Košice – MAC Budapešť 4:5 (2:3 po s.n.) | Žilina – Nitra 4:6 (kon.) | Miskolc – Poprad 3:2 (kon.)
Detva – Banská Bystrica 1:4 (kon.) | Zvolen – Trenčín 3:2 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 2:5 (kon.)
konec
HK Detva
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
Pátek 11.01.2019, 18:00 • Zimný štadión Detva • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:56
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Tady je rozhodnuto, jelikož Banská Bystrica jde už do tříbrankového vedení! GUILLAUME ASSELIN se dostal do zakončení z pravé strany a gólman Zalivin počtvrté v dnešním zápase lovil kotouč ze své sítě. Asistence: Eric Selleck.
     
    36:31
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do dvoubrankového vedení! BEN MARSHALL byl před bránou soupeře velice dravý po přihrávce Asselina a nakonec se mu povedlo dostat puk za záda Zalivina. Asistence: Guillaume Asselin.
     
    31:12
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Hosté otáčejí utkání a jdou do vedení! LEVKO KOPER se zpoza brány snažil najít spoluhráče, ale puk se od bruslí poodrážel a nakonec tak zakončil sám kanadský útočník bekhendem a překonal tak Zalivina. Asistence: Brock Higgs, Marek Bartánus.
     
    18:54
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Nakonec se hostům podařilo v přesilové hře srovnat na 1:1! Asselin skvěle poslal přihrávku na pravou stranu, kde se do puku opřel z první ÉRIC FAILLE a překonal Zalivina. Asistence: Guillaume Asselin a Ben Marshall.
     
    04:11
    Tým Detva právě vstřelil branku! A je to 1:0, jelikož domácí mužstvo využívá přesilovou hru. PETER HRAŠKO to zkusil z pravé strany a zamířil přesně do levé šibenice. Asistence: Jozef Sládko a Jakub Žilka.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 5. Hraško (Sládko, Žilka) – 19. Faille (Asselin, Marshall), 32. Koper (Higgs, Bartánus), 37. Marshall (Asselin), 47. Asselin (Selleck)


    HK Detva: Zalivin (Petrík) – Chovan Mart,, Betker, Sládok, Hraško, Fekiač F., Gachulinec, Jendroľ, Golian – Sčurko, Murček, Puliš – Hodgson, Fekiač V., Žilka – Tibenský, Gašpar, Král – Surový M., Valent, Chovan Mat.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Southorn, Marshall, Mihalik, Sloboda, Ďatelinka, Kubka, Biro, Lunter – Selleck, Faille, Asselin – Bartánus, Higgs, Koper – Gabor, Češík, Róth – Török, Giertl, Kabáč

    Rozhodčí: Peter Stano, Dániel Rencz – Tomáš Gegáň, Norbert Muzsik – Erik Neuzer
    thejrc.org