Novosibirsk – Čerepovec 4:5 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 4:3 (kon.) | Ufa – Soči 5:4 (po pr.)
N.Novgorod – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 6:0 (kon.)
HC Slovan – Viťaz 1:3 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
Severstal Čerepovec
Pátek 11.01.2019, 13:30 • Sibir Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:56:02)
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Furch (CER) – 28 zákroků, 4 góly, 87,5%
     
    Dnešní duel sledovalo 5050 diváků.
     
    Střely na branku: 32 – 35
     
    Je konec! Severstal Čerepovec nakonec zvládl obrovskou bitvu na ledě Novosibirsku! Domácí celek přitom ve třetí části dokázal vyrovnat, když se prosadil Klimontov a Sajustov! Vyrovnaný stav ale vydržel jen do 58. minuty, kdy se prosadil Geraskin, jehož branku musel posvětit videorozhodčí! Závěr si už hosté pohlídali a nepustili domácí hráče do hry bez brankáře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Až nyní se domácí brankář dostává na střídačku a Novosibirsk zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:18
    Jurij Trubačjov dostal přihrávku na modrou čáru, ale hosté už nikam nespěchají. Severstal se hlavně snaží hrát s kotoučem na hokejce.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:16
    Hostující branku ještě musel potvrdit rozhodčí u videa!
    57:16 Igor GERASKIN - 4:5
     
    57:16
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    To je závěr jako hrom! Hostující Čerepovec dokázal umlčet celou halu a znovu se dostává do vedení! IGOR GERASKIN dostal vynikající přihrávku před branku a doklepl puk do sítě! Asistence: Daniil Vovčenko, Jurij Trubačjov.
     
    56:52
    Domácí fanoušci jsou za poslední minuty hodně namlsaní a hlasitým skandováním ženou své oblíbence do útoku. Furch si připsal úspěšný zákrok.
    56:12 Dmitrij SAJUSTOV - 4:4
     
    56:12
    Sibir právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí celek dotatuje náskok svého soupeře! Hala je na nohou! DMITRIJ SAJUSTOV dokázal se štěstím přehodit kotouč za záda Dominika Furcha! Asistence: Jegor Milovzorov.
     
    55:42
    Maxim Kazakov se dostal k odraženému puku v útočném pásmu, jenže jeho dorážka skončila na betonu Dominika Furcha. Vhazuje se po jeho levici.
     
    55:26
    Dominik Furch znovu vyjel ven z branky, zastavil kotouč nahození po mantinelu a s přehledem rozehrál. Hosty čekají těžké minuty.
    54:56 Konstantin KLIMONTOV - 3:4
     
    54:56
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek stahuje náskok hostujícího celku na rozdíl jediné branky! KONSTANTIN KLIMONTOV dostal nabito na modrou čáru a jeho dělovka zapadla pod břevno! Asistence: Jegor Milovzorov, Shane Prince.
     
    54:10
    Tlak domácího celku nadále sílí, nicméně tomu schází střelba. Hráči v modrých dresech hýří aktivitou, ale obrana Severstalu hraje na jedničku.
     
    53:12
    Dmitrij Sajustov vybojoval kotouč v rohu útočného pásma a hledal Kazakova. Druhému jmenovanému jeho zakončení vůbec nesedlo.
     
    52:32
    Vladislav Kodola projel s pukem do útočného pásma, jenže jeho přihrávka bekhendem skončila na holi pozorného obránce.
     
    51:35
    Daniil Vovčenko vybojoval puk za brankou Dominika Furcha a bekhendem vyhodil puk do středního pásma.
     
    51:10
    Alexander Loginov dostal přihrávku do jízdy, prosmýkl se kolem soupeře na modré čáře, jenže přihrávkou na Savčenka celou akci Sibiru zbrzdil.
     
    50:25
    Alexander Loginov dostal nabito na modrou čáru, přehodil si kotouč na forhend, jenže jeho dělovka forhendem skončila na betonu brankáře Furcha.
     
