Litvínov – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.)
Liberec – Olomouc 5:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 2:3 (1:3 po s.n.) | Sparta – Zlín 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:2 (2:0, 0:1, 1:1)
Berani Zlín
Pátek 11.01.2019, 18:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    PSG Berani Zlín

    Podobnou situaci zažívají také ve Zlíně. Tým z Baťova města prohrál poslední čtyři zápasy a vinou těchto nezdarů se také propadl v tabulce až na aktuálně jedenácté místo v tabulce extraligy. Ševci navíc obecně od začátku prosince vyhráli pouze dvakrát, v Mladé Boleslavi a poté doma před svými diváky nad Hradcem Králové, který porazili v gólové přestřelce. Naposledy však srazil zlínské plány útočník Milan Gulaš, který hattrickem zařídil Moravanům čtvrtou porážku v řadě.

    Poslední zápasy:
    Zlín – Hradec Králové 6:4
    Karlovy Vary – Zlín 4:3n
    Zlín – Liberec 2:4
    Vítkovice – Zlín 6:1
    Zlín – Plzeň 2:3p

    Kanadské bodování:
    Jiří Ondráček (10+14); 33 zápasů
    Tomáš Fořt (8+12); 30 zápasů
    Pavel Kubiš (10+8); 33 zápasů
     
    HC Sparta Praha

    Sparťanští hokejisté mají za sebou divoké období, během vánočních svátků porazili pouze Mladou Boleslav, a to nejtěsnějším možným rozdílem. Nyní se však svěřenci trenéra Uweho Kruppa trochu zvedli a mnozí sparťanští fanoušci si v mysli říkají, že by se mohlo blýskat na lepší časy. Sparťané v posledním utkání totiž přetlačili velmi houževnatou Olomouc 3:0 a Matěj Machovský si připsal čtvrté čisté konto v této sezoně.

    Poslední zápasy:
    Plzeň – Sparta 5:2
    Sparta – Pardubice 1:3
    Sparta – Ml. Boleslav 1:0
    Sparta – Chomutov 3:4
    Olomouc – Sparta 0:3

    Kanadské bodování:
    Petr Vrána (8+15); 32 zápasů
    Lukáš Pech (8+13); 21 bodů
    Miroslav Forman (6+14); 30 zápasů
     
    Vzájemné zápasy:

    Oba soupeři se v této sezoně potkali už dvakrát a zajímavostí je, že v každém duelu se radoval vždy hostující tým. Poprvé zažili tento pocit Zlínští při své návštěvě v Praze, když vyloupili vysočanskou arénu poměrem 5:1. V odvetě na zlínském ledě se už zase radovali Pražané, kteří zejména po skvělém výkonu brankáře Matěje Machovského zvítězili 4:0.

    8 kolo: Sparta – Zlín 1:5
    21. kolo: Zlín – Sparta 0:4
     
    Krásný hokejový podvečer. Základní část Tipsport extraligy dnes pokračuje svým 34. kolem a my se zaměříme na duel mezi domácí Spartou a Zlínem. Naváží sparťané na předchozí duel v Olomouci nebo se Berani zvednou a přeruší sérii čtyř porážek v řadě? Utkání startuje v 18:30 a vy můžete být u toho!
    V rámci rošády v uplynulém týdnu putoval Jakub Sedláček ze Zlína do Sparty a Libor Kašík se vrátil do Zlína. Tito dva brankáři se tak v pátek mohou postavit proti sobě.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Piskáček, Delisle, Blain, Kalina, Tomáš Dvořák, Košťálek, T. Pavelka – Buchtele, P. Vrána, Kudrna – Smejkal, Klimek, Forman – Kumstát, Pech, Rousek – Jones, Sill, Klíma.

    PSG Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek, Žižka, Řezníček, Valenta, Zbořil, Padrnos – Kubiš, Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, P. Sedláček, E. Kulda – Herman, Honejsek, Okál – Popelka, Fryšara, Šlahař.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Frodl, Lederer.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Úvodní vhazování vyhráli hosté ze Zlína a ihned se vrhají do útoku. V obranném pásmu ale skvěle zapracoval Piskáček a domácí vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    00:51
    Buchtele dostal přihrávku přesně na hokejku, chyběli mu ale centimetry k tomu, aby se dostal do zakončení. Freibergs byl u puku dříve a odpálil ho pryč.
     
