Lipt. Mikuláš – Trenčín 3:1 (kon.) | Poprad – Nitra 1:6 (kon.) | Banská Bystrica – MAC Budapešť 7:2 (kon.)
Detva – Zvolen 6:5 (po pr.) | Nové Zámky – Žilina 6:0 (kon.) | Miskolc – Košice 5:4 (kon.)
po prodl.
HK Detva
6:5 (2:2, 2:1, 1:2 - 1:0)
HKM Zvolen
Pátek 28.12.2018, 18:00 • Zimní stadion Detva • Tipos Extraliga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to dnes vše! Přeji Vám hezký zbytek večera a budu se těšit u dalších online přenosů! (20:41:01)
     
    Byli jsme tedy svědky krásného derby utkání bohatého na góly a určitě jsme se tak při sledování tohoto zápasu nenudili. Potvrdilo se se staré známé, že derby nemá favorita a nakonec se z vítězství 6: 5 po prodloužení raduje Detva.
     
    Konec zápasu.
     
    60:36
    Tým Detva právě vstřelil branku!
    Prodloužení nakonec nemělo dlouhého trvání! K puku se dostal domácí hokejista RADOVAN PULIŠ, který předvedl krásnou individuální akci, následně se natlačil před Tomek a i s dávkou štěstí protlačil puk do sítě!
    Bez asistence. .
     
    60:10
    Naplno se už rozběhlo prodloužení, při puku je domácí celek.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:40
    Oddechový čas domácích.
     
    59:21
    Zřejmě už ne, zůstává dohrát poslední sekund a zřejmě si tak diváci v Detve budou moci vychutnat prodloužení.
     
    58:34
    Detva operovala v útočném pásmu, ale nedostala se ke střele na branku. Přenese nám závěr třetí třetiny ještě něco zajímavého?
     
    58:01
    Byly ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:29
    Čas do konce třetí třetiny se začíná krátit, nyní může každá chyba znamenat velké problémy. Toho si jsou oba týmy vědomé a raději už nic neriskují.
     
    56:47
    Už to tedy vypadá, že se dnes bude v Detve prodlužovat. Jak však ukazuje toto setkání, stát se ještě může opravdu cokoli.
     
    55:33
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Famózní utkání v Detve pokračuje dál! Gólové hody neskončily, Zvolen smazal dvoubrankové vedení domácích a znovu vyrovnává stav tohoto derby setkání, kdy se puk dostal na hokejku ADAMA DRGOŇA a ten nekrytý z mírného úhlu překonává Zalivina – 5: 5!
    Asistence: Petr Obdržálek.
     
    54:51
    Detva úspěšně vyváží puk do bezpečí. Zvolenu nepomáhá ani vysoké napadání, brzy se dá očekávat i hra hostí bez brankáře.
     
    54:31
    Hosté nyní operovali s pukem v útočném pásmu domácích, ale nevedlo to k žádnému zakončení na branku Detvy. Zalivin se však stále musí mít na pozoru.
     
    53:21
    Dění na ledové ploše se trochu uklidňuje, protože při puku je domácí celek, který se nemusí nikam spěchat. Pomalu se blíží závěr třetí třetiny, Zvolen bude muset začít i riskovat.
     
    52:40
    Tak to bude do konce třetí třetiny ještě pořádné drama, prostě derby jak se patří. Nic se nedá dopředu předpovědět, nezaujatý divák si přijde určitě na své.
     
    51:22
    Mitchell mohl vyrovnat! Namířil to parádně pod břevno, ale brankář domácích zabránili puku vejít až do sítě a tak Detva stále vyhrává 5:4!

    Adam Mitáš

    Branky a nahrávky: 4. Murček (Puliš, Hraško), 12. Murček (Ščurko, Betker), 30. Hodgson (Gaculinec, Fekiač), 33. Hraško (Žilka, Fekiač), 47. CHOVAN, 61. Puliš – 9. CHOVAN (Fraser, Roman), 18. DRGOŇA (Kytnar, Chovan), 34. ZUZINA (Chovan), 51. Obdržálek (Drgoň), 56. DRGOŇ (Obdržálek)


    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Mar. Chovan, Betker, Sládok, Hraško, F. Fekiač, Gachulinec, Šimon, Jendroľ – Ščurko, Murček, Puliš – Král, V. Fekiač, Žilka – Mat. Chovan, Gašpar, Hodgson – M. Surový, Valent, Tibenský
    HKM Zvolen: Skapski (Tomek) – Vandane, Fraser, Drgoň, Roman, Růžička, Zeleňák, Ulrych, Pufahl – Šišovšký, Špirko, Handlovský – Zuzin, Kytnár, Mi. Chovan – Mitchell, Poyhonen, Obdržálek – Petráš, Holovič, Andrisík

    Rozhodčí: Martin Korba, Ondrej Kalina – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta – Marcel Kovarik
    thejrc.org