    50:00
    Do konce utkání zbývá posledních deset minut a domácí celek se stále nemůže dostat do zakončení. Hráči Severstalu totiž skvěle obsazují prostor.
     
    49:32
    Jurij Trubačjov se dostal k odraženému kotouči, přehodil si jej na forhend, nicméně jeho rána forhendem byla nepřesná.
     
    49:12
    Furch musel znovu zasahovat! Tentokrát si český brankář povyjel proti zakončení od modré čáry a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    48:41
    Dominik Furch se přesunul k levé tyči a nepustil za svá záda nahození od mantinelu. Český brankář dnes předvádí dobrý výkon.
     
    48:15
    Domácí celek se stále nemůže usadit v útočném pásmu. Hráči v modrých dresech si dnes příliš nerozumí při kombinaci.
     
    47:36
    Hosté v plném počtu.
     
    46:27
    Po dalším souboji na modré čáře se kotouč od domácího Peltoly odrazil na střídačku. Novosibirsk se nemůže udržet v pásmu.
     
    46:10
    Domácí se usadili v útočném pásmu a hledají si prostor k zakončení. Obranné kvarteto hostujícího celku se však skvěle pohybuje.
     
    45:36
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Jevgenij Lapenkov – 2 min., vražení na hrazení).
     
    45:15
    Domácí v plném počtu.
     
    45:00
    Kudako nedosáhl na vyhození domácích na modré čáře a kotouč mu znovu utekl až za branku Dominika Furcha. Hosté musí začít nanovo.
     
    44:30
    Novosibirsku se podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Domácí se tentokrát brání skvěle. Přesilovka soupeře se chýlí ke konci.
     
    44:10
    Domácí fanoušci se po souboji v rohu obranného pásma dožadovali vyloučení jednoho z hráčů Severstalu. Rozhodčí hru ale nepřerušují.
     
    43:45
    Jurij Trubačjov dostal nabito na modrou čáru, nicméně svou střelou zápěstím trefil jen prvního hráče v modrém dresu.
     
    43:15
    Bude se znovu vulučovat! Dvě minuty za vysokou hůl dostává domácí Jukka Peltola.
     
    42:29
    Zatím sledujeme hodně opatrný vývoj utkání. Ani jeden z týmů se ve třetí části nikam nežene. Severstal si s přehledem hlídá svůj náskok.
     
    40:38
    Vladislav Kodola dostal přihrávku do jízdy, nicméně vinou špatného zpracování se nechal vytlačit a z ostrého úhlu už domácího brankáře nepřekvapil.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Hokejisté Severstalu se ihned vydali do útoku, ale přihrávka na pravou stranu byla nepřesná.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 20 – 27
     
    Druhá třetina končí! I po čtyřiceti minutách mohou být s aktuálním stavem spokojenější hostující hokejisté! Ve 25. minutě se totiž po krásné akci prosadil Vadim Kudako! Domácí celek sice dokázal snížit zásluhou Pervušina, jenže aktivní hokejisté Severstalu si znovu vypracovali střelecké pozice a Carter Ashton tečoval nahození od modré čáry do sítě. Po čtyřiceti minutách je stav 2:4.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:26
    Dmitrij Lukin vybojoval puk v rohu útočného pásma, zbavil se Ashtona a dokázal rozehrát na modrou čáru. Nikdo v modrém dresu si ale netroufl na střelu.
     
    38:02
    Alexander Šarov zavezl kotouč do útočného pásma a jeho zakončení bekhendem skončila v lapačce připraveného Dominika Furcha.
     
    37:25
    Sergej Monachov dostal přihrávku mezi kruhy, nicméně jeho zakončení zápěstím skončilo na rameni dobře postaveného brankáře.
     
    36:41
    Geoffrey Kinrade uspěl v souboji u mantinelu v útočném pásmu, jenže hráči Sibiru se k němu okamžitě sjeli a nenechali jej rozehrát.
     
    36:15
    Igor Geraskin spěchal za přihrávkou na polovinu soupeře, jenže pobídka byla příliš prudká a domácí zadáci měli ke kotouči o poznání blíže.
     