    01:18
    Sparťané se po vyhraném vhazování udrželi v útočném pásmu a Vrána se už obtáčel kolem modré čáry do zakončení. Proti dvěma protihráčům ale neměl šanci.
     
    01:58
    Na zteč se znovu vydali Zlínští, ale nic vážného z toho pro domácí obranu nebylo. Machovský nemusel zasahovat ani po pokusu Noska od modré čáry.
     
    02:12
    Domácí hokejisté si nyní neporozuměli v rozehrávce a rozhodčí okamžitě píská zakázané uvolnění. Buly u Machovského vyhráli sparťané a drží puk na holích.
     
    02:48
    Čtvrtá útočná formace Zlína se snažili proniknout skrz modrou čáru do útoku. Šlahař ještě bojoval o puk v rohu kluziště, ale proti Piskáčkovi nebyl úspěšný.
     
    03:26
    Hraje se téměř bez přerušení. Sparťané operovali v útočném pásmu, Dvořák si rozmyslel svoji střelu a nahrál Košťálkovi, který však střílel mimo branku.
     
    04:25
    Dobrá šance na domácí straně. Jeden ze sparťanů nahazoval kotouč na branku a Vrána tečoval jen těsně vedle Kašíkovy svatyně. Hosté se osvobozují.
     
    05:09
    Michal Popelka byl úspěšnější v souboji u mantinelu proti Rouskovi, nicméně domácí Jan Piskáček rychle odstavil od puku zlínského útočníka.
     
    06:12
    Blain rozehrál od modré čáry na najíždějícího Vránu, Zlínští ale ihned za modrou čárou se zmocnili puku a ujížděli do protiútoku, který kočíruje Machovský.
     
    06:52
    Nosek si našel odražený kotouč u branky a okamžitě střílel. Střela mu ale nesedla a ve sparťanské kleci místo kotouče skončil jeden ze zlínských útočníků.
     
    07:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nová posila KEVIN KLÍMA se prosazuje! Domácí útočník v barvách svého klubu najel s pukem do útočného pásma a střelou nad lapačku překonal Kašíka. Asistence: Zach Sill, Jan Košťálek.
    07:11 Kevin KLÍMA - 1:0
     
    07:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    A zanedlouho je tu další sparťanský úder. Pech v situaci dva na jednoho našel Kumstáta, který puk netrefil. Akce však pokračovala a LUKÁŠ PECH zpoza branky prostřelil bezmocného Kašíka ve zlínské brance. Asistence: Petr Kumstát.
    07:36 Lukáš PECH - 2:0
     
    08:41
    Zlínští se snaží o rychlou odpověď a tlačí domácí v jejich obranném pásmu. Lakatoš nabíjel Noskovi na modrou čáru, ten si poodstoupil a ještě nahrál na svého kolegu. Machovský tuto střelu bez problémů zneškodnil.
     
    09:29
    Daleko nebezpečnější byla situace krátce poté. Edgard Kulda si našel kotouč před Machovským a vypálil z otočky. Jeho rána ale branku minula o dobrý metr.
     
    09:55
    Popelka přejel útočnou modrou čáru a už hledal před brankou připraveného Šlahaře. Zlínský útočník ale na puk nedosáhl a Machovský nemusel zasahovat.
     
    10:11
    Šlahař se však činil o pár minut později, když nahazoval puk z rohu kluziště rovnou na Machovského, který musel být ve střehu. Vhazování v obranném pásmu Sparty.
     
    10:25
    Nosek střílel ihned po přejetí útočné modré čáry a před brankou ještě clonil ve výhledu Machovskému Kubiš. Sparťanský brankář si našel puk ve své lapačce.
     
    11:16
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Sill si počkal na přihrávku od svého obránce, v situaci dva na jednoho zasekl a hledal před brankou Klímu, ale neúspěšně.
     
    12:07
    Honejsek našlápl ve středním pásmu a dral se skrz sparťanské obránce do zakončení směrem dopředu. Hned za modrou ho však zastavil Pavelka.
     
