Třinec – Litvínov 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Zlín – Plzeň 2:3 (po pr.)
Chomutov – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 06.01.2019, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Piráti zvládli oba zápasy v roce 2019 se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. Na další přenos se budu opět těšit u některého z dalších zápasů v ROCKNET ARÉNĚ. (17:57:07)
     
    Chomutovští hráči byli v dnešním duelu lepším celkem, a tak tři body zaslouženě zůstávají v ROCKNET ARÉNĚ! V poslední dvacetiminutovce nejprve snížil Jakub Lev, který vykřesal naději pro Vítkovice. Ovšem další branka nepřišla a stavu zápasu dal definitivní tečku Juraj Valach.

    Střely na branku: 33:22.
    Střely na branku ve třetí třetině: 11:6.

    Nejlepší hráči zápasu:

    Vladimír Růžička (Chomutov) – Jakub Lev (Vítkovice).
     
    Konec zápasu.
    59:55 Juraj VALACH - 4:2
     
    59:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROCKNET ARÉNA bouří počtvrté a je z toho další branka v přesilové hře! JURAJ VALACH ze středního pásma zamířil přesně do opuštěné branky. Bez asistence.
     
    59:42
    Patrik Bartošák znovu míří na střídačku!
     
    59:31
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Rastislav Dej.
     
    59:12
    Po překonání modré čáry vystřelil tvrdou ránu Radoslav Tybor, jenže domácí maskovaný muž na kotouč dobře viděl a vyrazil ho do rohu hrací plochy.
     
    58:19
    Patrik Bartošák vyráží na střídačku a Vítkovice pouští do hry šestého bruslaře!
     
    57:50
    Střelu od pravého mantinelu tečoval Patrik Zdráhal, ale s tím si Justin Peters věděl rady. Následně od modré střílel Jan Výtisk, ovšem kanadský brankář znovu vyráží.
     
    56:58
    Chomutovský obránce se dostal z modré čáry až do rohu hrací plochy, odkud našel před brankou najetého Vladimíra Růžičku. Nejproduktivnější hráč Pirátů mířil jen těsně vedle branky.
     
    56:08
    Masi Marjamäki přejel útočnou modrou čáru a najel si na osu hrací plochy. Jeho zakončení z nadějné pozice mířilo jen do lapačky Patrika Bartošáka. Hostující brankář drží svůj tým ve hře o body.
     
    55:27
    Radek Duda se u červené čáry pokusil o prohození beka, kterého trefil Vítkovice se do pásma na chvíli vrátily, ale poté Chomutov znovu vyhodil.
     
    54:35
    Hra se přelila na pravou stranu, odkud kotouč putoval na vrchol levého kruhu, kde měl dostatek času Blaž Gregorc. Jeho střela mířila křížem k pravé tyči, ale puk branku jen těsně minul.
     
    54:12
    Od modré čáry vystřelil Blaž Gregorc, jehož pokus zablokoval Radek Duda. Ovšem tlak Vítkovic dál trvá.
    52:17 Jakub LEV - 3:2
     
    52:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A na dramatickou koncovku v Chomutově je opět zaděláno! Rostislav Olesz přetlačil obránce a následně přihrál na levou stranu, kde se nacházel osamocený JAKUB LEV. Jeho bomba golfákem zamířila do branky, protože Justin Peters se nestihl přesunout. Asistence: Rostislav Olesz.
     
    50:58
    Zpoza branky dostal kotouč do předbrankového prostoru Radoslav Tybor, jenž mířil k levé tyči, ale jeho pokus zamířil jen vedle svatyně, kterou hájí Justin Peters.
     
    50:43
    Hostující celek se hnal do útoku, ale jeho snažení zastavuje ofsajd. Hra se tak vrátí zpátky do středního pásma.
     
    49:36
    Pavel Klhůfek našel mezi kruhy najetého Adama Rašku, jehož pokus vyrazil brankář. Akce Pirátů pokračovala dále, u levé tyče se ocitl opět Adam Raška, jenž mířil do odkryté branky, ale Patrik Bartošák lvím skokem zlikvidoval stoprocentní šanci.
     
    48:35
    Vítkovice vytáhly napadání hodně vysoko. Na pravé straně zůstal osamocený Bohumil Jank, který z vrcholu kruhu trefil jen hostujícího brankáře.
     