    35:34
    Geoffrey Kinrade se znovu natahoval po dlouhém nahození před branku Novosibirsku, jenže špičkou čepele tentokrát tečoval jen mimo tři tyče.
     
    35:12
    Novosibirsk se ihned po zisku kotouče tlačí do útoku, nicméně obrana Severstalu nadále pracuje opravdu skvěle a nedává soupeři prostor.
    34:18 Carter ASHTON - 2:4
     
    34:18
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hostující celek znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! Geoffrey Kinrade nahodil puk od modré čáry na domácí branku a dobře postavený CARTER ASHTON jeho pokus tečoval mezi tři tyče! Asistence: Geoffrey Kinrade.
     
    33:39
    Prince nahodil kotouč do rohu útočného pásma, nicméně nikdo v modrém dresu se mu nedokázal uvolnit a domácí přišli o míč.
     
    33:10
    Alexandr Petunin obětavým pádem na modré čáře dokázal odehrát kotouč do středního pásma. Novosibirsk v posledních minutách zlepšil svůj výkon.
     
    32:35
    Ivan Lekomcev jen nahodil kotouč za branku domácího celku a podobně jako jeho spoluhráči odjel na střídačku. Čerstvé síly posílá na led i hostující kouč.
     
    32:18
    Hosté v plném počtu.
     
    31:38
    Shane Prince se před brankou Severstalu natahoval po prudkém nahození, nicméně špičkou čepele nedokázal puk uklidit za záda Dominika Furcha.
     
    31:20
    Alexander Šarov dostal nabito na levý kruh, jenže jeho dělovka byla hodně pomalá a Dominik Furch se stačil přesmístit k levé tyči.
     
    30:18
    Vyloučení v týmu Severstal Čerepovec (Vladislav Kodola – 2 min., sekání).
     
    30:12
    Novosibirsk sehrál další rychlý přechod do útočného pásma. Na přihrávku z levé strany si nabruslil Danil Romancev, jehož rána byla nepřesná.
     
    29:45
    Domácí v plném počtu.
     
    29:15
    Carter Ashton dostal přihrávku do rohu útočného pásma, našel přihrávkou na modrou čáru Megalinského, ale jeho ránu zablokoval obránce.
     
    28:40
    Tentokrát se hráči Severstalu usadili v útočném pásmu a hledají si prostor, ze kterého by mohli ohrozit domácí klec. Obrana Severstalu zatím brání skvěle.
     
    28:15
    Hostům se v přesilovce vůbec nedaří. Domácím se znovu podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry za branku Dominika Furcha.
    27:45 Vladimir PERVUŠIN - 2:3
     
    27:45
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je šok! Domácí celek totiž dokázal skórovat v oslabení! Hned po vyhraném vhazování se hráči Novosibirsku vydali do útoku. Na krásnou přihrávku před branku si najel VLADIMIR PERVUŠIN a pohotově snížil! Asistence: Danil Romancev.
     
    27:35
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za podrážení dostává Nikita Michajlov.
     
    27:10
    Dominik Furch tentokrát vyjel ven z branky a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Jeho vyhození skončilo na hokejce Lapenkova.
     
    26:41
    Vladislav Naumov skvěle přistoupil k rozjetému soupeři u vlastní branky, tělem odtlačil hráče k mantinelu a připravil jej o puk.
     
    26:10
    Alexander Loginov vybruslil kolem branky do středního pásma, předal kotouč Taylorovi, nicméně jeho průnik skončil nepřesnou střelou do boční sítě.
     
    25:35
    Danil Romancev dostal další krásnou přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho dělovka prolétla kolem vzdálenější tyče.
     
    25:12
    Severstal se nadále tlačí do zakončení. Před brankou domácího celku nyní nebezpečně dotíral Ilja Chochlov, kterému zakončení zrovna nesedlo.
    24:07 Vadim KUDAKO - 1:3
     
    24:07
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal přidává další branku! Jegor Babenko projel s pukem do rohu kluziště, poslal prudkou přihrávku před branku a osamocený VADIM KUDAKO dopravil puk do sítě! Asistence: Jegor Babenko.
     
