Fehérvár – Znojmo 4:6 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
4:6 (3:4, 1:1, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 04.01.2019, 18:45 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Je to doma! MAREK KALUS trefuje přes celé kluziště prázdnou bránu a Znojmo dnes odjede se třemi body! Velice důležitými třemi body! Asistence: Radim Matus.
     
    59:16
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Kruckovyč – 2 min.).
     
    58:50
    Jeden ze znojemských netrefil prázdnou bránu a do protiútoku okamžitě vystartoval Sarauer, který si vykoledoval faul! Neproměněná střela do prázdní brány ještě může Orly mrzet!
     
    58:15
    Fehérvár zkouší štěstí v šesti bez brankáře!
     
    50:04
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Szábo – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:03
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Kuralt – 2 min.).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Matuš – 2 min.).
     
    42:51
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Vainonen – 2 min., podrážení).
     
    39:44
    Neuvěřitelný závar před znojemskou bránou, ale nikoho z domácích se nepodařilo uklidit puk do sítě, naopak se k němu dostali Znojemští, kteří jej okamžitě poslali pryč ze třetiny.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stretch – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:47
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (2 min. – hákování).
     
    32:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo proměňuje přesilovku 4 na 3 a jde znovu do vedení! MAREK KALUS si sjel s pukem do střelecké pozice a přesnou střelou překonává Carrutha! Asistence: Patrik Parkkonen, Nicolas Hlava.
     
    31:52
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Sarpatki – 2 min.).
     
    31:20
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Reisz – 2 min.).
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Stretch – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:03
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (2 min. – sekání).
     
    21:20
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    A je z toho vyrovnávací branka. Z kruhu přišla přihrávka na hranici brankoviště, odkud putovala přihrávka před bránu na DANIELA SZÁBA, který nedal Lassilovi šanci.
     
    19:52
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Sofron – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19 (Luciani – 2+2 min, hrubost).
     
    19:52
    Anthony Luciani se pustil do bitky se Sofronem a vítězí!
     
    16:48
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo jde do vedení!!! Lattner poslal puk podél modré na Stehlíka, jehož střelu šikovně tečoval ANTHONY LUCIANI! Asistence: Jakub Stehlík a Jan Lattner.
     
    15:00
    Orli právě vstřelili branku!
    A vyrovnat se opravdu podařilo! Sedlákovu střelu od modré perfektně tečoval MAREK KALUS přímo do sítě! Asistence: Adam Sedlák a Nicolas Hlava.
     
    13:37
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Gól platí! Rozhodčí po prozkoumání videa došli k názoru, že byl útočící hráč do brankoviště natlačen znojemským bekem a branku uznává! Autorem branky se stal ZACK PHILLIPS, asistence: Andrew Sarauer.
     
    13:37
    Fehérvár bleskurychle vsítil další gól, ale rozhodčí rezolutně rozpažil a gól neuznal. Postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    13:28
    Orli právě vstřelili branku!
    Paráda! Nejproduktivnější hráč Fehérváru Janos Hari udělal na vlastní modré zásadní chybu, které Orli dokonale využili a RYAN KUJAWINSKI po povedené teči svojí druhou brankou v utkání srovnává skóre! Asistence: Nicolas Hlava, Marek Kalus.
     
    09:17
    Orli právě vstřelili branku!
    Je tu snížení! Hlava si výborně najel s puk po pravém křídle do útočné třetiny a přihrávkou našel na středu Kaluse, který ještě celou akci vylepšil pasem na RYANA KUJAWINSKIHO, který svojí přesnou střelou do odkryté brány stahuje skóre na rozdíl jediné branky. Asistence: Marek Kalus a Nicolas Hlava.
     
    04:13
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do trháku, když využili zaváhání znojemského obránce na jeho útočné modré. Reisz ujel do přečíslení dva na jednoho, které vyřešil perfektní přihrávkou na ARTTU LUTTINENA, který pohodlně přehodil ležícího Lassilu. Asistence: Aron Reisz, Tamas Sarpatki.
     
    02:14
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení. Sarauer stál velmi blízko znojemské tyči, prakticky na brankové čáře, odkud vyslal dokonalou přihrávku ke vzdálenější tyči a ANŽE KURALT už neměl těžkou práci. Asistence: Andrew Sarauer, Janos Hari.
     
    01:19
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Hlava – 2 min., podrážení).
     
    00:43
    Obrovská šance pro Féhervár! Lassila vyrazil nahození od modré pouze vedle sebe, kde stál úplně volný Kuralt, ale nedokázal poslat puk do odkryté klece!

    Tomáš Teplý

    Branky a nahrávky: 3. Kuralt (Sarauer, Hari), 5. Luttinen (Reisz, Sarpatki), 14. Phillips (Sarauer), 22. Szábo (Hari, Sarauer) – 10. Kujawinski (Hlava, Kalus), 14. Kujawinski (Hlava, Kalus), 15. Kalus (Sedlák, Hlava), 17. Luciani (Stehlík, Lattner), 33. Kalus (Parkkonen, Hlava), 60. Kalus (Matuš)


    Fehérvár AV19: Carruth (Gyenes) – Harty, D. Szabo, Caruso, Meland, Stipsicz, Laday – Sille, Hari, Kuralt – Sarpatki, Koskiranta, Sofron – Erdely, Sarauer, Phillips – Luttinen, Reisz, Szita
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Lattner, Sedlák, Vainonen, Parkkonen, Kruckovyč, Stehlík, Jonáš – Kalus, Kujawinski, Hlava – Novák, Stretch, Luciani – Bulín, Matuš, Němec – Špaček, Oščádal

    Rozhodčí: Fichtner, Piragić – Hribar, Zgonc
    thejrc.org