    48:20
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (2 min. pro hráčskou lavici – nesportovní chování). Trest odpyká Radim Toman.
     
    48:08
    Od modré čáry vystřelil Bohumil Jank, který trefil prvního bránícího hráče. Puk zamířil jen do rohu, kde Chomutovští vybojovali další faul soupeře.
     
    47:12
    Ridera po vyhraném vhazování nepřesně pálil z pravého kruhu. Chomutov poté jen hru vrátil soupeři ve střední třetině.
     
    47:02
    Skvělý zákrok kanadského gólmana! Radoslav Tybor si nabruslil před branku, kde si najel po dlouhé kličce až k levé tyči, odkud se snažil zavěsit puk. Jenže Justin Peters máchl lapačkou, do níž schoval černou gumu.
     
    46:36
    Hostující celek se rozestavil v útočném pásmu jakoby hrál v početní výhodě. Ovšem střelecký pokus od modré čáry trefil prvního bránícího hráče.
     
    45:24
    Vyhození Vítkovic zachytil Tomáš Svoboda, který přebruslil soupeře a zakončoval k tyči. Jenže Patrik Bartošák dalším skvělým zákrokem zlikvidoval další střelecký pokus.
     
    45:05
    Petr Koblasa vybojoval puk v rohu a vydal se s ním za branku, kterou ještě obkroužil, ale puk následně nepředal na lépe postaveného spoluhráče.
     
    44:03
    Vítkovice se nemohou dostat z pásma, jelikož Chomutov jejich rozehrávku výborně napadá. Domácí celek hraje zatím další skvělé utkání.
     
    43:24
    Po závaru v brankovišti puk skončil pod Patrikem Bartošákem! K puku se dostal jako první Jakub Sklenář, ale jeho zakončení skončilo v moci hostujícího gólmana.
     
    43:06
    Od modré čáry dvakrát střílel kanadský obránce ve službách celku ze severu Čech! Nejprve Brett Flemming donutil k zákroku brankáře a poté trefil bránícího hráče.
     
    42:30
    Až do pravého kruhu se proháčkoval Petr Koblasa, jehož pokus byl sražený nad branku Ridery. Následně hosté vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    42:02
    Chomutovští se nacházeli pod tlakem a raději vyhazují jen za cenu zakázaného uvolnění. Hra se stěhuje před dnes spolehlivého Justina Peterse.
     
    41:37
    Ze středního pásma nahazoval kotouč Radek Duda, který donutil soupeřova brankáře k zákroku. Ovšem Patrik Bartošák puk rychle vyklepal z lapačky a rozehrál.
     
    40:45
    Hostující celek už je v plném počtu, následně Piráti nahazují puk za branku soupeře a spěchají střídat.
     
    40:06
    Vítkovice vyhrály vhazování a od vlastní modré čáry vystřelil na branku Jan Výtisk, jeho pokus kanadský brankář vyrazil betonem k mantinelu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Chomutovští využili tři přesilové hry a vedou o dvě branky. Nutno říct, že zaslouženě. Piráti v prostřední dvacetiminutovce byli lepším celkem, což v závěru potvrdila také gól Vladimíra Růžičky. Vítkovice ve hře drží hlavně Patrik Bartošák, jenž předvedl několik výborných zákroků. Ovšem jeho spoluhráči se v útočném pásmu značně trápí.

    Střely na branku: 22:16.
    Střely na branku ve druhé třetině: 12:7.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:00 Vladimír RŮŽIČKA - 3:1
     
    39:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejproduktivnější hráč Chomutova se prosazuje ve dvojnásobné početní výhodě! Vítkovická trojice se stáhla nízko k brance, čehož střelou z vrcholu pravého kruhu využil VLADIMÍR RŮŽIČKA. Jeho zakončení zamířilo do šibenice, kam Patrik Bartošák nedosáhl. Asistence: Radek Duda a Masi Marjamäki.
     
    38:24
    Vyhození zpoza branky nezachytil na modré čáře Bohumil Jank, puk putuje až do středního pásma.
     
    38:16
    Vladimír Růžička ví, že jeho cele může odskočit ve dvojnásobné početní výhodě do dvoubrankového rozdílu ve skóre, a tak si bere oddechový čas!
     
