Rennes – Brest 3:2 (5:4 po pen.) | Bordeaux – Le Havre 0:1 (kon.) | Toulouse – Nice 4:1 (kon.)
Pontivy GSI – PSG 0:4 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:1 (0:0)
Le Havre AC
Neděle 06.01.2019, 17:15 • Matmut Atlantique, Bordeaux • Francouzský pohár
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:8. (19:05:59)
     
    Je konec! Dnešní utkání končí celkem překvapivým vítězstvím Le Havre, které svého soupeře porazilo poměrem 1:0. Druholigový celek se za celé utkání dostal k jedné vyložené šanci, kterou pochopitelně dokázal zužitkovat. Posléze se Bordeaux dostalo k územní převaze, avšak většinu času naráželo na pozornou obranu soupeře. Girondins se tak s ligovým pohárem loučí, naopak celek z druhé nejvyšší soutěže postupuje dále.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Le Havre hraje přesně tak, jak mu to vyhovuje. Hráči v bílých dresech se snaží kombinovat, čímž tak soupeře nepouštějí k míči.
     
    90+1
    Costil se postavil k rozehrávce volného kopu, který zamířil až k opačné šestnáctce. Tam ve vzduchu uspěl Bain, jenž vyslal Kadewereho.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Le Havre stále vede o jednu branku, domácím se výrazně krátí čas.
     
    88
    Z velké vzdálenosti zkoušel zahrozit Vada, kterému rána celkem sedla. I tak se míč snesl přímo doprostřed, kde číhal brankář Thuram-Ulien.
     
    87
    Přihrávka směřovala na pravou stranu, kde se zjevil rychlonohý Karamoh, jenž se ale musel s míčem vracet. Domácí se opět zjevili na útočné polovině.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Bordeaux stále dotahuje jednobrankové manko, domácí jsou ale hodně neškodní.
     
    82
    Na druhé straně se k hranici šestnáctky dostal Kamano, který si chtěl narazit s Bašićem, načež druhý jmenovaný nedokázal kloudně odcentrovat.
     
    81
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Francois Kamano, přichází Valentin Vada.
     
    80
    Costilovi se příliš nepovedl odkop od branky, ten totiž doputoval přesně na nohu Yougy, který to pochopitelně zkoušel z velké dálky, míč ale směřoval vedle.
     
    79
    Posléze si Sabaly na levém křídle vybral volného Corneliuse, který se ale nedostal kolem Mayemba, jenž posléze zablokoval pokus o centr.
     
    78
    Kadewere se dokázal prohnat kolem Sabalyho, avšak následná rána byla skutečně hodně nepovedená. Míč prosvištěl kolem branky soupeře.
     
    77
    Zrodila se rychlý protiútok Bordeaux, který čistým zákrokem dokázal zastavit hostující Mayembo. Le Havre se ale nikam moc nežene.
     
    76
    Kamanovi uskočil míč trochu dál od kopačky, následně místo hracího předmětu trefil nohu protihráče. Jednoznačný nedovolený zákrok.
     
    75
    Už to vypadalo, že se hostující Ferhat dokáže prodrat až k zakončení, avšak včas ho zastavil velmi rychlý Jovanović, jenž navíc vybojoval odkop.

    David Suchý

    Branky: 47. Assifuah

    Karty:   34. Koundé (BOR), 38. Plašil (BOR) – 22. Lekhal (LEH), 31. Youga (LEH)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:8.
    Girondins Bordeaux: Costil – Sabaly, Koundé, Jovanović, Palencia – Plašil, Bašić – Briand, Kalu (66. Karamoh), Kamano (81. Vada) – De Preville (73. Cornelius)
    Náhradníci: Poussin – Cornelius, Karamoh, Lerager, Lewczuk, Poundjé, Vada

    Le Havre AC: Thuram-Ulien – Bese, Mayembo, Bain, Coulibaly – Lekhal (C), Youga – Ferhat, Fontaine, Assifuah (72. Bonnet) – Thiare (73. Kadewere)
    Náhradníci: Balijon – Basque, Bonnet, Camara, Gory, Irep, Kadewere
    bahis siteleri