Slavia – Poruba 2011 4:5 (kon.) | Kladno – Havířov 3:4 (kon.) | Přerov – Frýdek-M. 3:4 (po pr.)
Prostějov – Třebíč 2:1 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Ústí n/L 3:6 (kon.) | Jihlava – Vsetín 2:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:4 (1:1, 1:2, 1:1)
AZ Havířov
Sobota 05.01.2019, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:10 Marek HAAS - 3:4
     
    56:10
    Havířov právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MAREK HAAS který dává, celkově čtvrtou branku, paradoxně na 4:3. Aktivní napadání Havířova se vyplatilo a po chybě Volrába vznikl menší závar před Cikánkem. Následně se puk objevil u Marka Haase a ten zakončoval do poloodkryté branky. Bez asistence.
    43:02 Brendon NASH - 3:3
     
    43:02
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladnu se daří velmi brzy vyrovnat. BRENDON NASH se konečně dokázal se svou střelou trefit přímo do černého a má obrovskou radost z této vyrovnávací branky. Asistence: Adam Zich a Petr Vampola.
    34:48 Branislav REHUŠ - 2:3
     
    34:48
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se poprvé v zápase dostává do vedení! Seman nahodil puk od mantinelu a před brankou měl správně nastavenou čepel BRANISLAV REHUŠ, který si zapisuje svou celkově třináctou branku. Asistence: Filip Seman.
    24:40 Radek POŘÍZEK - 2:2
     
    24:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tu pěkná rána RADKA POŘÍZKA, který se trefuje pod ruku Cikánka. Pro Pořízka je to devátá branka v letošní sezóně. Asistence: Tomáš Gřeš.
    21:54 Tomáš KAUT - 2:1
     
    21:54
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A nakonec se Kladno, sekundu před návratem potrestaného Semana, prosazuje! Bláha vyrazil nahození ze střední vzdálenosti, ale puk neudržel u sebe. Místo dorážky následovala přihrávka na TOMÁŠE KAUTA, který prostřeluje Bláhu z prostoru pro vhazování. Asistence: Patrik Machač a Tomáš Redlich.
    14:24 Filip SEMAN - 1:1
     
    14:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    A je tu vyrovnávací branka Havířova. Veselý získal puk za brankou. vybruslil si k pravému kruhu pro vhazování a přesně přihrál na najíždějícího FILIPA SEMANA, na kterého obrana Kladna trestuhodně zapomněla. Asistence: Radek Veselý a Ondřej Kachyňa.
    04:31 Patrik MACHAČ - 1:0
     
    04:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Havířov propadl ve středním pásmu a Kladno se dostalo do útoku tří proti jednomu. Na první střelu Zikmunda ještě brankář Bláha dokázal reagovat, ale na dorážku PATRIKA MACHAČE už neměl šanci. Asistence: Ladislav Zikmund a Šimon Jelínek.
    Marken.cz

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 5. Machač (Jelínek, Zikmund), 22. T. Kaut (Machač, Redlich), 44. Nash (Zich, Vampola) – 15. F. Seman (R. Veselý, Kachyňa), 25. Pořízek (Gřeš), 35. Rehuš (F. Seman), 57. Haas


    Rytíři Kladno: Cikánek (Brízgala) – P. Hořava, Veber, Nash, Zelingr, Zich, Volráb, Svedlund – Machač, Zikmund, T. Kaut – Redlich, Vildumetz, Vampola – Kružík, Jelínek, Kubík – J. Strnad.
    AZ Havířov: Bláha (Dufek) – Rašner, Chroboček, Matai, Bořuta, Mrowiec, Dudek, Kachyňa – Maruna, Rehuš, Haas – Macuh, F. Seman, R. Veselý – Kotala, Gřeš, Pořízek – L. Bednář, Cihlář.

    Rozhodčí: Tomáš Zubzanda, Josef Barek – Petr Kotlík, Ondřej Kokrment
    ocianews.com