    38:16
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Daniel Krenželok – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:00
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Ondřej Roman – 2 min., sekání).
     
    37:36
    Radek Duda vyslal ránu z pravého kruhu pro vhazování, jeho pokus chytá Patrik Bartošák skvělým semaforem. Následně se před brankou Ridery strhla mela, ale vylučovat se nebude.
     
    36:40
    Také Vítkovice úřadovaly, pokus ze střední vzdálenosti vyrazil Justin Peters ramenem, poté Chomutovští vyhazují jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    36:10
    Z pravé strany bekhendem vystřelil Adam Raška, jehož pokus brankář vyrazil betonem. Poté se k bekhendové dorážce dostal ještě Bohumil Jank, ale ani on Patrika Bartošáka neprostřelil.
     
    35:25
    Finský útočník dlouho vymýšlel za brankou až se mu hnul mezi kruhy Vladimír Růžička. Nejproduktivnější hráč Chomutova okamžitě vystřelil k pravé tyči, ale hostující gólman kotouč vyrazil těsně vedle.
     
    34:55
    Vítkovice vyhazují jen za cenu dalšího zakázaného uvolnění, bude se vhazovat po pravé ruce Patrika Bartošáka.
     
    34:23
    Piruetu předvedl na modré čáře Lukáš Vantuch, jenž sám sebe vystavil do ofsajdové pozice, hra se vrátí do neutrální zóny.
     
    33:32
    V oslabení ujížděl na brankáře Jakub Sklenář! Chomutovský štírek zkusil střelu na vyrážečku, kterou si hostující brankář pohlídal a vyrazil ji.
     
    33:11
    Na pravé straně nezachytil dlouhou přihrávku Jakub Lev, a tak černá guma doputovala na icing. Následuje tak vhazování před Patrikem Bartošákem.
     
    32:21
    Pusť se ozvalo chomutovskou arénou! To když Piráti vyhráli vhazování a vyhodili přes celé kluziště na branku soupeře.
     
    32:17
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., hákování).
     
    32:05
    Stanislav Dietz si do statistik připisuje další střelecký pokus, který Patrik Bartošák dobře viděl a vyrazil jej k mantinelu.
     
    31:53
    Ronald Knot zavřel pásmo a vydal se mezi kruhy, kde kotouč přenechal na spoluhráče. Ovšem zakončení Lukaše Vantucha zamířilo těsně vedle pravé tyče.
     
    31:28
    Radek Duda byl poslán na branku, což se domácímu matadorovi nelíbilo. Po přerušení hry si tak našel Lukáše Kucseru, jenž byl hlavním viníkem.
     
    30:47
    Z pravého kruhu na první tyč vystřelil Roman Chlouba, jehož pokus vyrazil Patrik Bartošák. Následně se puk odrazil k domácímu hráči, jenž byl v předbrankovém prostoru zády k bráně.
     
    29:58
    Přihrávku ve středním pásmu přebral Radoslav Tybor, který měl vyšší rychlost než jeho strážce, a tak si najel před branku. Jenže bekhendový pokus vyrazil nad branku kanadský gólman.
     
    29:18
    Je znovu přerušeno, když domácí svatyně není ve správném postavení. Chomutovský obránce byl útočníkem totiž poslán na brankáře.
     
    28:44
    Z levé strany přihrával křížem Vladimír Růžička, jenž na kruhu hledal najetého Ronalda Knota. Chomutovský obráce byl atakován, a tak se k zakončení neprobojoval.
     
    28:18
    ROCKNET ARÉNA se bouří! Na ledové ploše zůstal ležet Lukáš Vantuch, který se nemohl postavit na nohu. Kotouč měli Chomutovští, a tak se mělo přerušovat, ovšem sudí byli jiného názoru. Urostlého útočníka dostrkal na střídačku Brett Flemming.
     
    27:24
    Od modré čáry nahazoval puk před branku Rastislav Dej, jeho pokus se snažil marně tečovat Rostislav Olesz. Kanadský brankář tak zasahovat nemusel.
     
    26:15
    Další pokus od modré čáry vyslal urostlý slovenský obránce Juraj Valach, jenž v předbrankovém prostoru trefil soupeře. Následně Ridera vyvezla puk do středního pásma.
     
