Č. Budějovice – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Kobra – Sparta 4:6 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 6:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 9:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:5 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 8:1 (kon.)
Kladno – Slavia 5:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:8 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Plzeň 5:4 (po pr.) | Technika Brno – Warriors Brno 2:1 (po s.n.) | Třemošná – PZ Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
6:2 (1:0, 3:0, 2:2 - N 1:0)
AZ Havířov
Sobota 05.01.2019, 12:30 • DRFG arena • Extraliga dorostu • Nadstavba B
Partner:
     
    62:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno vítězí i v prodloužení a získává všechny čtyři branky. Brabenec si udělal kličku, uvolnil se předal puk JAKUBOVI KOSOVI, který střelou překonal hostujícího brankáře. Asistence: Patrik Fajmon, Jakub Brabenec.
     
    58:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ VYROUBAL před zahájením nájezdu zlomil hůl, dojel si pro novou a pak už se rozjel. Zvolil pozvolnější nájezd, nic moc nenaznačil a zakončil střelou po ledě. Bez asistence.
     
    52:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov dál využívá svůj tlak z posledních minut. Domácí obránce špatně vyhodil puk, který zachytil Jan Moškoř, který našel úplně volného ONDŘEJE BECHERA na pravé tyči Bizoňovy brány a ten v jasné šanci poslal puk do brány. Asistence: Jan Moškoř.
     
    44:37
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostům se daří rychle odpovědět na pátou inkasovanou branku. Becher rozjel celou akci, puk předal na Moškoře, který vystřelil puk na branku, Bizoň pouze vyrazil. Následně se před brankou vznikla nepřehledná situace, po které se puk dostal k MARTINOVI PAVLAČKOVI, který dostal puk do branky. Asistence: Jan Moškoř, Ondřej Becher.
     
    44:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přidává pátou branku utkání. Brabenec našel hůl IVA SEDLÁČKA, který dokázal dostat puk za záda Zlatnického. Asistence: Jakub Brabenec, Jakub Kos.
     
    38:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Závěr druhé třetiny Kometě vychází na výbornou. Fajmon dostal do jízdy JAKUBA KOSA, který vyslal svižnou ránu, která se odrazem od tyčky dostala až do sítě. Pro Kosa je to druhý gól v krátkém časovém rozmezí. Asistence: Patrik Fajmon, Jakub Brabenec.
     
    38:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ivo Sedláček nejdříve nedosáhl na pas Brabence, ovšem sjel si pro puk, vrátil ho na Brabence, který si sjel za branku a následně vybídl ke střele JAKUBA KOSA, který stál v mezikruží a s trochou štěstí dostal puk do branky. Asistence: Jakub Brabenec, Ivo Sedláček.
     
    34:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru. Nesim Harmim našel na pravém kruhu Iva Sedláčka, který vybídl ke střele na opačné straně hřiště JAKUBA BRABENCE, jenž se střelou nemýlil a zvyšuje vedení Brna. Asistence: Ivo Sedláček, Nesim Harmim.
     
    15:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Bizoň nejdříve na jedné straně musel likvidovat šanci hostů, pak ale Brňané rychle přešli do útoku, Alex Sever poslal puk na ROMANA OTAVU, který z levého kruhu našel místo nad betonem Nowaka u přední tyče. Asistence: Alex Sever.
    Marken.cz

    Matouš Vojáček

    Branky a nahrávky: 16. Otava (Sever), 35. Brabenec (Sedláček, Harmim), 39. Kos (Brabenec, Sedláček), 39. Kos (Fajmon, Brabenec), 45. Sedláček (Brabenec, Kos), 59. Vyroubal (TS), 63. Kos (Brabenec, Fajmon) – 45. Pavlačka (Moškoř, Becher), 53. Becher (Moškoř)


    HC Kometa Brno: Bizoň (Schnattinger) – Řehák, Vacek, Běhůnek, Fajmon "A", Němec, Prčík – Brabenec "C", Kos "A", Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Linka, Harmim, Mišiak, Vyroubal.
    AZ Havířov: Nowak (41. Zlatnický) – Wlodara, Bílek, Dobeš, Kremnický, Kubíček P., Kubíček R., Zmarzlák – Svozil, Pavlačka "A", Moškoř, Kolat, Becher, Urbančík, Vojkůvka, Belan, Szturc "C", Bárta, Horváth.

    Rozhodčí: Michal Antonín – Radek Husák, Jan Vašíček

    Diváci: 158
    bahis siteleri