Mountfield HK – Olomouc 1:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Olomouc
Sobota 29.12.2018, 15:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Na druhé straně předvedl důležitý zákrok proti bombě od modré Jaroslav Pavelka.
     
    58:15
    Hanáci to zkouší v šesti a navíc ještě beci teď chytili jasný gól!
     
    53:57
    FIlip Pavlík výborně vypálil a část diváků už zvedala ruce nad hlavu. Kotouč se možná dostal za Konráda, ale v bráně neskončil.
     
    53:36
    Jiří Ondrušek se ve středním pásmu položil, protože chtěl zabránit brejku. Při tom trefil Tomáše Vincoura a je vyloučen za podrážení.
     
    52:00
    Oba týmy už jsou kompletní, Paulovič měl ještě zajímavou příležitost, ale také neuspěl.
     
    50:00
    Poté se ještě strhla před bránou pořádná mela, za kterou pykají Richard Nedomlel a Jiří Ondrušek. Oba za hrubost a hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    50:00
    Konrád předvedl špatnou rozehrávku a vzešla z toho velká šance Radka Smoleňáka. Olomoucký brankář svoje zaváhání ale napravil.
    49:43 Matej PAULOVIČ - 1:0
     
    49:43
    Hradec právě vstřelil branku!
    Diváci už nečekají, diváci se dočkali! Kouzlo Branislava Konráda odčaroval MATEJ PAULOVIČ. Ten zužitkoval výbornou práci Lukáše Cingela za bránou. Jeho příhrávku usměrnil perfektně pod horní tyčku. Asistence: Lukáš Cingel, Filip Pavlík.
     
    48:22
    Dva na jednoho se řítili Hanáci, Jan Knotek se to rozhodl vzít na sebe a mířil na lapačku, jenže přesně to vytušil Jaroslav Pavelka a šanci mu sebral dobrým zákrokem.
     
    45:36
    Dobře sehraná kombinace, na jejímž konci byl znovu Radovan Pavlík. Ten střílel bez přípravy a trefil opět pouze skvělého Konráda.
     
    45:00
    Chyba Jana Švrčka, který vyhodil puk bekhendem přes plexisklo až do ochozů. Dostává dvě minuty za zdržování hry a je tu šance pro Mountfield.
     
    44:41
    Opět senzační Branislav Konrád. Tentokrát si stihl povyjet proti střele Daniela Rákose a ikdyž netušil, kde puk skončil, bylo to někde v jeho výstroji.
     
    40:25
    Petr Koukal se hodně zlobí, ale mimo hru se údajně provinil nedovoleným bráněním a už sedí na trestné lavici.
     
    36:14
    Bojuje se skutečně o každý kousek ledu a často rozhodují centimetry. Ty teď třeba chyběly Paulovičovi k tomu, aby trefil bránu.
     
    34:23
    Hraje se snad pět minut bez přerušení. Další skvělý zákrok předvedl Pavelka, který se nenechal překvapit střelou do protipohybu.
     
    30:20
    Nádherný lob teď vyslal do úniku jednoho z olomouckých útočníků, který ale nechal opět vyniknout Jaroslava Pavelku.
     
    29:21
    Po dlouhé době musel do pokleku také Jaroslav Pavelka, který to neměl úplně jednoduché. Nakonec ale kotouč našel ve své výstroji.
     
    26:50
    Hosté byli na hřišti asi v sedmi lidech, takže teď budou ve čtyřech. Trest za příliš mnoho hráčů odpyká Aleš Jergl.
     
    26:15
    Radovan Pavlík z mezikruží bekhendem mířil výborně, ale Konrád reflexivně stihl zasáhnout vyrážečkou.
     
    26:06
    Tomáš Vincour šel proti hráči bez hokejky, kterého pohodlně obehrál a přihrál Dominiku Graňákovi, který neprocedil puk na správné místo! Aby tohle Hradec nemrzelo...
     
    25:00
    Hradec neskutečně mačká Olomouc, ale Konrád všechno hasí. Tentokrát se dobře přesunul proti ráně Vopelky.
     
    21:49
    Nádherná akce, na jejímž konci stál Filip Pavlík. Jeho střelu ale naprosto senzačním přesunutím zlikvidoval olomoucký brankář, který deptá domácí střelce.
     
    21:20
    Robin Staněk v obranném rohu zasáhl vysokou holí zřejmě Michala Dragouna. Odchází k trestoměřičům a bude doufat, že zde posedí celé dvě minuty.
     
    18:47
    Ostřížek pálil od modré čáry a Knotek na brankovišti tečoval, ale puk skončil někde pod Jaroslavem Pavelkou. Dobrý zákrok domácího gólmana.
     
    18:09
    Jenže teď má Mora velkou šanci aktivitu domácích zastavit. Sudí totiž viděl krosček Oskarse Cibulskise a posílá jej na dvě minuty.
     
    16:44
    Neskutečný Konrád teď třikrát podržel Olomouc! Kotouče kolem něj létaly a dvakrát byly dokonce nepříjemně tečovány. Ani jeden ale za jeho záda neprošel.
     
    12:49
    Radek Smoleňák nadvakrát dostal puk do sítě, ale rozhodčí okamžitě rozpažuje a ukazuje, že branka platit nebude. Smoleňák totiž kotouč evidentně trefil vysokou holí.
     
    12:10
    Oskars Cibulskis střílel z mezikruží a doslova sestřelil Švrčka. Následný zákrok si připsal také slovenský gólman, takže na branku stále čekáme.
     
    11:24
    Početní výhoda také pro hradecký Mountfield. Za hákování odchází na trestnou lavici Jan Jaroměřský.
     
    06:32
    První přesilovka zápasu je tu a zahraje se ji Olomouc. Lukáš Cingel totiž nohou podrazil rozjetého soupeře a po právu už sedí na trestné.
     
    04:55
    Radovan Pavlík vystihl rozehrávku Konráda a mohl střílet do úplně prázdné brány, kterou však minul!
     
    04:21
    Nejprve střílel Vilém Burian, který ale hodně minul. Puk se však dostal znovu na modrou čáru, odkud nahazoval David Škůrek a jeho střela změnila směr. Pavelka měl plné ruce práce, ale poradil si.
     
    01:26
    Teď už to však vypadalo nebezpečněji. Jiří Ondrušek dostal pas přes celou šířku hřiště a byl v dobré pozici, jenže hradecký brankář proti němu skvěle vyjel a zmenšil mu střelecký úhel.
    Marken.cz

    Lukáš Foff

    Branky a nahrávky: 50. Paulovič (Cingel, F. Pavlík)


    Mountfield HK: J. Pavelka (D. Dvořák) – Zámorský, Linhart (A), Graňák (C), Nedomlel, F. Pavlík, Cibulskis – Smoleňák, Koukal, Rákos (A) – Vincour, Dragoun, R. Pavlík – Paulovič, Bičevskis, Miškář – Vopelka, Cingel, Bezúch – M. Chalupa.
    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Škůrek, Jaroměřský, Švrček, Staněk, Hlaváč, Ondrušek (A), Dajčar – V. Tomeček, J. Knotek (A), Ostřížek – Matiaško, Strapáč, Burian – Jergl, Nahodil, Holec – Mráz, Skladaný (C), Laš.

    Rozhodčí: Bejček, Hejduk – Kis, Rampír

    Diváci: 5897
    ocianews.com