Sparta – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:5 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 30.12.2018, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:20 Jan EBERLE - 2:3
     
    59:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je na jedné straně studená sprcha a na druhé obrovská radost! Conor Allen přihrál zadovkou na zadní tyč, odkud hattrick dokonal JAN EBERLE. Ten totiž trefil odkrytou část branky, a tak se v plzeňském táboře může slavit. Asistence: Conor Allen.
    31:44 Jan EBERLE - 2:2
     
    31:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Po krásné kombinaci hostujícího celku je znovu vyrovnáno! Petr Straka z levé strany přihrál mezi kruhy, kde se nacházel JAN EBERLE, jehož pokus zamířil za brankovou čáru. Asistence: Petr Straka a Roman Vráblík.
    24:17 Vladimír RŮŽIČKA - 2:1
     
    24:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš a Piráti otáčí stav zápasu! VLADIMÍR RŮŽIČKA přejel červenou čáru a vystřelil do šibenice. Na zakončení Dominik Frodl nereagoval a také on zaznamenává v utkání svou slabší chvilku. Asistence: Lukáš Vantuch.
    15:36 Bohumil JANK - 1:1
     
    15:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vteřinu před naskočením domácího hráče se Piráti dočkali branky a je znovu vyrovnáno! Pavel Klhůfek zastavil kotouč na modré čáře, kde si ho převzal BOHUMIL JANK. Chomutovský obránce si najel mezi kruhy, kde výstavní střelou nedal brankáři nejmenší šanci. Jeho bomba totiž zamířila od břevna do plzeňské svatyně. Asistence: Pavel Klhůfek.
    06:56 Jan EBERLE - 0:1
     
    06:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Početná skupina plzeňských fanoušků se raduje, jelikož Škoda poprvé udeřila! Skákavé nahození Plzně mířilo na branku, ale Justin Peters si vybral slabou chvilku a vyrazil kotouč jen před sebe, kam dojel JAN EBERLE. Jeho pokus zblízka propadl až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Pulpán a Peter Čerešňák.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 16. Jank (Klhůfek), 25. V. Růžička (Vantuch) – 7. Eberle (Pulpán, Čerešňák), 32. Eberle (Straka, Vráblík), 60. Eberle (Allen)


    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Trefný – Marjamäki, V. Růžička, T. Svoboda – Sklenář, Klíma, J. Stránský – Tomica, Vantuch, Duda – Koblasa, Klhůfek, J. Havel.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Čerešňák, Pulpán, Jones, Allen, L. Kaňák, Vráblík – Gulaš, Jan Kovář, Indrák – Kratěna, Kracík, V. Němec – Eberle, Kodýtek, Straka – Kantner, D. Kindl.

    Rozhodčí: Lacina, Pešina – Gerát, Komárek

    Diváci: 5 003
    thejrc.org