    25:59
    Vyhození o mantinel nezachytil Bohumil Jank, černá guma tak doputovala na zakázané uvolnění. Následuje vhazování po levé ruce Patrika Bartošáka.
     
    25:05
    Od pravého mantinelu si mezi kruhy najel Radoslav Tybor, jehož zakončení mířilo pod břevno. Ovšem Justin Peters zasahuje ramenem a drží domácí celek v těsném vedení!
     
    24:22
    Na pravé straně se rozjel Lukáš Kucsera, který v přečíslení hledal spoluhráče. Přihrávku zastavil ale bránící hráč, a tak se Pirátům podařilo znovu vyhodit.
     
    23:31
    Jakub Sklenář napadal soupeře až u modré čáře a donutil ho k chybě. Vítkovice tak opustily pásmo bez větší snahy domácího celku.
     
    22:35
    Po vyhraném vhazování nahazoval puk před branku Ivan Baranka, jeho snažení zastavil mezi kruhy bránící hráč. Chomutovu se následně nepovedlo vyhodit.
     
    22:31
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., sekání).
     
    21:52
    Cink! Střelu od modré čáry tečoval mezi kruhy Šimon Stránský, který nasměřoval kotouč do břevna! Chomutovské mužstvo mělo obrovskou porci štěstí!
     
    21:01
    Z rohu hrací plochy až vedle branky se vydal Jan Schleiss, který se pokusil propálit brankáře na první tyč. Ovšem Justin Peters byl u tyčky nalepen a černou gumu vyrazil.
     
    20:15
    Nahození ze středního pásma mířilo na kanadského brankáře, jenž puk vytřepal z lapačky a sám vyhazuje přes všechny čáry.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Do utkání lépe vstoupil Chomutov, který soupeře mlel v jeho pásmu. Ovšem domácí poté nabídli soupeři přesilovou hru, kterou využil Ondřej Roman. Po úvodní brance jsme už sledovali vyrovnanou partii. Ovšem že početní výhody jsou alfou a omegou hokeje potvrdili Piráti. O vyrovnání se totiž postaral Masi Marjamäki, jehož do konce dvacetiminutovky napodobil Lukáš Vantuch.

    Střely na branku: 10:9.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    20:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (David Štich – 2 min., hrubost).
     
    20:00
    V závěru třetiny, možná až po siréně se u Vítkovické branky strhla velká mela, do které se zapojil David Štich. Chomutovský obránce byl označen za hlavního aktéra, a tak poputuje na lavici hanby.
     
    19:52
    Další tutovka Pirátů zůstává neproměněna! Radek Duda přihrál zprava na chomutovského kapitána. Marku Tomicovi, ale první gól v sezóně není přán, jelikož kotouč do branky neusměrnil, i když byl atakován soupeřem. Marek Tomica.
     
    19:29
    Chomutovští nezvládli přechod přes modrou čáru, a tak puk zamířil zpátky. Ronald Knot už nic nevymýšlel a poslal hru za branku.
    18:00 Lukáš VANTUCH - 2:1
     
    18:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další početní výhoda Chomutova je využita! Od modré čáry se napřáhl David Štich, jehož pokus tečoval mezi kruhy LUKÁŠ VANTUCH. Urostlý útočník natáhl svou dlouhou hůl a nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: David Štich a Radek Duda.
     
    17:47
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Jaroslav Mrázek – 2 min., vysoká hůl).
    16:41 Masi MARJAMÄKI - 1:1
     
    16:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také Chomutovští využívají početní výhodu a stav zápasu je znovu vyrovnán! Vladimír Růžička přihrál ba levou stranu, odkud vystřelil Tomáš Svoboda. Jeho pokus ale tečoval MASI MARJAMÄKI, jenž dostal černou gumu za Patrika Bartošáka. Asistence: Tomáš Svoboda a Vladimír Růžička.
     
    15:53
    Domácímu celku se ani početní výhoda moc nedaří, Ridera opět vyhazuje a také stihne prostřídat.
     
    14:59
    Největší ranař extraligy Jan Výtisk vybojoval černou gumu u mantinelu a okamžitě vyhazuje. Vítkovice už se staví ve středním pásmu, aby zastavily útok soupeře.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Patrik Zdráhal – 2 min., krosček).
     
    14:32
    Šimon Stránský sice zachytil vysoko letící puk, ale sám hrál, a tak se přerušuje pro hru vysokou holí. Hra se tedy přesune do středního pásma.
     
