Magnitogorsk – Norimberk 1:3 (kon.) | Davos – Třinec 3:1 (kon.)
konec
HC Davos
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 29.12.2018, 20:15 • Vaillant Arena • Spengler Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:13
    Do předbrankového prostoru se snažil prodrat Dario Simion. Třinecký kapitán jej podržel, a tak bude mít Davos dvouminutovou přesilovku.
     
    42:33
    Vladimír Dravecký přehnal aktivitu v obranném pásmu, když vznikly zmatky při dynamickém pohybu domácích hokejistů. Je zde další přesilovka pro Davos.
     
    39:25
    Když z trestu Davida Musila zbývají přesně dvě minuty, dostávají menší trest hráči Davosu. Špatně střídali, proto se zbylé dvě minuty z třineckého oslabení mění na hru čtyř proti čtyřem.
     
    37:25
    Až nyní končí výhoda Davosu. Za nebezpečnou hru vysokou holí je na čtyři minuty vyloučen David Musil.
     
    32:25
    Za podrážení je vyloučen Cienciala a i Davos bude mít k dispozici třetí přesilovku. Zároveň je zde komerční přestávka.
     
    27:04
    Lukas Stoop podrazil svého soupeře a nabídl Ocelářům třetí přesilovou hru v zápase.
     
    22:49
    Třinec byl v útočném pásmu a očividného podrážení na Martinovi Růžičkovi se dopustil Aeschlimann. Druhá přesilovka Třince v zápase.
     
    11:08
    Po čase pobyli v pásmu Oceláři a hned si vynutili faul. Za hrubost je vykázán obránce Heldner.
     
    08:32
    Roth trochu nešikovně podrazil Egliho, který se kolem něj obtáčel na modré čáře a je tu druhé vyloučení Ocelářů a druhá početní výhoda týmu HCD.
     
    05:58
    První vyloučeným hráčem v zápase je Tomáš Kundrátek. Kvůli jeho podrážení bude hrát Davos první přesilovou hru v utkání.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 15. Klasen (Simion, Heldner), 48. Klasen (Ambühl, Simion), 60. D. Wieser – 37. O. Kovařčík (Krajíček)


    HC Davos: Lindbäck (Senn) – Payr, Nygren, Buchli, Du Bois (A), Sanguinetti, Stoop, Jung, Heldner – Klasen, Ambühl (C), Simion – Frehner, Bader, Meyer – Hischier, Corvi, D. Wieser (A) – Egli, Aeschlimann, Kessler.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (L. Daneček) – Krajíček (C), Gernát, Kundrátek, Galvinš, Roth, D. Musil, Adámek – Martin Růžička (A), Marcinko, Hrňa – Svačina, Polanský, Adamský (A) – O. Kovařčík, Cienciala, Chmielewski – Dravecký, Mikulík, Roberts Bukarts – Christov.

    Rozhodčí: Gofman, Hebeisen – Gnemmi, Progin

    Diváci: 6 300 (vyprodáno)
    thejrc.org