    23:24
    Dominik Furch si připsal další vynikající zákrok. Český brankář si povyjel proti ráně Naumova od modré čáry a ramenem vyrazil kotouč nad břevno.
     
    23:05
    Konstantin Alexejev se včas stáhl do rohu obranného pásma, kde uspěl v důrazném souboji s obráncem a připravil jej o kotouč.
     
    22:17
    Jegor Babenko ujel domácí obraně po levém křídle a z ostrého úhlu se dostal do zakončení. Jeho rána zápěstím skončila v lapačce pozorného brankáře.
     
    22:03
    Vladimir Pešechonov se tlačil do branky a dostal se k prudkému nahození z levé strany hrací plochy. Puk se od jeho hole odrazil do lapačky brankáře.
     
    21:41
    Vladislav Kodola si aktivním pohybem udělal prostor na modré čáře, dostal skvělou přihrávku na hokejku, jenže jeho zakončení bylo nepřesné.
     
    21:10
    Alexander Loginov projel s pukem do útočného pásma, snažil se prosmýknout mezi soupeře, ale zadáci v bílém mu nedali prostor k zakončení.
     
    20:51
    Daniil Vovčenko zavezl kotouč do útočného pásma a prověřil pozornost domácího brankáře střelou zápěstím. Alexej Krasikov ukryl puk do lapačky.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Severstal se ihned vydal do útoku, jenže nahození do rohu kluziště dojeli jen zadáci Novosibirsku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 5 – 15
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hosté! Severstalu totiž skvěle vyšel vstup do dnešního souboje. V 7. minutě totiž dokázal otevřít skóre Vladislav Kodola! O necelé dvě minuty později navíc přidal druhou branku Babenko! Novosibirsk přesto dokázal připravit odpověď. Přesilovou hru zužitkoval Alexander Loginov! Do kabin se proto odchází za stavu 1:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:24
    Jurij Trubačjov dostal prudkou přihrávku mezi kruhy, jenže ve velké rychlosti mu zakončení vůbec nesedlo a kotouč skončil vedle branky.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:41
    Vladislav Kodola se probil mezi dvojici hráčů na modré čáře a tlačil se do zakončení. Jeho pokus však skončil na betonu pozorného brankáře.
     
    18:12
    Pavel Vorobej dostal přihrávku do rohu útočného pásma a bekhendem poslal přihrávku před branku. Obrana situaci ustála, ale Novosibirsk zůstává u puku.
     
    17:32
    Domácí hráči se znovu ubránili jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění. Hra se po krátkém přerušení přesune zpět před domácí klec.
     
    17:12
    Jurij Trubačjov dostal přihrávku na levou stranu, projel s pukem do útočného pásma, ale jeho pokus forhendem skončil na betonu brankáře.
     
    16:35
    Zadáci Severstalu uklidňují hru za vlastní brankou. Nikdo v dresu domácího Novosibirsku soupeřovu rozehrávku nenapadá. Tempo hry poněkud opadlo.
     
    16:10
    Hosté přecházejí do bleskových protiútoku. Na konci dalšího z nich stál tentokrát Jevgenij Lapenkov, jenže jeho pokus prolétl kolem branky.
     
    15:39
    Vladimir Pervušin dostal krásnou přihrávku do jízdy, nabral rychlost ve středním pásmu, nicméně jeho pobídka na pravé křídlo byla hodně nepřesné.
     
    15:06
    Vladislav Kodola projel s pukem do útočného pásma a zakončil příklepem. Jeho dělovka však skončila na hrudi pozorného brankáře.
     
    14:32
    Dmitrij Megalinskij dostal přihrávku do prostoru na pravé straně, nahodil kotouč před branku Novosibirsku, jenže nikdo v modrém dresu nahození netečoval.
     