    14:25
    Od pravého mantinelu přihrával Vladimír Růžička, jenž na levém kruhu hledal finského spoluhráče. Ovšem Masi Marjamäki černou gumu nezpracoval. Následně puk na modré neudržel Stanislav Dietz, jenž se vystavil do ofsajdu, jenž byl označen jako úmyslný.
     
    13:56
    Jan Havel neměl už moc sil, a tak posunul hru za branku. Chomutov rychle míří na střídačku.
     
    13:12
    Chomutovští byli nastěhování v útočné třetině, kde se u mantinelu dostal k puku Petr Šidlík, který o hrazení rychle vyhazuje do neutrální zóny.
     
    12:34
    Za obranou pelášil Radek Duda, který by v případě dobrého zpracování ujížděl sám na Patrika Bartošáka. Ovšem přihrávka na zkušeného hráče byla o kousek delší, než by měla být.
     
    11:29
    Z levého kruhu se napřáhl Ronald Knot, ale také on vystřelil jen do obránce. Je jasné, že Vítkovice své první oslabení v duelu ubrání.
     
    10:44
    Po dlouhé kombinaci vystřelil Vladimír Růžička, jehož pokus vyrazil Patrik Bartošák. Následně vystřelil od modré ještě Bohumil Jank, který trefil prvního bránícího hráče.
     
    10:00
    Dalším pokusem od modré čáry se připomněl Bohumil Jank, jehož dělovku hostující brankář vyrazil před sebe. Ale beci jeho práci dokončili a vyhazují.
     
    09:36
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Šimon Stránský – 2 min., vysoká hůl).
     
    09:23
    Po zadovce Lukáše Vantucha se k zakončení dostal Jegor Antropov, jehož pokus k pravé tyči zlikvidoval skvěle chytající Patrik Bartošák. Po vyhraném vhazování vypálil Bohumil Jank, ale brankář Ridery znovu obstál.
     
    08:58
    Stanislav Dietz byl pod tlakem a vyhodil přes všechny čáry, ovšem Vítkovice mohly hrát, a tak se pokračuje ve hře.
     
    08:49
    Do útočného pásma vletěl Jaroslav Mrázek, který na nic nečekal a vypálil od mantinelu na branku. Jenže Justin Peters jeho zakončení viděl a schoval ji do lapačky.
     
    08:18
    Dvakrát se ke střeleckému pokusu dostal Stanislav Dietz. Urostlý obránce nejprve trefil brankářův beton a poté poslal kotouč vedle vítkovické svatyně. Vítkovice opět vyhazují na icing.
     
    08:02
    Radim Toman se nacházel pod tlakem, a tak jednoduše vyhazuje na zakázané uvolnění. Hra se vrátí před branku Patrika Bartošáka.
     
    07:03
    V předbrankovém prostoru se nacházel Rostislav Olesz, jemuž v posledním momentě nadzvedl hůl domácí obránce. Následně se Pirátům podařilo poslat černou gumu do útočného pásma.
    05:44 Ondřej ROMAN - 0:1
     
    05:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Severočeši mohli vyhodit, což se jim podél mantinelu nepovedlo. Puku se zmocnil Jan Schleiss, který viděl na levém kruhu ONDŘEJE ROMANA, jenž se štěstím propálil kanadského gólmana v brance Chomutova. Asistence: Jan Schleiss a Jakub Lev.
     
    05:23
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Ondřej Roman, jehož pokus letěl jen vedle branky. Mezitím míří Jan Výtisk na ošetřovnu.
     
    05:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Raška – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    04:49
    Od modré čáry se napřáhl David Štich, jehož pokus hostující brankář dobře viděl a schoval černou gumu do výstroje. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    04:20
    Tlak třetí chomutovské formace zakončení nepřinesl, Vítkovice vyhazují na přes všechny čáry. Pro icing se hra vrátí před branku Ridery.
     
    03:48
    Ve středním pásmu zastavil útok soupeře Petr Šidlík, který to v Chomutově dobře zná. Hostující zadák nic nevymýšlel a puk nahodil za pirátskou svatyni.
     