    12:48
    Sparťanští útočníci znovu v akci v útočném pásmu. Kudrna si najížděl na přihrávku od svého spoluhráče, ale u levé tyčky Kašíkovy branky úspěšný nebyl.
     
    13:08
    Kalina se zmocnil puku v obranném pásmu a snažil se rozehrát na své útočníky vepředu. Tam nikdo z jeho spoluhráčů nebyl a puk končí na zlínských holích.
     
    13:39
    Nyní už to bylo o poznání nebezpečnější! Berani ujeli do přečíslení dva na jednoho, obránce Valenta našel na druhé straně Lakatoše, který trefil pouze betony brankáře Machovského.
     
    14:37
    Domácí se natlačili před branku soupeře, ale nic z toho nebylo. Poté chtěli Zlínští přejít přes modrou čáru příliš rychle, čehož si rozhodčí všiml a píská ofsajd.
     
    15:30
    Vrána ve spolupráci s Dvořákem v obranném pásmu vyhodili kotouč do středního pásma a následně se i vydali útočit. Tam ale byl připravený zlínský Nosek.
     
    16:07
    Sparťanům to nedalo a hned poté to zkoušeli znovu. Pavelka našel najetého Andreje Kudrnu, který v dobré rychlosti trefil pouze lapačku brankáře Kašíka.
     
    16:56
    Další zakázané uvolnění na straně domácího výběru. Piskáček vyslal ze své hole opravdu dělovku na Jonese, která nešla zpracovat. Buly po pravici Machovského.
     
    17:19
    Pech si musel dávat pozor na dotírajícího Popelku v obranném pásmu a zvládl to na jedničku. Dvořák se ještě vydal na pomoc a sparťané mohou vystřídat.
     
    17:47
    Další vhazování v obranném pásmu Sparty vyhráli naopak hosté, kteří se ale vinou špatné přihrávky sami vyhnali z útočného pásma. Škoda pro Berany.
     
    18:19
    A znovu to zkoušel lotyšský útočník Edgars Kulda. Machovský byl spolu se svými obránci zcela mimo svoji pozici, ale zlínský útočník netrefil kotouč ideálně.
     
    19:20
    V závěru první třetiny domácí zatlačili svého soka v jeho obranném pásmu. Kudrna kličkoval v rohu kluziště, na modré Piskáček, ale v rozhodujícím momentu upadl.
     
    19:57
    Poslední akci měli přeci jen na svědomí hosté ze Zlína. Jakub Šlahař se však nevymotal z rohu kluziště a obránce Blain s kotoučem na holi kontroluje hru.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla vyrovnaný hokej, který o trochu více seděl domácím hokejistům. Ti v polovině první části dvakrát prostřelili Kašíka, poprvé se prosadil Kevin Klíma a o necelou minutu později také Lukáš Pech. Do kabin tak jistě odcházejí spokojenější domácí hráči.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:21 hodin.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:07
    Domácí se hned zkraje druhé třetiny vrhli do útočného pásma, Kašík ale nemusel zasahovat a Zlínští také později dopravili kotouč alespoň do středního pásma.
     
    21:39
    Naopak Machovský musel být ve střehu, když na něj mířila střela z levého kruhu pro vhazování. Domácí brankář bez větších obtíží ukryl puk ve své náruči.
     
    22:16
    Sparťané opět v útoku. Sill hledal před brankou Klímu, kterému ale přeskočil puk čepel. Druhý jmenovaný si pak ještě našel puk, ale nic z toho nebylo.
     
    22:43
    První přesilovku si v tomto utkání vyzkouší sparťané. Hostující útočník Štěpán Fryšara (ZLN) míří na dvě minuty na trestnou lavici za zásah do nohou.
     
    23:49
    Tuto přesilovou hru si sparťané za rámeček určitě nedají. Košťálek sice vyslal střelu od pravého kruhu, ale tato střela nenadělala Kašíkovi větší problémy.
     
    24:19
    Obrovská šance ve vlastním oslabení Zlína! Berani ujeli do přečíslení tři na jednoho, Herman si vyměnil puk s Ondráčkem a první jmenovaný střílel pouze do betonů brankáře Machovského!
     
