Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.) | Kopřivnice – Orlová 7:3 (kon.)
konec
HC ISMM Kopřivnice
7:3 (2:3, 3:0, 2:0)
MSK Orlová
Středa 09.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Kopřivnice • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:52
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Po dramatické první třetině je z toho nakonec pohodlné vítězství domácích. V oslabení se trefil po obětí branky ADAM KOFROŇ. Asistence: Michal Krutil.
     
    52:21
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Tomáš Fojtík – 2 min., sekání).
     
    49:37
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Patrik Gola – 2 min., sekání).
     
    49:01
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice byla dlouho pod tlakem, ale když už se z pásma dostala, rovnou založila gólovou akci. Jakub Mach našel ideální přihrávkou do jízdy MARTINA TOMÁŠKA, ten zkušeně využil, že byl Ovčaři vyjetý, objel branku a pak zasunul puk do sítě. Asistence: Jakub Mach, Marek Havránek.
     
    37:21
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice jde poprvé do dvoubrankového vedení! JOSEF ZUZANÍK dostal od Matěje Macha přesnou přihrávku a prudkou střelou z první dokázal umístit puk přesně do růžku branky Orlové. Asistence: Matěj Mach, Dominik Suchý.
     
    34:19
    Kvůli špatnému střídání jeli tři hráči Orlové proti jednomu z Kopřivnice. Ale vyrovnat se jim nepovedlo, skvělý zákrok předvedl Hromada.
     
    32:58
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Domácí dokonávají obrat a potřetí v utkání jdou do vedení, tentokrát 4:3. Střelu Sluštíka ještě dokázal Ovčaři vyrazit, ale ADAM ČERVENKA už pak před sebou měl prázdnou branku a nemýlil se. Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    29:40
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Jiří Brodek – 2 min., podrážení).
     
    29:40
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Jiří Brodek – 2 min., podrážení).
     
    25:03
    Vyloučení v týmu HC Orlová (David Ballner – 2 min., nedovolené bránění).
     
    21:58
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice vyrovnává na 3:3! ADAM KOFROŇ byl dobře postavený u levé tyčky Ovčařiho branky a dokázal za něj z blízka dostat puk. Asistence: Matěj Mach.
     
    19:32
    Orlová právě vstřelila branku!
    Krátce po ubráněné přesilovce Orlová přežila další velkou šanci a nyní jde do konce do vedení! Hosté jeli do protiútoku a Hromadu překonal právě ONDŘEJ TVRDÍK, který se před chvíli vrátil do hry z trestné lavice. Asistence: Jiří Brodek.
     
    17:35
    V oslabení mohli jít hosté do vedení. Achmetjanov ujížděl sám na Hromadu, ale nedokázal puk přehodit přes jeho beton.
     
    17:22
    Vyloučení v týmu HC Orlová (Ondřej Tvrdík – 2 min., hákování).
     
    15:30
    Orlová právě vstřelila branku!
    Kopřivnice si své vedení znovu dlouho neužila, je vyrovnáno na 2:2. Poté, co svou velkou šanci nevyužil Ficek jeli hosté do protiútoku a ARSLAN ACHMETJANOV dokázal propálit Hromadu. Asistence: Jan Šmíd, David Ballner.
     
    13:39
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice konečně dokázala využit jednu z mnoha šancí a vrací se do vedení. Tomášek dostal přihrávku do samostatného úniku, ale Ovčařiho bekhendovým blafákem nepřekonal. Všiml si ale najíždějícího JAKUBA MACHA na levém křídle a ten rychlou střelou zápěstím celé dílo dokonal. Asistence: Martin Tomášek.
     
    09:26
    Havránek našel hezkou přihrávkou před brankou Jakuba Macha, ten ale bekhendem Ovčařiho nepřekonal.
     
    06:40
    Krásnou kombinační akci předvedli domácí, ale gól z toho nebyl. Jakub Mach pěkným prohozením našel na levém kruhu Tomáška. Ten už mohl střílet, ale ještě oslovil z druhé vlny najíždějícího Havránka. Tomu ale zakončení nevyšlo, Ovčaři předvedl výborný zákrok.
     
    04:07
    Orlová právě vstřelila branku!
    Hosté bleskově využili dvojnásobnou přesilovku a je vyrovnáno. JIŘÍ BRODEK dostal od Smrčky přihrávku na levou stranu před prázdnou branku a nemohl se mýlit. Hromada neměl šanci se přesunout. Asistence: Marek Smrčka, Petr Tomis.
     
    03:56
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Michal Krutil – 2 min., faul kolenem).
     
    02:52
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice se prosazuje v oslabení a otevírá skóre tohoto zápasu. Domácí zaútočili ve dvou, Sluštík předal puk PATRIKU GOLOVI, a ten i za pomocí teče obránce Orlové překonal brankáře Ovčariho. Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    00:31
    Vyloučení v týmu HC Tatra Kopřivnice (Josef Zuzaník – 2+2 min, vysoká hůl).

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 3. Gola (Sluštík), 14. J. Mach (Tomášek), 22. Kofroň (Mach), 33. Červenka (Sluštík), 38. Zuzaník (M. Mach., Suchý), 50. Tomášek (J. Mach, Havránek), 54. Kofroň (Krutil) – 5. Brodek (Smrčka, Tomis), 16. Achmetjanov (Šmíd, Ballner), 20. Tvrdík (Brodek)


    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž, Ficek, Krutil, Zuzaník, Bail, Marek (A), Fojtík – Hrubý, Havránek, Korec, J. Mach (C), M. Mach, Červenka, Suchý, Tomášek, Kofroň, Gola, Sluštík (A)
    MSK Orlová: Ovčaři (Svoboda) – Janiczek, Tomis (C), Szturc, Kropka, Spálovský, Štěpánek, Šendera – Ballner, Smrčka, Šmíd, Kovařík, Klíma, Tvrdík, Brodek, Achmetjanov
    thejrc.org