Kunlun – Vladivostok 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 7:3 (kon.) | Soči – Barys 0:3 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 7:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
7:3 (2:1, 3:1, 2:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 05.01.2019, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (15:15:14)
     
    Československá stopa v utkání

    Michal Bulíř (MET) 0+0, 2 střely, čas na ledě 14:29
     
    Utkání sledovalo 6 715 diváků.
     
    Střely na branku: 39 – 30
     
    Je dobojováno. Zápas nakonec nabídl deset branek, z pohledu diváka to byl opravdu pohledný duel. Domácí ve třetí části přidali ještě dvě branky, hosté jednu a Magnitogorsk pak už jen kontroloval hru. Po zásluze tak na domácím ledě získává další dva body, hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Mozjakin založil další pohlednou kombinaci Magnitogorsku, ovšem poté jeho spoluhráč svou střelu mezi tři tyče neposlal.
     
    58:35
    Zápas se už pouze dohrává. Kotouč mají domácí hráči a ještě operují před Tichomirovem, který tak musí být znovu pozorný.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:16
    Hosté se ještě snaží o další korekci skóre, ovšem jejich střela skončila jen na pozorném Košečkinovi, který poslal kotouč do rohu kluziště.
     
    56:12
    Další Mozjakinova střela končí jen na obraně hostů a ti tak velmi rychle otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    55:11
    A také ohrozila. Z prostoru mezi kruhy nebezpečně střílel Jevgenij Timkin, ale hattrick nezavršil. Proti byl brankář hostů, jenž puk našel na své hrudi.
     
    54:44
    Antipin sebral kotouč u branky Košečkina a hned ho vyvezl do útočné akce. Magnitka tak znovu může ohrozit hostujícího brankáře Tichomirova.
     
    53:57
    Nyní už to vypadá, že je hotovo. Domácí mají bezpečný náskok a jen těžko o něj přijdou. Navíc se stále zdržují daleko od své branky.
    52:58 Sergej MOZJAKIN - 7:3
     
    52:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Domácí se hned dokázali prosadit a vrací si zpět náskok o čtyři góly. SERGEJ MOZJAKIN z prostoru mezi kruhy táhlou střelou překonal Tichomirova a završil tak svůj dnešní hattrick – 7:3. Asistence: Alexej Běreglazov.
    52:14 Andy MIELE - 6:3
     
    52:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají. Závar před brankou nakonec využil ANDY MIELE, jenž z levé strany trefil odkrytou část domácí branky – 6:3. Asistence: Robert Sabolič a Andy Miele.
     
    51:17
    Vyloučení v týmu Metallurg Magnitogorsk (Vasilij Košečkin – 2 min., podrážení). Trest odpyká Nikita Jazkov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Mozjakin (N. Kuljomin, Ellison), 19. Timkin (Několenko, D. Platonov), 29. Mozjakin (N. Kuljomin), 37. N. Kuljomin (Antipin, Rasmussen), 40. Ellison (Antipin, Mozjakin), 46. Timkin (Několenko, D. Platonov), 53. Mozjakin (Běreglazov) – 15. Aljajev (Korobov), 34. Šenfeld (Calof), 53. Miele (Sabolič, Miele)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Vereščagin, Antipin, Běreglazov, Rylov, Matuškin, J. Birjukov, Zajcev – Ellison, N. Kuljomin, Mozjakin (C) – Pakarinen, Čibisov, Rasmussen (A) – Bulíř, Ljubimov, Jazkov – D. Platonov, Dorofejev, Timkin (A) – Několenko.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Brust (41. Tichomirov) – Orlov, Barancev (A), Holm, Ogijenko, Korobov, Aljajev, Rodionyčev – Paršin, Varnakov (C), Galuzin (A) – Calof, Miele, Šenfeld – Žafjarov, Sabolič, D. Sjomin – Verjajev, Urakov, D. Iljin.

    Rozhodčí: Judakov, Kislov – Gorděnko, Šadrin

    Diváci: 6715
    thejrc.org