    25:08
    Hosté kompletní, ale sparťané se přeci jen dostali ještě do dobré šance. Smejkal úplně sám před brankou volil zakončení, puk proklouzal těsně vedle branky.
     
    25:56
    Zlínští hokejisté byli při svém přechodu modré čáry nyní příliš netrpěliví a rozhodčí píská postavení mimo hru. Oba celky posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    26:52
    Sparťané vyhráli vhazování v útočném pásmu a Kudrna bez váhání vypálil. Kotouč byl ještě někým tečován, ale Kašík si ho našel a svou lapačkou zkrotil.
     
    27:16
    Zlínští při svém krátkém pobytu před Machovským museli rychle spěchat zpět před svého brankáře. Hned dva sparťané nepříjemně doráželi, Kašík situaci ustál.
     
    27:53
    Obránce Valenta trochu zklidnil hru v obranném pásmu a hosté mohli zaútočit. Pozorná sparťanská obrana jim to však nedovolila a puk je ve středním pásmu.
     
    28:18
    Lukáš Rousek rychle přejel útočnou modrou čáru a v situaci jeden na jednoho. Sparťanský útočník se však zamotal do svých kliček a Valenta mu puk odebral.
     
    29:18
    Čtvrtý sparťanský útok zahrozil. Klíma dobře podržel kotouč na pravém kruhu a počkal si, až mu přijede Jones, ten však svou střelou prověřil jen Kašíka.
     
    30:13
    Buchtele teď využil trochu volného prostoru ve středním pásmu a nahodil kotouč na Libora Kašíka. Sparťané mezitím vyměňují své hráče na ledové ploše.
     
    30:54
    Hosté z Moravy se budou muset znovu bránit. Edgars Kulda (ZLN) totiž vyfasoval od sudích dvě minuty za podrážení. Sparťany tak čeká další přesilová hra.
     
    31:29
    Domácí jsou usazeni v útočném pásmu a Klíma mohl pomýšlet na další gólový úspěch. Pavelka mu naservíroval kotouč do mezikruží, kde však první jmenovaný nastřelil jen držadlo hokejky Kašíka.
     
    32:02
    Sparťané znovu vyhráli vhazování v útočném pásmu a kombinovali. Košťálek střílel od modré čáry, před Kašíkem ještě clonili další sparťané, puk šel mimo.
     
    32:34
    Kašík musel být na pozoru, teď už to vypadalo hrozivě. Jeden z domácích beků nahodil na branku Zlína, kde třikrát dorážel Kumstát, ale ani on nepřekonal Kašíka.
     
    33:31
    Zlínští už hrají opět v plném počtu hráčů na ledě a snaží se vymyslet něco směrem dopředu. Sparťané se raději dopouštějí zakázaného uvolnění a vyhazují puk ven.
     
    33:59
    Zlínští se snažili o útočení, Jakub Šlahař dlouho manévroval s pukem za brankou Machovského, tam ho však od něj odstavil jeden z domácích obránců.
     
    34:21
    Miroslav Forman si vzal kotouč v obranném pásmu a okamžitě s ním pádil před Kašíka. V rohu kluziště po levici Kašíka ale puk po dobré práci Zlínských ztratil.
     
    34:39
    Kevin Klíma vyhrál vhazování v útočném pásmu a Sill z toho mohl těžit, když nahrál na modrou, tam ale Dvořákovi jeho střela nesedla úplně podle představ.
     
    35:23
    První hru v početní převaze si vyzkouší také Zlínští. Kanadský útočník Blair Jones (SPA) se provinil podrážením a už putuje na trestnou lavici.
     
    36:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté se usadili před Machovským a hned je z toho snižující gól. Kubiš vyslal ránu, kterou ještě stihl tečovat volný TOMÁŠ FOŘT, který nehlídán sparťanskou defenzivou usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Pavel Kubiš, Jiří Ondráček.
    36:02 Tomáš FOŘT - 2:1
     
    36:59
    Zlínští jsou při chuti a tlačí se za vyrovnáním. Menší rozruch na Machovského brankovišti nevedl k úspěchu, na druhé straně je pak hned nato pískán ofsajd.
     
