Litvínov – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.)
Liberec – Olomouc 5:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 2:3 (1:3 po s.n.) | Sparta – Zlín 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 11.01.2019, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:17 Tomáš MIKÚŠ - 3:1
     
    31:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali kontaktní branky. TOMÁŠ MIKÚŠ byl neobsazený před Dostálem, který si chtěl pokrýt přední tyč, ale autor branky kotouč zvedl a trefil se přesně do míst, kde Dostál nemohl být. Asistence: Roman Vlach a Jakub Černý.
    09:05 Petr HOLÍK - 3:0
     
    09:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Začíná to být slušná kanonáda. PETR HOLÍK se dva zápasy nemohl bodově prosadit, nyní se možná dokázal odšpuntovat. Ujel po pravé straně, vystřelil, Novotný puk vyrazil jen před sebe a brněnský štírek si dojel pro dorážku a dopravil puk potřetí do sítě. Asistence: Peter Mueller.
    05:01 Jan ŠTENCEL - 2:0
     
    05:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je tu v rychlém sledu druhý gól domácího výběru. Po vyhraném buly Čermáka se dostal ke střele od modré čáry JAN ŠTENCEL, gólman Novotný nic neviděl a ačkoliv si sáhl na kotouč, nějak se mu vymotal z výstroje a skončil smolně v síti. Asistence: Leoš Čermák.
    03:26 Martin ZAŤOVIČ - 1:0
     
    03:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi slušný úvod zápasu pro domácí hokejisty. MARTIN ZAŤOVIČ má letos čuch na góly a umí být ve správný moment na správném místě. Po střele Němce se puk odrazil od zadního mantinelu před Novotného bránu a brněnský útočník prakticky bez problémů zavěsil do karlovarské sítě. Novotný sice reagoval, ale pozdě. Asistence: Ondřej Němec, Ivan Baranka.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 4. Zaťovič (O. Němec, Baranka), 6. Štencel (L. Čermák), 10. P. Holík (Mueller) – 32. T. Mikúš (R. Vlach, J. Černý)


    HC Kometa Brno: Dostál (Vejmelka) – Baranka, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Střondala, Plekanec, Mallet – Köhler, Hruška, R. Zohorna – Vondráček, L. Čermák (C), Kusko.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (10. Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, Kozák, Šafář, M. Rohan (A), Podlipnik – T. Rachůnek, Gríger, Flek – O. Beránek, Balán (A), Kohout – Stloukal, Skuhravý (C), J. Černý – T. Mikúš, R. Vlach, Lapšanský.

    Rozhodčí: Hribik, Kubičík – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    thejrc.org