Novosibirsk – Čerepovec 4:5 (kon.) | Magnitogorsk – Minsk 4:3 (kon.) | Ufa – Soči 5:4 (po pr.)
N.Novgorod – Jekatěrinburg 3:2 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Čeljabinsk 6:0 (kon.)
HC Slovan – Viťaz 1:3 (kon.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
5:4 (2:0, 1:1, 1:3 - 1:0)
HK Soči
Pátek 11.01.2019, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:32 Anton BURDASOV - 5:4
     
    64:32
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Autorem branky je ANTON BURDASOV, který neskutečnou ranou na pravém křídle posílá kotouč do šibenice. Ufa získává bod navíc a vítězí 5:4 po prodloužení. Asistence: Linus Omark.
    53:06 Sean COLLINS - 4:4
     
    53:06
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Autorem branky je SEAN COLLIN, který využil obrovské chyby v rozehrávce a srovnává na 4:4! Ufa totálně nezvládá třetí třetinu, kde jim došly síly. Asistence: Jegor Rykov a Martin Bakoš.
    52:43 Eric O'DELL - 4:3
     
    52:43
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči snižuje! Autorem branky je ERIC O'DELL, který nadvakrát dorazil kotouč do klece Fedotova. Ufa nezvládla závar před brankovištěm a opět si komplikují život! Asistence: Denis Mosaljov.
    51:30 Zachar ARZAMASCEV - 4:2
     
    51:30
    Ufa právě vstřelila branku!
    Druhá branka pro domácího obránce! Autorem branky je ZACHAR ARZAMASCEV, který využívá druhou přesilovou hru prudkou střelou z první. Ufa vede opět o dvě branky.Asistence: Anton Burdasov a Vladimir Tkačov.
    41:59 Vladislav KALETNIK - 3:2
     
    41:59
    Soči právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Soči! Autorem branky je VLADISLAV KALETNIK, který po pěkné kombinaci hostů na jeden dotek střílí na ose hřiště snižující branku na 3:2! Asistence: Jurij Alexandrov a Alexandr Polunin.
    38:25 Jyrki JOKIPAKKA - 3:1
     
    38:25
    Soči právě vstřelilo branku!
    Soči vykřesalo minimální naději! Autorem branky je JYRKI JOKIPAKKA, který v signalizovaném vyloučení nahodil puk na bránu Fedotova. Rána nakonec byla tak přesná, že domácí brankář poprvé kapituluje. Asistence: Robert Rosén.
    34:58 Vjačeslav SOLODUCHIN - 3:0
     
    34:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je nejspíš rozhodnuto! Autorem branky je VJAČESLAV SOLODUCHIN, který viděl odražený puk po úniku Kadějkina a již neměl problém umístit kotouč do odkryté kelce- 3:0! Asistence: Alexandr Kadějkin.
    15:42 Zachar ARZAMASCEV - 2:0
     
    15:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Ufa nakonec svou druhou přesilovou hru využívá! Autorem branky je ZACHAR ARZAMASCEV, který dostal puk na modrou od Omarka. Zacílil a prudkou ranou nedal Barulinovi šanci, Ufa má již dobrý náskok hned po prvních šestnácti minutách.Asistence: Linus Omark.
    02:43 Pjotr CHOCHRJAKOV - 1:0
     
    02:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí letí do rychlého vedení! Autorem branky je PJOTR CHOCHRJAKOV, který si najel do útočného pásma a na hranici pravého kruhu vyslal přesnou střelu k tyči. Barulin neměl moc šancí, protože střela byla nečekaná. Asistence: Anton Burdasov.

    Ondřej Klos

    Branky a nahrávky: 3. Chochrjakov (Burdasov), 16. Arzamascev (Omark), 35. Soloduchin (Kadějkin), 52. Arzamascev (Burdasov, Tkačov), 65. Burdasov (Omark) – 39. Jokipakka (R. Rosén), 42. Kaletnik (J. Alexandrov, Polunin), 53. O'Dell (Mosaljov), 54. Collins (Rykov, Bakoš)


    Salavat Julajev Ufa: Fedotov (Metsola) – Sergijenko, Panin (C), Koledov, Arzamascev, S. Garejev, A. Semjonov, Jelizarov – Hartikainen, Kemppainen, Omark (A) – Tkačov, Burmistrov, Kugryšev – Burdasov (A), Chochrjakov, M. Majorov – Soloduchin, Kadějkin, V. Žarkov – Šen.
    HK Soči: Barulin (Šikin) – J. Alexandrov, Jokipakka, Pajgin, K. Vorobjov, Rykov, Chomickij (A), D. Alexandrov – Bočarov, R. Rosén, O'Dell (C) – Altybarmakjan, Točickij, Polunin – Mosaljov, Collins (A), Bakoš – Akmaldinov, Kaletnik, Rachimullin – Žilin.

    Rozhodčí: Andris Annsons, Juri Oskirko-Maxim Bersenjov, Jevgenij Judin

    Diváci: 6 083
    thejrc.org