Sparta – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Chomutov – Plzeň 2:3 (kon.) | Zlín – Liberec 2:4 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:5 (kon.) | K. Vary – Litvínov 2:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (0:1, 2:1, 0:2)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 30.12.2018, 15:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:08 Michal BIRNER - 2:4
     
    46:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují podruhé v krátké chvíli! Hudáček našel zpoza branky MICHALA BIRNERA, který se z první trefil do levého horního rohu domácí branky. Asistence: Libor Hudáček.
    45:19 Marek ZACHAR - 2:3
     
    45:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se berou své vedení zpět! Vlach našel přesnou přihrávkou MARKA ZACHARA, který se dostal až před Sedláčka. Tam ho překonal s obrovským štěstím, jelikož svou střelou trefil domácího gólmana. Ale i přesto kotouč doputoval do branky.
    39:42 Michal BIRNER - 2:2
     
    39:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec ještě před druhou třetinou vyrovnávají! Liberec se dostal do přečíslení. Kotouč na hokejce měl Valský, který přihrál MICHALOVI BIRNEROVI. Ten se trefil přesně pod lapačku domácího gólmana. Asistence: Jakub Valský.
    28:36 Pavel KUBIŠ - 2:1
     
    28:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci otáčejí utkání a vedou! Okál se dostal do pravého kruhu, odkud střílel. Will dokázal zasáhnout, ale kotouč vyrazil jen k PAVLOVI KUBIŠOVI, který se bez problémů trefil do odkryté klece. Asistence: Zdeněk Okál.
    20:58 Štěpán FRYŠARA - 1:1
     
    20:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani na úvod druhé třetiny vyrovnávají! Will zachyboval při rozehře a kotouč získal Lakatoš. Ten ho posunul na ŠTĚPÁNA FRYŠARU, který se z mezikruží trefil do pravého dolního rohu hostující klece. Asistence: Dominik Lakatoš a Zdeněk Okál.
    17:24 Jan ORDOŠ - 0:1
     
    17:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři nakonec nachází první branku utkání a ujímají se vedení! Hanousek si navezl kotouč do levého kruhu, odkud našel JANA ORDOŠE. Ten se z mezikruží trefil do pravého dolního rohu domácí klece. Asistence: Tomáš Hanousek a Ladislav Šmíd.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 21. Fryšara (Lakatoš, Okál), 29. Kubiš (Okál) – 18. Ordoš (T. Hanousek, Šmíd), 40. Birner (Valský), 46. M. Zachar, 47. Birner (L. Hudáček)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Freibergs, Nosek (A), Žižka (C), Řezníček, Zbořil, Valenta, Padrnos – Kubiš (A), Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, Fryšara, Okál – Herman, Popelka, E. Kulda – Goiš, P. Sedláček, Werbik.
    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Derner, Stříteský, Šmíd (A), T. Hanousek, Ševc, Doherty, Havlín – Lenc, L. Hudáček, Valský – M. Kvapil, Filippi, Birner – L. Krenželok, P. Jelínek (C), Ordoš – J. Vlach, Redenbach, M. Zachar.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 5427
    thejrc.org