    02:42
    Roman Chlouba zavezl hru do útočného pásma, kde našel přesným pasem spoluhráče. Petr Koblasa se zbavil soupeře krásnou stahovačkou, ale jeho střelu vykopl Patrik Bartošák betonem.
     
    02:24
    Z levého kruhu vystřelil Rastislav Dej, kterého vychytal kanadský brankář. Následně se k dalšímu zakončení dostal Jan Výtisk, ale Justin Peters opět vyráží.
     
    01:48
    Jaroslav Mrázek na modré čáře neudržel puk, jenž mu utekl do středního pásma. Tam se ho zmocnili domácí, kteří nahazují a prchají na střídačku.
     
    01:20
    Po vyhraném vhazování střílel z mezikruží Pavel Klhůfek, jehož zakončení skončilo v moci hostujícího brankáře. Od úvodních minut se Vítkovice nacházejí pod tlakem chomutovského celku.
     
    01:16
    Od pravého mantinelu, ale už z velkého úhlu zkoušel svou porci štěstí Radek Duda. Ovšem Patrik Bartošák byl pozorný a černou gumu schoval do lapačky.
     
    00:27
    Vladimír Růžička se hnal do útočného pásma, kde přihrávkou přes osu hledal Masiho Marjamäkiho, který se nacházel v předbrankovém prostoru, ale kvůli obránci se k zakončení nedostal.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vyhrál Vladimír Růžička, a tak Piráti jdou první do útoku. Jejich nahození ale hostující obrana poslala do středního pásma.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Antropov – Marjamäki, V. Růžička, T. Svoboda – Raška, Sklenář, Klhůfek (C) – Tomica, Vantuch, Duda – Koblasa, Chlouba, J. Havel.

    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), D. Krenželok, Šidlík, Gregorc, Mrázek, Baranka, Černý – Olesz, Lev, Dej – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Toman, Poletín – Schleiss, Š. Stránský, P. Zdráhal.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Pešek, Polák.
    Patrik Bartošák je s úspěšností zákroků 93,73 % nejlepším brankářem extraligy.
     
    Piráti Chomutov

    Severočeši se sice nacházejí na předposledním místě, ale jejich hra se stále zlepšuje a už získávají také body. Piráti mají na svém kontě devětadvacet bodů, což je o pět více než mají poslední Pardubice. Chomutovští sice inkasovali už sto branek, ale Justin Peters obrannou hru podporuje výbornými zákroky.

    Sparta – Chomutov 3:4
    Chomutov – Plzeň 2:3
    Litvínov – Chomutov 0:1

    Nejproduktivnější hráči:

    Vladimír Růžička 24 bodů (11+13)
    Jan Stránský 15 bodů (6+9)
    Tomáš Svoboda 14 bodů (5+9)
     
    HC Vítkovice Ridera

    Celek z Ostravy prožívá velmi vydařenou sezónu. Vždyť mu patří čtvrtá příčka, když získal šestapadesát bodů. Vítkovice v posledních pěti zápasech získali hned dvanáct bodů a jsou tady na výborné vlně. Ridera sice moc branek nedává, ale v brance se může spolehnout hlavně na Patrika Bartošáka, jenž je označován jako nejlepší brankář extraligy.

    Vítkovice – Zlín 6:1
    Olomouc – Vítkovice 2:5
    Vítkovice – Plzeň 2:1

    Nejproduktivnější hráči:

    Ondřej Roman 31 bodů (10+21)
    Radoslav Tybor 20 bodů (12+8)
    Patrik Zdráhal 17 bodů (13+4)
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u třiatřicátého kola Tipsport extraligy, v němž se představí na severu Čech Piráti Chomutov a HC Vítkovice Ridera.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Marjamäki (T. Svoboda, V. Růžička), 18. Vantuch (Štich, Duda), 39. V. Růžička (Duda, Marjamäki), 60. Valach – 6. O. Roman (Schleiss, Lev), 53. Lev (Olesz)


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Antropov – Marjamäki, V. Růžička, T. Svoboda – Raška, Sklenář, Klhůfek – Tomica (C), Vantuch, Duda – Koblasa, Chlouba, J. Havel.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), D. Krenželok, Šidlík, Gregorc, Mrázek, Baranka, Černý – Olesz, Lev, Dej – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Toman, Poletín – Schleiss, Š. Stránský, P. Zdráhal.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Pešek, Polák
    thejrc.org