    37:46
    Herman to vyřešil skvěle v obranném pásmu, navíc se mu podařilo uvolnit jednoho ze svých spoluhráčů, ale akci zastavil hvizd čárového sudího. Ofsajd.
     
    39:07
    Na ledě se trošku přiostřilo. Piskáček dostal naloženo u zlínské střídačky a mstít se ho vydal Forman. Menší potyčku rozhodčí vyřešili vyloučeními. Pavel Sedláček (ZLN) společně s Dominikem Lakatošem (ZLN) vyfasovali dvě minuty za hrubost, na opačné straně Miroslav Forman (SPA) dostal čtyři minuty. Bude se pokračovat v klasickém počtu v pěti na obou stranách.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je taktéž u konce. Prostřední dějství se neslo v podobném duchu jako to první. Zlínští se postupně dostávali do mešního tlaku, který nakonec také dokázal zužitkovat svým gólem Tomáš Fořt. Do třetí třetiny půjde Sparta s jednobrankovým vedením.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:18 hodin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    Sparťané vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a hned se hnali dopředu. Přihrávku na modrou Piskáček nezpracoval a domácí musí vyklidit útočné pásmo.
     
    41:08
    Sparťané teď zase zahrozili. Rousek dojel kotouč před Kašíkem, který vystartoval ze své brány a rybičkou zabránil dalšímu sparťanskému gólu!
     
    41:45
    Dvořák kontroluje situaci za svou brankou a raději vyhazuje kotouč do středního pásma, kde jsou však připraveni jenom hráči ve žlutých dresech.
     
    42:20
    Domácí hráči zase v útočném pásmu. Zach Sill se tlačil do zakončení od mantinelu, nicméně proti přesile zlínských hráčů neměl šanci na nějaký úspěch.
     
    43:38
    Fryšara operoval s pukem za brankou Machovského, před brankou čekali další dva jeho spoluhráči, ale přihrávka skrz brankoviště neprošla. Puk končí vedle.
     
    44:23
    Aktivní Klíma dostal přihrávku úplně sám před brankou Kašíka se snažil rychle zakončit svižnou střelou, ale neposedný puk po ledě nakonec nedokázal trefit.
     
    45:07
    Po delší době se bude vhazovat v útočném pásmu Zlína. Fořt se tlačil doslova jako buldok do branky Machovského, který přikryl puk svojí lapačkou.
     
    45:32
    A právě zlínský útočník Tomáš Fořt je dalším, kdo si dvě minuty posedí na trestné lavici. Zlínský hráč vyfasoval dvouminutový trest od rozhodčích za pozdní dohrání.
     
    46:42
    Sparťanům se nedaří ani tato přesilovka. Vrána teď navíc zazmatkoval před vlastním brankářem a celou situaci musel hasit až brankář Machovský, úspěšně.
     
    47:16
    Domácí rozehráli další útočnou akci až z obranného pásma, Kudrna posunul kotouč na Klímu, ten byl však až příliš ve velké rychlosti na to, aby kotouč zpracoval.
     
    47:32
    Berani hrají opět v plném počtu a tlačí na sparťanskou defenzivu. Nosek vypálil od modré čáry, před brankou se snažil tečovat Šlahař, puk šel ale jen mimo.
     
    48:39
    Zlínští hokejisté viditelně chtějí vyrovnat, ale sparťané zatím nedělají v obranné činnosti velké chyby. Nyní končí puk po bloku jednoho z nich až v ochranné síti.
     
    48:51
    Vhazování před Machovským vyhráli domácí sparťané, Delisle okamžitě hledal své spoluhráče vepředu a nakonec Kašík musel přikrýt puk před aktivním Sillem.
     
    49:02
    Sparťané ještě okupovali útočné pásmo. Vrána posunul puk křížem až na pravý kruh Kudrnovi, ten ale svou střelou příklepem netrefil ideálně zlínské zařízení.
     
    49:54
    Smejkal ve spolupráci s Pavelkou uklidnili hru v obranném pásmu, ale Zlínští krátce nato zavítali do útočného pásma. Machovský nemusel zasahovat.
     
    50:44
    Řezníček nastřelil kotouč od modré čáry rovnou na branku Sparty, kde ještě byli připraveni další dva zlínští útočníci. Machovský vyrazil kotouč mimo nebezpečí.
     