    14:10
    Domácí zadáci znovu uklidňují hru za vlastní brankou. Nikdo v bílém dresu tentokrát rozehrávku Severstalu neatakuje.
     
    13:29
    Na opačné straně se do brankoviště tlačil důrazný Jordan Caron, jenže Dominik Furch se stačil rychle přesunout a utěsnil mezírku u své levé tyče!
     
    13:10
    Igor Geraskin se před domácí brankou dostal k odraženému kotouči, jenže jeho zakončení forhendem skončilo v lapačce připraveného Krasikova!
     
    12:24
    Ofsajd také na druhé straně! Hra se v úvodní části dnešního souboje hodně kouskuje. Ani jeden z týmů se nemůže dostat do tlaku.
     
    12:03
    Další útočný výpad domácího celku zastavuje postavení mimo hru. Své postavení si nepohlídal Konstantin Alexejev. Vhazuje se ve středním pásmu.
    11:33 Alexander LOGINOV - 1:2
     
    11:33
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky! ALEXANDR LOGINOV dostal prostor na modré čáře a parádním nahozením propálil Dominika Furcha! Asistence: Shane Prince, Jukka Peltola.
     
    11:06
    Carter Ashton dostává dvě minuty za hákování.
     
    10:32
    Jurij Trubačjov se otočil kolem obránce v rohu útočného pásma, vybruslil si před branku, nicméně brankář Alexej Krasikov jeho pokus dokázal zastavit.
     
    10:06
    Jurij Trubačjov vyvezl puk z obranného pásma do pásma středního, kde našel Ashtona a vydal se do útoku. Jeho průnik však zastavil důrazný obránce.
     
    09:31
    Vladislav Kodola napadal rozehrávku soupeře v útočném pásmu. Domácí Dmitrij Sajustov se jej dokázal zbavit jen vyhozením puku na zakázané uvolnění.
     
    09:10
    Dmitrij Sajustov se dostal k odraženému kotouči a před dotírajícím soupeřem si pomohl rozehrávkou bekhendem. Domácí mohou přejít do útoku.
     
    08:26
    Hosté pokračují v aktivní hře. Severstal se znovu usadil v útočném pásmu a hledá si prostor, odkud by se dalo nebezpečně zakončit.
    08:03 Jegor Babenko - 0:2
     
    08:03
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A další zásah hostujícího celku! Domácí brankář neudržel ve výstroji dělovku od modré čáry. K odraženému kotouči se dostal aktivní JEGOR BABENKO, jež dopravil puk do sítě! Asistence: Vadim Kudako, Carter Ashton.
     
    07:30
    Nyní se probudili také domácí fanoušci, kteří hlasitě skandují a ženou své oblíbence do útoku. Obrana Severstalu zatím neměla moc práce.
     
    07:10
    Igor Geraskin zavezl puk za branku Novosibirsku, kde si jej přehodil na forhend a přihrál na modrou čáru. Nikdo v bílém jeho přihrávku nedojel.
    06:31 Vladislav KODOLA - 0:1
     
    06:31
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hostující Čerepovec se dostává do vedení! Alexandr Petunin přihrál zpoza branky VLADISLAVOVI KODOLOVI, který vystřelil zápěstím a vymetl horní roh branky! Asistence: Alexandr Petunin.
     
    06:10
    Daniil Vovčenko dostal přihrávku do rohu útočného pásma, zadovkou uvolnil Ashtona, jenže jeho nástřel nezasáhl nikoho v bílém dresu.
     
    05:40
    Alexander Loginov dostal přihrávku na modrou čáru, jenže měl velké problémy s převzetím kotouče a puk mu přes hokejku uskočil do středního pásma.
     
    05:10
    Loginov zavezl kotouč za vlastní branku a počkal na vystřídání svých spoluhráčů. Nikdo v bílém dresu akci Novosibirsku neatakuje.
     
    04:39
    Dmitrij Sajustov dojel v obranném pásmu odražený kotouč, dobře si jej zpracoval a vyvezl puk za modrou čáru. Hráči Novosibirsku mohou po dlouhé době zaútočit.
     
