Raškou, toho ale o kotouč připravila obrana hostů za bránou Honzíka a pražská Slavia rozjíždí útok.
     
    62:47
    Kohút pálí na Svobodu, ten je ale připraven zasáhnout.
     
    62:50
    Vhazování před Svobodou si berou domácí, Nedvídek míří před Honzíka, vzadu hlídá Vágner. Do popředí se nyní dostává Kusko, střílí, ale stojí před ním obrana hostů, která blokuje jeho střelu.
     
    64:02
    Hosté vstřelili branku, která jim ale nebyla uznána! Puk byl kopnut do branky nohou. Hra tak stále pokračuje ve znění 2:2.
     
    64:10
    Na druhou stranu míří Szathmáry s Kratochvílem, ti jsou ale okupování obranou hostů a hráči pražské Slavie můžou do útoku.
     
    64:57
    Poslední akce domácích a poslední průjezd hostů.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Ani po prodloužení neznáme vítěze a budeme svědky nájezdů. Která Slavia dnes potvrdí, že je ta vítězná a odnese si dva body? Celý průběh a konečný výsledek uvidíme již za pár chvil.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    Probíhá poslední úprava ledu. Jako první pojedou domácí.
     
    1. série
    1:0
    Petr KRATOCHVÍL proměňuje.
     
    1. série
    1:0
    Tomáš ŠMERHA neproměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Ondřej MALEC neproměňuje.
     
    2. série
    1:1
    Jaroslav BROŽ proměňuje.
     
    3. série
    2:1
    Silvester KUSKO proměňuje.
     
    3. série
    2:1
    Lukáš KREJČÍK neproměňuje.
     
    4. série
    2:1
    Adam RAŠKA neproměňuje.
     
    4. série
    2:1
    Filip VLČEK neproměňuje.
     
    5. série
    2:1
    Lukáš NEDVÍDEK neproměňuje.
     
    5. série
    2:1
    Martin ONDRÁČEK neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SK Horácká Slavia Třebíč.
    Autorem vítězné branky je SILVESTER KUSKO.
    Silvester KUSKO - 3:2
     
    Konec zápasu.
     
    Domácí Horácká Slavia na domácím ledě získává dva body po dlouhém a vyrovnaném utkání s HC Slavia Praha. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Já Vám děkuji za sledování a někdy příště, na shledanou. (20:18:49)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 15. Szathmáry (Raška, Kusko), 22. Nedvídek (Kusko), rozh. náj. Kusko – 11. Heldák (Furch, J. Novák), 55. Vlček (J. Drtina)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Petr Kratochvíl (TRE)
    1:0   Tomáš Šmerha (SLA)
    2. série:
    1:0   Ondřej Malec (TRE)
    1:1   Jaroslav Brož (SLA)
    3. série:
    2:1   Silvester Kusko (TRE)
    2:1   Lukáš Krejčík (SLA)
    4. série:
    2:1   Adam Raška (TRE)
    2:1   Filip Vlček (SLA)
    5. série:
    2:1   Lukáš Nedvídek (TRE)
    2:1   Martin Ondráček (SLA)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Do. Svoboda (Juda) – Szathmáry, Vl. Brož, Nedbal, L. Vágner, Bilčík, V. Čejka, Furch – P. Kratochvíl, Raška, Vodný – Psota, Nedvídek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec – M. Novák, Mlynář, Süss.
    HC Slavia Praha: Honzík (Šorf) – J. Novák, Duda, Saňa, J. Drtina, Štibingr, Valík, Steinocher – M. Ondráček, Šagát, L. Krejčík – Šmerha, Kubica, J. Doležal – Matějka, Vlček, Brož – Furch, Kohút, Heldák.

    Rozhodčí: Souček, Grech – Měkýš, Otáhal.

    Diváci: 1784
    thejrc.org