Wolverhampton – Liverpool 2:1 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
2:1 (1:0)
Liverpool FC
Pondělí 07.01.2019, 20:45 • Molineux Stadium, Wolverhampton • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:41:41)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 11:2.
     
    Je konec! Wolverhampton poráží na domácí půdě Liverpool 2:1 a postupuje do další fáze FA Cupu! První poločas přinesl hodně opatrnou hru. Ve 38. minutě se však prosadil Jiménez! Liverpool však dokázal vyrovnat krátce po přestávce, když se trefil Origi! Nerozhodný stav ale vydržel jen čtyři minuty. Krásnou dělovkou zpoza pokutového území vrátil Wolverhamptonu vedení Neves! Klopp poté poslal na hrací plochu Firmina se Salahem, ale Liverpool už nedokázal najít odpověď.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Divock Origi se probil do zakončení, jenže z těžké pozice vyslal hodně slabou střelu a Ruddy zasáhl. Vypadá to, že Liverpool si připíše druhou porážku v řadě.
     
    90+2
    Roberto Firmino se tlačil za centrem z pravé strany, jenže obránce k němu včas přistoupil a hosté vybojovali pouze rohový kop.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Moreno pohotově odcentroval do pokutového území, jenže svou prudkou pobídkou trefil jen prvního hráče ve žlutém dresu.
     
    89
    Salah málem vystihl pomalou rozehrávku domácích zadáků. Egyptskému střelci scházel jediný krok a pelášil by sám na branku Wolverhamptonu.
     
    88
    Fabinho se na hranici vlastní šestnáctky probil k odraženému míči a musel jej zakopnout do zámezí. Wolverhamptonu se daří držet Liverpool daleko od branky.
     
    87
    Alberto Moreno mohl centrovat z levé strany, ale raději ještě našel Milnera, který musel vrátit hru až k hostujícím stoperům.
     
    86
    Vinagre uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hřiště, ale hlavou prodloužil míč pouze za sebe, kde nebyl nikdo ve žlutém dresu Wolverhamptonu.
     
    85
    Mohamed Salah se krásnou kličkou prosmýkl do pokutového území, jenže obětavý obránce jeho ránu v pádu dokázal přizvednout a Ruddy nemusel zasahovat.
     
    84
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Jiménez, přichází Costa.
     
    83
    Liverpool zahrával další rohový kop. James Milner si naběhl na krátký centr, ale následnou přihrávkou neoslovil nikoho v červeném dresu.
     
    82
    Moutinho si v pokutovém území naběhl na vysoký centr z levé strany, jenže z ostrého úhlu svou hlavičku nedokázal umístit mezi tři tyče Mignoletovy branky.
     
    81
    Brankář Ruddy tentokrát vystartoval na hranici pokutového území a odkopl míč před rozběhnutým Firminem. Domácí zatím brání na jedničku.
     
    80
    Fabinho poslal přihrávku na polovinu soupeře, jenže Mohamed Salah se kvůli včasnému zásahu stopera Coadyho k míči nedostal.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 38. Jiménez, 56. Neves – 52. Origi

    Karty:   16. Milner (LIV)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 11:2.
    Wolverhampton Wanderers: Ruddy – Bennett, Coady, Boly – Castro (75. Doherty), Dendoncker, Neves, Nascimento – Jiménez (84. Costa), Moutinho, Teixeira (53. Cavaleiro)
    Náhradníci: Costa, Doherty, Cavaleiro, Saiss, Gibbs-White, Norris, Traoré

    Liverpool FC: Mignolet – Camacho, Lovren (6. Hoever), Fabinho, Moreno – Jones (71. Salah), Milner, Keita – Shaqiri, Sturridge (71. Firmino), Origi
    Náhradníci: Hoever, Alexander-Arnold, Salah, Mane, Firmino, Kelleher, Christie-Davies

    Rozhodčí: Tierney – Hatzidakis, Burt
    thejrc.org