    04:12
    Domácí v plném počtu.
     
    03:28
    Daniil Vovčenko dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně jeho nahození domácí brankář dobře viděl a betonem vykopl kotouč k mantinelu.
     
    03:00
    Domácí celek se zatím brání skvěle. Alexander Loginov se za vlastní brankou dostal k odraženému kotouči a vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    02:12
    Bude se poprvé vylučovat! Dvě minuty za vysokou hůl dostává Dmitrij Lukin.
     
    02:08
    Až nyní se poprvé v utkání přerušuje hra. Vladimir Pešechonov byl moc aktivní a projel do útočného pásma, jenže před kotoučem. Píská se postavení mimo hru.
     
    01:35
    Alexander Loginov dojel odražený kotouč za brankou Severstalu, s přehledem si puk zpracoval a rozjel další akci. Domácí jsou v úvodu aktivní.
     
    01:10
    Shane Prince našel Alexejeva, který projel za brankou hostujícího celku a poslal přihrávku mezi kruhy. Nikdo v modrém dresu se ke střele nedostal.
     
    00:35
    Hokejisté Severstalu se vydali napadat rozehrávku domácího celku do jeho obranného pásma. Kinrade před dotírajícím Princem odehrál puk odrazem o mantinel.
     
    00:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování dnešního utkání. Komarov se s kotoučem ihned vydal do útoku, ale jeho přihrávka byla moc prudká.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba týmy už nastupují na ledovou plochu. Novosibirsk bude hrát v modrém, zatímco Severstal přijel v bílé sadě dresů
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemné duely

    Dnešní soupeři se spolu střetli na začátku září. Severstal doma slavil výhru 3:2.
     
    HK Sibir Novosibirsk

    Ani domácí Novosibirsk zatím neprožívá zrovna sezónu snů. Novosibirsk totiž odehrál čtyřicet šest utkání a získal v nich jen třicet šest bodů. Na jedenácté pozici Východní konference navíc ztrácí na play-off devět bodů. Poslední tři zápasy dokonce Novosibirsk ztratil v základní hrací době. Naposledy prohrál 5:3 na ledě Soči. Nejproduktivnějším hráčem je s osmnácti body Šarov.
     
    Severstal Čerepovec

    Severstal Čerepovec zatím prožívá hodně průměrnou sezónu. Dnešní hostující celek totiž dosud odehrál čtyřicet šest zápasů a vybojoval v nich jen třicet bodů. S touto vizitkou patří Severstalu jedenáctá pozice Západní konference. Na play-off už navíc ztrácí propastných osmnáct bodů. V minulém utkání však dokázal porazit Dinamo Riga. Nejproduktivnějším hráčem je Trubačjov se šestnácti body.
     
    Dobré odpoledne všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Sibirem Novosibirsk a Severstalem Čerepovec. Duel startuje ve 13:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 12. Loginov (Prince, J. Peltola), 28. Pervušin (Romancev), 55. Klimontov (Milovzorov, Prince), 57. Sajustov (Milovzorov) – 7. Kodola (Petunin), 9. Babenko (Kudako, Ashton), 25. Kudako (Babenko), 35. Ashton (Kinrade), 58. Geraskin (Vovčenko, Trubačjov)


    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (D. Taylor) – Loginov, K. Alexejev, Ilja Morozov, Naumov, Savčenko, D. Lukin, Klimontov, Vorobej – Prince, V. Komarov, J. Peltola – Sajustov, Milovzorov, Šarov – Kazakov, Pešechonov, Michajlov – Pervušin, Caron, Romancev.
    Severstal Čerepovec: Furch (Korobov) – Kinrade, Chochlov, Lekomcev, Glazkov, Megalinskij, Chabarov, A. Kulda, Kudako, Markovin – Monachov, Jakimov, Lapenkov – Trubačjov, Vovčenko, Geraskin – Petunin, Kodola, Ashton – Babenko, Nikolišin.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Birin – Buťjukov, Šalagin

    Diváci: 5050
    ocianews.com