    51:43
    Zlínští měli nyní slušný tlak v útočném pásmu. David Nosek dvakrát nebezpečně vypálil od modré čáry, sparťanský brankář opět musel zasahovat.
     
    52:33
    Valenta úplně osamocen na vrcholu pravého kruhu pro vhazování chtěl hned střílet, na poslední chvíli mu do rány padl obětavý obránce Jeremie Blain.
     
    52:49
    Sparťané budou mít možnost trochu se srovnat ve své další přesilové hře. Útočník Jakub Herman (ZLN) totiž dostal menší trest od rozhodčích za hákování.
     
    52:57
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hlavní rozhodčí zkoumal video, ale nakonec gól platí. Blain nahazoval kotouč na branku hostí a ANDREJ KUDRNA šťastně tečoval puk do zlínské branky. Asistence: Jeremie Blain, Petr Vrána.
    52:57 Andrej KUDRNA - 3:1
     
    54:33
    Sparťané vyhráli vhazování v obranném pásmu a chtěli zaútočit. Pech obloučkem o mantinel chtěl vyslat dopředu Rouska, kotouč byl ale příliš rychlý.
     
    55:03
    Velká šance domácích. Blain vystihl hostující rozehrávku a našel před brankou ještě lépe postaveného Jonese, který sám před Kašíkem nastřelil jeho betony.
     
    55:57
    Zlínský Nosek nastřeluje kotouč do útočného pásma a hosté se pokusí o další nápor na sparťanskou branku. Nyní ovšem puk končí v hledišti, hra je přerušena.
     
    56:39
    Klimek spěchal za pukem do útočného pásma, měl k němu ale moc daleko, čehož využil vracející se obránce Zlína. Hosté mají puk ve své moci na hokejkách.
     
    57:08
    A mohlo být zle. Kubiš se vymanil od mantinelu a našel před brankou obránce Tomáše Valentu, jehož střela zápěstím letěla pouze mimo branku Machovského.
     
    58:08
    Menší komplikace pro sparťanské plány na dnešní tříbodové vítězství. Útočník Jan Buchtele (SPA) totiž vyfasoval od rozhodčích dvě minuty za zdržování hry.
     
    58:23
    Zlín právě vstřelil branku!
    A hosté se prosazují. Zlínští trenéři si vzali oddechový čas, odvolali brankáře a vyplatilo se. Sedláček udržel kotouč, který se poté dostal až k Noskovi, jenž vystřelil a odražený puk dorazil do sparťanské klece útočník DOMINIK LAKATOŠ. Asistence: David Nosek, Ralfs Freibergs.
    58:23 Dominik LAKATOŠ - 3:2
     
    59:20
    Zlínští hokejisté nadále zkouší hru bez brankáře, Jiří Ondráček zkoušel střílel dvakrát z otočky, ale sparťanská obrana v čele s Machovským to zvládla.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání je za námi! Sparťané ve třetí třetině navýšili svoje hubené vedení zásluhou Andreje Kudrny, ale těsně před koncem zápasu se ještě stihl prosadit Dominik Lakatoš, který stanovil definitivní tečku za tímto duelem. Sparťané doma berou výhru 3:2.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, já se s Vámi loučím a přeji hezký víkend. U dalších online přenosů se budu těšit. (21:00:29)
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Klíma (Sill, Košťálek), 8. Pech (Kumstát), 53. Kudrna (Blain, P. Vrána) – 37. Fořt (Kubiš, J. Ondráček), 59. Lakatoš (Nosek, Freibergs)


    HC Sparta Praha: Machovský (J. Sedláček) – Piskáček, Delisle, Blain, Kalina, Tomáš Dvořák, Košťálek, T. Pavelka – Buchtele, P. Vrána, Kudrna – Smejkal, Klimek, Forman – Kumstát, Pech, Rousek – Jones, Sill, Klíma.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Freibergs, Nosek, Žižka, Řezníček, Valenta, Zbořil, Padrnos – Kubiš, Fořt, J. Ondráček – Lakatoš, P. Sedláček, E. Kulda – Herman, Honejsek, Okál – Popelka, Fryšara, Šlahař.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Frodl, Lederer
    thejrc.org