Slavia – Litoměřice 2:3 (1:2 po s.n.) | Přerov – Třebíč 1:2 (kon.) | Motor ČB – Ústí n/L 2:3 (kon.)
Prostějov – Havířov 3:0 (kon.) | Kadaň – Kladno 1:7 (kon.) | Jihlava – Frýdek-M. 3:4 (po pr.)
konec
Banes Motor České Budějovice
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 29.12.2018, 17:00 • Budvar aréna • Chance liga • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:51 Pavel PÝCHA - 2:3
     
    54:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí ale nezůstávají pozadu a opět snižují! PAVEL PÝCHA nabruslil na levý kruh, odkud zpoza obránce trefil až za brankovou čáru! Opět to máme o jednu přesnou trefu! Asistence: Jiří Šimánek.
    54:23 Daniel VRDLOVEC - 1:3
     
    54:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústečtí hokejisté jdou opět do dvoubrankového vedení! DANIEL VRDLOVEC obral soupeře o kotouč a před českobudějovickou branku si počínal naprosto suverénně. Bez asistence.
    46:00 Václav KARABÁČEK - 1:2
     
    46:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Trvalo to, ale i domácí příznivci se mohou radovat z první vstřelené branky! Václav Karabáček poslal přihrávku na PAVLA PÝCHU, a ten prostřelil od modré čáry vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Pavel Pýcha.
    24:51 Peter JÁNSKÝ - 0:2
     
    24:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústecká střídačka propuká v jásot, hosté jdou totiž nečekaně již do dvoubrankového vedení! Roubík našel na vrcholku kruhu stojícího PETERA JÁNSKÉHO, který napřáhl a prostřelil vše, co potřeboval. Asistence: Jaroslav Roubík.
    22:05 Radek JEŘÁBEK - 0:1
     
    22:05
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    To není vstup do třetiny, jaký by si domácí příznivci představovali a přáli. RADEK JEŘÁBEK zacílil na branku od modré čáry a jeho dalekonosný pokus skončil přesně v horním růžku. Asistence: Daniel Vrdlovec, Lukáš Volf.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 46. Pýcha (Karabáček), 55. Pýcha (Šimánek) – 23. Jeřábek (Vrdlovec, L. Volf), 25. Jánský (Roubík), 55. Vrdlovec


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Da. Svoboda II) – Plášil, Fillman, Pýcha, M. Jandus, Vydarený, Pavlin – M. Novák, Gilbert, Endál – Čermák, Bradley, Karabáček – Šimánek, Dančišin, Babka – Doktor, R. Přikryl, Heřman.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Groh) – Hes, Březák, Jeřábek, Weinhold, Mert, M. Zdvořáček, Muška – Melka, Roubík, Jánský – D. Merta, Vrdlovec, L. Volf – Krliš, T. Jandus, Chrpa – Davídek, Kropáček, Tůma.

    Rozhodčí: Doležal, Vrba – Šimán, Rubáš
    thejrc.org