Kobra – Chomutov 1:8 (kon.) | Liberec – Slavia 3:4 (po pr.) | PZ Kladno – Sparta 1:9 (kon.)
Kladno – HC Litvínov 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Vítkovice 3:4 (0:3 po s.n.) | Warriors Brno – Přerov 5:3 (kon.)
Třinec – Zlín 3:4 (po pr.) | K. Vary – Třemošná 1:2 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 0:4 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 3:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Olomouc 2:1 (kon.) | Vsetín – Technika Brno 6:0 (kon.)
Pardubice – Havířov 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 5:10 (kon.) | Tábor – Mladá Boleslav 3:6 (kon.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:4 (0:2, 1:0, 2:1 - 0:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 10.01.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    64:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, Pražané přece jenom vítězí! JAKUB ALTRICHTER si najel až před branku, načež zakončil zcela přesně pod vyrážečku povyjetého Vopravila. 3:4! Bez asistence.
     
    58:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři zaslouženě vyrovnávají! Bennet Rossmy dlouho držel puk za Pittrem, kde přemýšlel, co dál. Mezitím se na brankovišti uvolnil LUKA VODLAN, jenž si počkal na přihrávku a zavěsil pod břevno! Asistence: Bennet Rossmy, Petr Gajda.
     
    42:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskově je to zas jen o gól! Bennet Rossmy uspěl na buly v útočném pásmu a poslal touš čistě za sebe. Tam hlídkoval PETR GAJDA, jenž ho bez přípravy napálil na branku a Michal Pittr nestihl zareagovat! Asistence: Bennet Rossmy.
     
    41:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šťastný, nicméně velice důležitý gól pro Pražany! Šimon Slavíček se mezi kruhy snažil o střelu. Rozhodil jej obránce, zkusil to tedy bekhendem z otočky. Před Vopravila, který zasáhl betonem, rychle dojel JAKUB ALTRICHTER a na dva pokusy poslal touš za jeho beton. Asistence: Šimon Slaviček, Vojtěch Malínek.
     
    32:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Máme sníženo, 1:2! PETR GAJDA si v prostoru mezi kruhy pohrál s pukem na hokejce, připravil si jej ke střele, a trefil se zcela přesně mezi betony Michala Pittra. Asistence: Ondřej Culek.
     
    19:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Penaltu si vzal na povel kapitán ŠIMON RULC, který to udělal parádně. Proti Štěpánu Vopravilovi se rozjel spíše pomaleji, těsně před ním rychle zamíchal černou gumou na čepeli a bekhendem ji vsunul do volného okénka v brance! Bez asistence.
     
    11:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané mizernou disciplínu šelem trestají pěkným gólem! Akci tří proti dvěma táhl po levém křídle Jakub Altrichter, jenž poslal kotouč na brankoviště, kam si najel ŠIMON SLAVIČEK, jehož teč zapadla do sítě. Asistence: Jakub Altrichter.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 33. Gajda (Culek), 43. Gajda (Rossmy), 59. Vodlan (Rossmy, Gajda) – 12. Slavíček (Altrichter), 20. Rulc (TS), 42. Altrichter (Slavíček, Malínek), 65. Altrichter


    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík (A), Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura (A), Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy (C), Gajda.
    HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Stejskal, Svoboda, Hrdlička, Palát, Kluch – Svoboda, Malínek, Greguss, Altrichter, Slavíček (A), Skoupý, Hofmann (A), Vlasák, Rulc (C), Krásný.

    Rozhodčí: Wagner – Grundler, Serbus.
    thejrc.org