Celta Vigo – Ath. Bilbao 1:2 (kon.)
konec
Celta de Vigo
1:2 (1:1)
Athletic Bilbao
Pondělí 07.01.2019, 21:00 • Abanca-Balaídos • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:21. (22:56:04)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Athleticu, který svého soupeře porazil poměrem 2:1. Ve druhém poločase jsme viděli pouze jednu branku, tu obstaral hostující Williams, jenž využil parádního odkopu brankáře Herrerína. Celta se posléze dostala k mírnému tlaku, přičemž v poslední minutě nastavení odmítl vyrovnání domácí forvard Gómez. Domácí svým výkonem určitě nepřesvědčili, naopak Athletic se raduje z vítězství, které ho přenese mimo sestupové pásmo.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Obrovská šance pro Gómeze! Domácí forvard si naskakoval na centr z pravé strany, hlavičku ale poslal kousek vedle branky.
     
    90+5
    K hlavičce se dostal jeden z domácích, avšak míč skončil kousek vedle branky. Herrerín nezasahoval, nyní bude odkopávat.
     
    90+4
    Do konce zápasu nezbývá už moc času. Blanco opět nakopával k opačné šestnáctce, tentokráte se ve vzdušném souboji prosadil hostující Martínez.
     
    90+3
    Hosté se na malým moment dostali k míči, posléze o něj hodně rychle přišli. Mallo se tak ujme autového vhazování z pravé strany.
     
    90+2
    Nedovolený zákrok vytasil Muniain, který si tak vykoledoval žlutou kartu.
     
    90+1
    O rozehrávku se postaral brankář Blanco, který poslal míč přesně na hlavu Gómeze, který prodlužoval za sebe. Celta svírá svého soupeře.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    89
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Iñigo Córdoba, přichází Mikel Balenziaga.
     
    88
    Za postranní čárou se připravuje poslední střídání, do hry by měl vstoupit zkušený obránce Balenziaga. Mezitím na zemi polehává brankář Blanco.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Aritz Aduriz (Athletic Bilbao).
     
    85
    Domácí to budou muset zkusit od vlastní šestnáctky. Rozehrávky se ujal obránce Cabral, který celkem v poklidném tempu přispěchal ke středovému kruhu.
     
    84
    Juncá dokázal vyprodukovat nebezpečný centr, po kterém se vrhal Eckert. Druhý jmenovaný ho netrefil, posléze ho odehrál za ním stojící obránce Martínez.
     
    83
    Sisto neúnavně napadal Capu, který přihrál přímo na kopačku protihráče. Celta také přišla rychle o balón, v tuto chvíli se hrací předmět nachází u středového kruhu.
     
    82
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Celta se směrem dopředu nikterak nezlepšuje, nyní zůstal na zemi Martínez, který se chytil za obličej.

    David Suchý

    Branky: 45+2. Beltrán (Gómez) – 19. Muniain (I. Williams), 54. I. Williams (Herrerín)

    Karty:   25. Yokuşlu (CVG), 67. Mallo (CVG) – 15. I. Williams (ATB), 40. I. Córdoba (ATB), 58. Dani García (ATB), 85. Aduriz (ATB), 90+2. Muniain (ATB)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:3. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:21.
    Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), Cabral, N. Araujo, Juncà – Beltrán (80. Hjulsager), Yokuşlu, Lobotka (63. Sisto) – Méndez, Gómez, Boufal (74. Eckert).
    Náhradníci: S. Álvarez – Eckert, Hjulsager, Roncaglia, Jozabed, Sisto, K. Vázquez.

    Athletic Bilbao: Herrerín – Capa, Núñez, I. Martínez, Berchiche – Beñat, Dani García (76. San José) – de Marcos, Muniain (C), I. Córdoba (89. Balenziaga) – I. Williams (67. Aduriz).
    Náhradníci: Simón – Aduriz, Balenziaga, Guruzeta, San José, Nolaskoain, Susaeta.

    Rozhodčí: Martínez – Barbero, Noval
    bahis siteleri