Řisuty – Nymburk 4:3 (kon.) | Klatovy – Dvůr Králové n. L. 2:1 (po pr.) | Sokolov – Kolín 2:1 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 0:10 (kon.) | Mostečtí Lvi – Vrchlabí 3:4 (kon.) | Kobra – Letňany 2:1 (kon.)
Děčín – Trutnov 2:3 (kon.)
konec
HC Děčín
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Trutnov
Sobota 05.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:06
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná individuálaní akce, o kterou se postaral PAVEL ZAJAN. Toho do úniku vyslal Balcar a prvně jmenovaný si sjel až před Ašenbrennera, když obešel dva hráče hostů a kolem jeho pravé ruky ho prostřelil – 2:3 Asistence: Patrik Balcar.
     
    45:14
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují znovu na rozdíl dvou branek. Lukáš Lavinger povyjel z branky a chtěl odehrát kotouč pryč od ní. Místo toho ale nahrál soupeři, který pak poslal kotouč na DANIELA SVOBODU, jenž trefuje odkrytou děčínskou branku, kam se Lavinger nestihl přesunout – 1:3. Asistence: David Vacek a Matěj Poul.
     
    35:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže přichází okamžitá odpověď. Kuchynka vyslal před branku hostů JANA BÁRDOŠE, který dokázal poprvé v utkání prostřelit Ašenbrennera a připravil ho také o čisté konto – 1:2. Asistence: Štěpán Kuchynka a Erik Mareš.
     
    34:42
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A hosté jdou do dvoubrankového náskoku. PETR CHYTRÁČEK z prostoru mezi kruhy napřáhl ke střele a jeho dělovkou propálil Lavingera – 0:2. Ten byl proti jeho střele bezmocný. Asistence: Jakub Tatar a Roman Janoušek.
     
    32:51
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení a svou přesilovou hru tak využívají. Důraz na brankovišti předvedl LUKÁŠ VÁCHA, který tak došťoural puk za Lavingerova záda po tom, co našel volný puk před jeho klecí – 0:1. Medvědi tak musejí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Jan Semorád a Daniel Svoboda.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Bárdoš (Kuchynka, Mareš), 49. Zajan (Balcar) – 33. Vácha (Semorád, Svoboda), 35. Chytráček (Tatar, Janoušek), 46. Svoboda (Vacek, Poul)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Málek, Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Jeschke) – Vácha (A), Pražák, Leder, Suvorov, Suk, Kynčl – Chytráček, Martinec, Fedulov, Uchin, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubinčák (A), Poul, Janoušek, Vacek, Tatar

    Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Beneš
    thejrc.org