Villach – Znojmo 4:6 (kon.)
konec
EC Villach SV
4:6 (1:0, 1:3, 2:3)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 11.01.2019, 19:15 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    Orli právě vstřelili branku!
    PATRIK NOVÁK vystartoval za vyhozeným kotoučem a z ostrého úhlu trefil odkrytou branku. Asistence: Jan Lattner.
     
    53:05
    Villach právě vstřelil branku!
    Villach ale opět snižuje. Ve zmatku před brankou se k puku dostal BRANDON ALDERSON a protlačil puk silou za čáru. Asistence: MacGregor Sharp.
     
    52:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Vítej zpátky! Navrátilec z dlouhodobého zranění PETR MRÁZEK se dostal do samostatného úniku, když na něj domácí obrana úplně zapomněla ve středním pásmu a ve velké rychlosti si vymíchal gólmana Bakalu a bekhendem střílel do odkryté branky. Vypadá to, že Mrázkova forma ze začátku sezóny se neztratila. Asistence: Marek Kalus.
     
    42:30
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli ale zůstali naprosto v klidu a po minutě opět dávají vedoucí branku. Allan McPherson vyslal naprosto úžasnou křížnou přihrávku, kterou nečekal nikdo z domácích obránců a našel milimetrově RYANA KUJAWINSKIHO, který jel sám na levé straně a trefil se přesně k tyči. Devadesát procent této branky však jde na zásluhu McPhersona. Asistence: Allan McPherson, Jan Lattner.
     
    41:39
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo jen devět sekund z přesilovky, aby vyrovnali stav zápasu. Pollastrone přihrál na MACGREGORA SHARPA, který stál naprosto nehlídaný před brankovištěm. Kanadský útočník si pak Lassilu vychutnal a poslal puk mezi betony. Asistence: Jerry Pollastrone, Jamie Fraser.
     
    38:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli bleskově otáčí skóre zápasu! Jakub Stehlík vystřelil od modré čáry, přičemž gólman měl zakrytý výhled. Puk pravděpodobně ještě tečoval RADIM MATUŠ do protipohybu, což bylo pro Bakalu nechytatelné. Asistence: Jakub Stehlík, C. J. Stretch.
     
    37:13
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Orli rychle rozehráli při střídání a vytvořili přečíslení, přičemž Kujawinski přihrál od mantinelu na střed, kde stál VLADIMÍR OŠČÁDAL, jenž si sjel až mezi kruhy a vystřelil přesně a nechytatelně k tyči. Asistence: Ryan Kujawinski, Mikko Vainonen.
     
    30:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli bleskově využívají přesilovku a snižují na rozdíl jedné branky. Po velmi rychlé kombinaci a přenesení hry přišla střela, po níž se puk odrazil od gólmana přímo na hůl MARKA KALUSE, který propálil Bakalu. Asistence: Allan McPherson, Jan Lattner.
     
    23:32
    Villach právě vstřelil branku!
    Villach odskakuje do dvoubrankového vedení. NICO BRUNNER se nejrychleji zorientoval v předbrankovém prostoru a rychle dorazil kotouč pod horní tyč. Bez asistence.
     
    14:55
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. Jamie Fraser střílel od modré čáry a puk prošel po teči MARKUSE SCHLACHERA až za Lassilu, který přes skrumáž těl nic neviděl. Asistence: Jamie Fraser.

    Lukáš Caha

    Jakub Prchal

    Branky a nahrávky: 15. Schlacher (Fraser), 24. Brunner, 42. Sharp (Pollastrone, Fraser), 54. Alderson (Sharp) – 31. Kalus (McPherson, Lattner), 38. Oščádal (Kujawinski, Vainonen), 39. Matuš (Stehlík, Stretch), 43. Kujawinski (McPherson, Lattner), 53. Mrázek (Kalus), 60. Novák (Lattner)


    EC Villach SV: Bakala (Schluderbacher) – Pelech, Fraser, Wolf, Sauvé, Bacher, DeSantis – Pollastrone, Down, Brunner – Spannring, Sharp, Alderson – Petrik, Maxa, Schlacher – Lanzinger, Kromp, Lahoda – Wohlfahrt.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Lattner, Sedlák, Vainonen, Parkkonen, Kruckovyč, Stehlík, Tejnor – Kalus, Kujawinski, McPherson – Matuš, Stretch, Luciani – Novák, Bulín, Oščádal – Mrázek, Bartoš, Hlava – Špaček.

    Rozhodčí: Bulovec, Nikolic – Tschrepitsch, Zgonc
    thejrc.org