Třinec – Litvínov 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Zlín – Plzeň 2:3 (po pr.)
Chomutov – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 4:5 (0:1 po s.n.)
po prodl.
Berani Zlín
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 06.01.2019, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:36 Milan GULAŠ - 2:3
     
    60:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čepice na led! Neuvěřitelný zápas plzeňského útočníka pokračoval i v prodloužení a ten se dočkal hattricku. MILAN GULAŠ dostal nabídku před domácí klec a poté z bekhendu prostřelil zblízka Jakuba Sedláčka kolem jeho pravého betonu do mírně odkryté branky – 2:3. Dnes to tak byl z pohledu hostů zápas o jednom střelci a po zásluze tak bude Milan Gulaš vyhlášen nejlepším hráčem. Asistence: Peter Čerešňák a Jan Kovář.
     
    59:57
    Hosté tři vteřiny před koncem třetí třetiny nebezpečně vystřelili a Jakub Sedláček pohotovým zákrokem šanci zlikvidoval. Notně tak svůj tým podržel!
     
    50:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Denis Kindl – 2 min., podrážení).
    47:42 Milan GULAŠ - 2:2
     
    47:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno jest a začíná se znovu od začátku. Puk se dostal k MILANU GULAŠOVI, který se dostal do blízkosti Jakuba Sedláčka a prostřelil ho mezi jeho betony – 2:2. Je to tak jeho druhý gól v utkání a na srovnání stavu skóre tak má výrazný podíl. Bez asistence.
     
    43:22
    Edgars Kulda se dostal do velké šance, jenže znovu svůj um předvedl Dominik Frodl a další těžký pokus domácích zneškodnil.
     
    39:01
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Denis Kindl – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:51
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., podrážení).
    34:54 Milan GULAŠ - 2:1
     
    34:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přichází však velmi rychlá hostující odpověď a hosté jsou domácím na dostřel jediné branky. MILAN GULAŠ se prosmýkl z levého kruhu těsně před Jakuba Sedláčka, kterého pak dokázal překonat – 2:1. Asistence: Jan Kovář a Nick Jones.
    33:53 Tomáš FOŘT - 2:0
     
    33:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Berani odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. TOMÁŠ FOŘT unikl, efektně se zbavil Jana Kováře a poté těsně před Dominikem Frodlem zakončil z bekhendu – 2:0. Hosté na tuto situaci reagují oddechovým časem. Asistence: Jiří Ondráček a Pavel Kubiš.
    32:29 Tomáš ŽIŽKA - 1:0
     
    32:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se ujímají vedení. Skvělou práci odvedl Dominik Lakatoš, jenž objel, ač tísněn obranou, domácí branku a poté z levé strany našel ideálně postaveného TOMÁŠE ŽIŽKU, který z prostoru mezi kruhy překonává Dominika Frodla – 1:0. Svou aktivitu tak Berani zúročili vedoucím gólem. Asistence: Dominik Lakatoš a Pavel Sedláček.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vojtěch Němec.
     
    27:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jiří Ondráček – 2 min., sekání).
     
    27:16
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Kovář – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:05
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Eberle – 2 min., sekání).
     
    25:05
    Pěkně sehraná kombinace Plzně. Hosté se tak dostali do skvělé pozice. Z prostou mezi kruhy však puk za Sedláčkova záda neposlal Kodýtek a domácí brankář má další přesný zákrok.
     
    18:19
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., podrážení).
     
    07:39
    Na druhé straně se ale také zrodila velká šance, z levé strany vystřelil Petr Kodýtek a díky Jakubu Sedláčkovi se také zřejmě skóre nemění! Dvě akce na obou stranách tak byly opravdu hodně nebezpečné.
     
    07:13
    Nyní se už ale musel Dominik Frodl otáčet ve svém brankovišti. Těsně před ním totiž nebezpečně dorážel střelu Šlahaře Pavel Sedláček a pohotovým zákrokem tak brankář Plzně zabránil velkému nebezpečí!
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 33. Žižka (Lakatoš, P. Sedláček), 34. Fořt (J. Ondráček, Kubiš) – 35. Gulaš (Jan Kovář, Jones), 48. Gulaš, 61. Gulaš (Čerešňák, Jan Kovář)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Valenta, Žižka (C), Řezníček, Zbořil, Padrnos – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – E. Kulda, Fryšara, Popelka – Šlahař, P. Sedláček, Lakatoš – Okál, Honejsek, Herman.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Čerešňák, Allen, Jones, Vráblík, L. Kaňák – Indrák (A), Jan Kovář (A), Gulaš (C) – V. Němec, Kracík, Kratěna – Straka, Kodýtek, Eberle – Kantner, Preisinger, D. Kindl.

    Rozhodčí: Pešina, Kubičík – Svoboda, Ganger

    Diváci: 4185
    thejrc.org